Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 13:52)
šakės tau, asiliuk  essen.gif  bicycle.gif

user posted image biggrin.gif

Maldauju, atspardykit.. user posted image
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 11:54)
As Monaghano grafystej, isstudijavau mapa, tai tolokai deja nuo taves  unsure.gif

Toli Londonas, na gerai, jei imant salos teritorija Corkas, Limerickas Galway iki Dublino jau tep reik pavaziuot, o Monaghanas baika irnesakyk.gif Jeigu kada ateis pavasaris ir busiu daugiau prakutus sioje srityje (na, kad nebutu Tau ty nuobodu i mano asiliuko akis ziuret), tai galesim koki meeta paorganizuot, avytes pafotkint blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 12:59)
user posted image biggrin.gif

triniti.gif doctor.gif apnuoginkite sėdimąją dalį, prašom.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 11:56)
nu  doh.gif  pernešt negaliu kai šitaip užraitoma

bet taip lengviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 11:59)

Nygaliu, dar 5ND neatsiskaicius, balanso nepagaunu, da pro sali praspirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 11:59)
Toli Londonas, na gerai, jei imant salos teritorija Corkas, Limerickas Galway iki Dublino jau tep reik pavaziuot, o Monaghanas baika  irnesakyk.gif Jeigu kada ateis pavasaris ir busiu daugiau prakutus sioje srityje (na, kad nebutu Tau ty nuobodu i mano asiliuko akis ziuret), tai galesim koki meeta paorganizuot, avytes pafotkint  blush2.gif  biggrin.gif

As UZ smile.gif Beje, organizuojamas susitikimas Airijos lietuviu - fotografijos entuziastu, birzelio 2, Galway grafystei, tai gali prisijungt mirksiukas.gif As tai kinkas drebindama varysiu biggrin.gif Daugiau cia
Atsakyti
Ai, pasakysiu, kad kas norės (bent techniškai fotografuot), tas išmoks, o kas nenorės, tas sugalvos, kad nebuvo kaip išmokt. Kiekvienam skirtingai, aš per dešimt metų megzt neišmokau, alia nerėkauju mezginių forume, kad man į klausimus neatsakot. Jei nenuėjau pas kaimynę su vyno bonka, tai matyt ar noro mažai buvo, ar šiaip ne lemta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 14:00)
triniti.gif  doctor.gif apnuoginkite sėdimąją dalį, prašom.

ka jau ana nuoga.. biggrin.gif

nu rimtai gi, pasakykit kanors...user posted image

Itza , nu pamėgink, maž pataikysi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 12:38)
O pakomentuokit kas ir mane.. blush2.gif Labai jau išlindo triukšmai kai flikran sukėliau... unsure.gif kas be jų da blogai, aišku vaikui  ir tą pampersą nuimt galėjau,bet kad čia lb eksprontu pykšt .. blush2.gif nepamislyjau... blush2.gif

http://www.flickr.co.../in/photostream

http://www.flickr.co...in/photostream/

nieko negaliu pasakyt, nes ne draugė Tu man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 14:08)
nieko negaliu pasakyt, nes ne draugė Tu man biggrin.gif

a rimtai??? blink.gif gi padariau viešas.. blink.gif nu blec... doh.gif kad turi rodyt... unsure.gif
Atsakyti
OMG doh.gif doh.gif doh.gif
Nesakiiau:
- kad man reikia DEMESIO,
-kad jus BLOGOS ir skriaudziat
-kad DUOKIT,
-kad MOKYKLA

Kad pasakiau, kad ignuoruojat, gerai interpretavot blush2.gif Tai gal mano darbai nebuvo WOW, bet nereiskia, kad tuo baigsis, jei ir toliau bandysiu bandysiu bandysiu, tai ir ledai pajudes mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 13:11)
Kad pasakiau, kad ignuoruojat, gerai interpretavot  blush2.gif Tai gal mano darbai nebuvo WOW, bet nereiskia, kad tuo baigsis, jei ir toliau bandysiu bandysiu bandysiu, tai ir ledai pajudes  mirksiukas.gif

va, čia jau kita kalba..smile.gif

isora, fotkes rodo, bet komentuot man neduoda. čia nenoriu, noriu fotkę prieš akis turėt rašydama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 gegužės 2012 - 13:13