QUOTE(inc @ 2012 05 16, 11:07)
o aš kad ir kaip be proto norėčiau eit fotkint, bet turiu du tokius žiogus, kurie kartais atrodo pririšę laiko ir nei tu labai ištaikysi tarp visokių miegų ir pan., nes tada turi vieną valandą laisvą per visą dieną, tai noris bent kavos ramiai atsisėdus išgert, o jei pradedi galvot/ daryt fotosesijas, tai būtinai sutrukdys. paskui nervas jama, kad neišėjo, nespėjai ir t.t. jaučiuosi tada kaip kokia rūkorė negalėdama pabėgt parūkyt. tad fotkinu tik kai galiu ir be jokių didelių pasiruošimų kasdienius visokius įvykius.
o dieve, atrodo, kad aš būčiau parašiusi, būtent tokia pas mane situacija, tik žiogas mažas vienas
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 13:08)
PPS: kazin, 4 menesius cia sedint prie ko cia man save priskirus
senbuve? naujabuve? siek tiek patyrusi naujoke? kazkiekpabuve? siektiekpabuve?
man atrodo mes panašaus senumo su tavim, nes lyg panašiu laiku ND darėm
Tai gal dėl to, bet labai pastebiu tavo pažangą, matosi, kad nestovi vietoj:) Aš tai lėtesnių apsukų...
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 13:34)
O fotika nusipirkau tik po 3 uzsiemimu ir ji rankose turiu 3 sav., tai reikalas tame, kad noriu bendraut su norinciom ismokt.
Ir negalvok, kad mes nieko naujokes neskaitom, nesidomim, nebandom. As paskutinius 2 men., nieko kito ir nebeveikiu
Aš irgi lankiau superinius kursus prieš 5 metus, 4 metai kaip turiu veidrodinį fotiką, ale tas jausmas, kaip norėčiau fotografuoti, tik nesenai pradėjo ateidinėti
Ir tai nesusiję nei su kursais, nei su fotiku