Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 14:04)
Nygaliu, dar 5ND neatsiskaicius, balanso nepagaunu, da pro sali praspirsiu  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 05 16, 11:07)
o aš kad ir kaip be proto norėčiau eit fotkint, bet turiu du tokius žiogus, kurie kartais atrodo pririšę laiko ir nei tu labai ištaikysi tarp visokių miegų ir pan., nes tada turi vieną valandą laisvą per visą dieną, tai noris bent kavos ramiai atsisėdus išgert, o jei pradedi galvot/ daryt fotosesijas, tai būtinai sutrukdys. paskui nervas jama, kad neišėjo, nespėjai ir t.t. jaučiuosi tada kaip kokia rūkorė negalėdama pabėgt parūkyt. tad fotkinu tik kai galiu ir be jokių didelių pasiruošimų kasdienius visokius įvykius.

o dieve, atrodo, kad aš būčiau parašiusi, būtent tokia pas mane situacija, tik žiogas mažas vienas smile.gif
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 13:08)
PPS: kazin, 4 menesius cia sedint prie ko cia man save priskirus  g.gif biggrin.gif  senbuve? naujabuve? siek tiek patyrusi naujoke? kazkiekpabuve? siektiekpabuve?  lotuliukas.gif

man atrodo mes panašaus senumo su tavim, nes lyg panašiu laiku ND darėm 4u.gif Tai gal dėl to, bet labai pastebiu tavo pažangą, matosi, kad nestovi vietoj:) Aš tai lėtesnių apsukų...smile.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 13:34)
O fotika nusipirkau tik po 3 uzsiemimu ir ji rankose turiu 3 sav., tai reikalas tame, kad noriu bendraut su norinciom ismokt.
Ir negalvok, kad mes nieko naujokes neskaitom, nesidomim, nebandom. As paskutinius 2 men., nieko kito ir nebeveikiu cool.gif

Aš irgi lankiau superinius kursus prieš 5 metus, 4 metai kaip turiu veidrodinį fotiką, ale tas jausmas, kaip norėčiau fotografuoti, tik nesenai pradėjo ateidinėti doh.gif Ir tai nesusiję nei su kursais, nei su fotiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 12:10)
a rimtai??? blink.gif  gi padariau viešas.. blink.gif nu blec... doh.gif kad turi rodyt... unsure.gif

As tai matau, bet kad komentuot neduoda, tai nelabai patogu vienoj vietoj ziuret, kitur eit komentuot mirksiukas.gif

QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 12:11)
Kad pasakiau, kad ignuoruojat, gerai interpretavot  blush2.gif Tai gal mano darbai nebuvo WOW, bet nereiskia, kad tuo baigsis, jei ir toliau bandysiu bandysiu bandysiu, tai ir ledai pajudes  mirksiukas.gif

Mes kai ignuoruojam, tai zinom, kad ignuorojam, koks tikslas mum tai sakyt? g.gif biggrin.gif Ir nieks tau nesake, kad nieko nepajudes, tau tik sake kad geriau judink, negu mums musu ignoravima konstatuok ir viskas bus ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 13:56)
Tai gerai, dėl šitos priežasties, dabar visada girsim ir pastebėsim, nes gi labai domiesi pastaruosius du mėnesius. Ar nejuokingai skamba? biggrin.gif Mažiau kalbų, daugiau darbų, jei nepastebi, vadinasi neužtenka dviejų mėnesių  mirksiukas.gif

As aplamai tai apie ND pradziai. Jei jau juos reikia daryt naujokems, tai ir komentuokit senbuves, blogai ar gerai, nes gal tada nereik tu ND, nes nelabai yra noro kam komentuot unsure.gif
Prisigalvojat namu darbu, o po to rekiat, mums algu nemoka uz komentavimus, nu ar nejuokinga?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 14:12)
va, čia jau kita kalba..smile.gif

isora, fotkes rodo, bet komentuot man neduoda. čia nenoriu, noriu fotkę prieš akis turėt rašydama.

Patvarkiau... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 14:18)
As tai matau, bet kad komentuot neduoda, tai nelabai patogu vienoj vietoj ziuret, kitur eit komentuot  mirksiukas.gif

patvarkiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 13:19)
As aplamai tai apie ND pradziai. Jei jau juos reikia daryt naujokems, tai ir komentuokit senbuves, blogai ar gerai, nes gal tada nereik tu ND, nes nelabai yra noro kam komentuot unsure.gif
Prisigalvojat namu darbu, o po to rekiat, mums algu nemoka uz komentavimus, nu ar nejuokinga?

Jei nebūtų ND, tema pavirstų į "apsigrožėkime savo pabiručiais", o dėl komentavimo - trūkt už vadžių, vėl iš pradžių. Jau atsakyta. Kas stengėsi ir kam pavyko, tas neliko nepastebėtas.
Atsakyti
Jei blogai ND, tai taip ir parasykit, tik tiek tongue.gif , o ne ignoruokit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 05 16, 12:16)
man atrodo mes panašaus senumo su tavim, nes lyg panašiu laiku ND darėm  4u.gif Tai gal dėl to, bet labai pastebiu tavo pažangą, matosi, kad nestovi vietoj:) Aš tai lėtesnių apsukų...smile.gif

bigsmile.gif Aciu labai, tikrai gera isgirst, kad nors kazkiek pajudejau, nes paciai atrodo, kad viskas nejuda is mirties tasko...
Tu galetum dazniau foto kelt, nes retokai ka rodai, todel ir jauti kad leciau einas 4u.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 12:19)

Nu tai gal pasidaryk sau atskira tema, kur nieko nereikia?
Ne del senbuviu ND darai, DEL SAVES! Tai i nauda TAU, nes tu is ju turi kazka suprast, TAU turi prasvist ir aiskiau pasidaryt visi pagrindai doh.gif
Nenori, nedaryk, gi nieks nevercia, nieks netgi nekviete cia prisijungt prievarta doh.gif
Tik paskui nesukauk, kad tavo ikeltu sedevru niekas nenori kometuot doh.gif
Gal tau geriau i Fotografuojame ir grozimes? Ten jokiu reikalavimu nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 13:19)
1. As aplamai tai apie ND pradziai. Jei jau juos reikia daryt naujokems, tai ir komentuokit senbuves, blogai ar gerai, nes gal tada nereik tu ND, nes nelabai yra noro kam komentuot unsure.gif
2. Prisigalvojat namu darbu, o po to rekiat, mums algu nemoka uz komentavimus, nu ar nejuokinga?

1. yra toks posakis: neaiškink, ką man daryti, ir aš neaiškinsiu, kur Tau eiti 4u.gif
dažniausiai nelabai yra noro juos gerai padaryt, turiu konstatuoti, o tada jau nėra noro ir komentuot. Nes nė vieni puikūs ND neliko nepakomentuoti. kai komentuoji, būna blogai, nes per daug reikalauji, "mes gi tik pradžiamokslės". kai nustoji komentuot, kad neduok dieve per daug nepareikalautum, vėl blogai, nes nekomentuoji.

aš tiek prisikomentavus tų ND.. vienos padaro išvadas, pasitaiso, geranoriškai pluša trylika kartų, kol perdaro puikiai. kitos verkia, išeina, tranko durimis arba galvomis į duris, padaro dar kokį kartelį, skundžiasi ignoravimu, nekomentavimu ir pan. Iš katros grupės Tu?

2. lotuliukas.gif 1. prisigalvojat. 2. rėkiat. Linkiu surasti vietą, kur niekas neprisigalvoja ir nerėkia. oh oh wait, yra tokia tema netoliese. ten tikrai nėra mūsų..

uoj, kokia diena. paaaaaaaaaaaasaka..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 12:05)
As UZ  smile.gif 
Beje, organizuojamas susitikimas Airijos lietuviu - fotografijos entuziastu, birzelio 2, Galway grafystei, tai gali prisijungt mirksiukas.gif As tai kinkas drebindama varysiu  biggrin.gif Daugiau cia

O liuks bigsmile.gif
Nuorodos man neatidaro, darbinis PC blokuoja doh.gif Vakare namie reiks pasicekavyt, kas ty per renginys bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Itza*: 16 gegužės 2012 - 13:34
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 14:25)
Jei blogai ND, tai taip ir parasykit, tik tiek tongue.gif , o ne ignoruokit  ax.gif

Ikelk dar karta,gi nesunku,gal nepamate 4u.gif
Sayonara, matos kad pasveikai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 16 gegužės 2012 - 13:32
jo, įkelk. Pažadu pakomentuoti šį vieną kartą.
Papildyta:
QUOTE(gladiole @ 2012 05 16, 13:30)
Sayonara, matos kad pasveikai biggrin.gif

xixixi biggrin.gif ant šito dalyko pas mane visada sveikatos yra biggrin.gif
Atsakyti