Labai patiko jurzoles reportazas is keliones.
Giedre, tavoji lauko geliu puokste suzavejo spalvomis, foto- sviesa.
Nestukes fotosesija niekuom nesuzavejo. Nepatiko nei viena nuotrauka.
S.B.M., portretukas is koto vercia!!!
As retai bepaimu kamera i rankas. Paskutiniai pasizolinejimai laukia jusu teismo.
Labai aciu uz komentarus, kritika ir komplimentus Maroko nuotraukoms, ir cia, ir Flickr'e Smagu, kad daug kam patiko reportazas, dziaugiuosi, kad matosi siokia tokia pazanga Na ir smagu labai, kad pavyko nors kazkiek parodyti sia be galo grazia ir idomia sali Vaziuokit i Maroka, kas dar nebuvot
Jurzole, tikrai ispudinga . Reik pradeti taupyt ant Maroko .
QUOTE(Jurzole @ 2012 05 31, 20:59)
Labai aciu uz komentarus, kritika ir komplimentus Maroko nuotraukoms, ir cia, ir Flickr'e Smagu, kad daug kam patiko reportazas, dziaugiuosi, kad matosi siokia tokia pazanga Na ir smagu labai, kad pavyko nors kazkiek parodyti sia be galo grazia ir idomia sali Vaziuokit i Maroka, kas dar nebuvot
Jej, po tavo nuotraukų, šianakt tikrai nukeliausiu sapnuose
QUOTE(Jurzole @ 2012 05 31, 20:59)
Labai retai kazka parasau, bet tikrai kaip grazu! Patiko reportazas. Idomu ziureti, kai ir pats ten buvai, tik gaila, kad tada nesidomejau fotografija
užeinu karts nuo karto paskaityt, kaip gyvenat. Vis labiau isivažiuoju į naują ritmą su darbu.
Klausimas, kas naudojat canon 100mm f2.8 macro, kokie pliusai minusai ir koki patartumėt rinktis, man reikia objektyvo tinkančio FF.
Kad neateičiau tuščiomis dedu viena iš nesenai darytų foto, nemažai jau matė, bet kadangi yra nemažai ir naujų veidų, o manęs nepalaikytu naujoke rodausi
Klausimas, kas naudojat canon 100mm f2.8 macro, kokie pliusai minusai ir koki patartumėt rinktis, man reikia objektyvo tinkančio FF.
Kad neateičiau tuščiomis dedu viena iš nesenai darytų foto, nemažai jau matė, bet kadangi yra nemažai ir naujų veidų, o manęs nepalaikytu naujoke rodausi
Taip tuščia... ir net plepalų nėra
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 01, 13:48)
užeinu karts nuo karto paskaityt, kaip gyvenat. Vis labiau isivažiuoju į naują ritmą su darbu.
ka su juo veiksi ir ka dabar turi?
QUOTE(robobebras @ 2012 06 01, 15:05)
ka su juo veiksi ir ka dabar turi?
turiu 50mm ir 85mm
planuoju fotkinti daiktus smulkesnius, na ir šiaip visokius gal vabaliukus žolytes ir panašiai, būtu neblogai jei ir šiaip kur dar pritaikyti pavyktu. Kol kas klausimų lygmenyje esu. Kita sav turėsiu galimybe išbandyt, bet prieš tai įdomu gal kas domėjosi turi ir gali ka patarti, laika mano sutaupytu informacijos rinkimosi
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 01, 13:48)
Aš vis laukiu, kad daugiau parodytum. Netikiu, kad tik tą vieną padarei.
Noisy-b, man patinka tavo baltapūkio foto. Tarsi sakytų: "Mam, duok fotoaparatą, man trikojo negana".
Ech, kaip norėčiau atnešti jau žaidimo foto, bet dar nėr jos, dar nėr. Dangus užsitraukė savaitgaliui, o saulėtais vakarais vyras rodė ožius.
Atsinešu vieną iš vakarykštės fs. Galite ir kritikuoti, jei tik norisi.
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 01, 16:19)
turiu 50mm ir 85mm
planuoju fotkinti daiktus smulkesnius, na ir šiaip visokius gal vabaliukus žolytes ir panašiai, būtu neblogai jei ir šiaip kur dar pritaikyti pavyktu. Kol kas klausimų lygmenyje esu. Kita sav turėsiu galimybe išbandyt, bet prieš tai įdomu gal kas domėjosi turi ir gali ka patarti, laika mano sutaupytu informacijos rinkimosi
Jei kaip makro nu tai tvarkoj.
As Canono neturiu, bet teko bandyt sigma 100mm f/2.8. Bent man portretam 85mm geriau.
Makro nelabai domiuos tai kas yra geros alternatyvos - nzn.
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 01, 17:04)
Taip tuščia... ir net plepalų nėra
Cia tavo? Fainutis