Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

GiedreB, man viskas grazu wub.gif
Atsakyti
kas pasiilgo ziemos? hy hy hy biggrin.gif

nezinau kas cia man uzejo, retai kada grishtu prie senu juostu, bet va, radau keleta is jb juostos rodomu kadru (visai pamirshau, kad buvau idejus jb juostele ir gamta fotkinau:D).

user posted image

user posted image

O cia mano kambario linijos ;]
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 05 29, 12:56)

Kambario linijos ir varvelkiai patinka ir j/b patinka smile.gif
Atsakyti
kambario dryžiai jėga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 05 29, 12:56)

Man pirma ir paskutinė labai fainos, bet žiemos tai visai nepasiilgau biggrin.gif
Atsakyti
kaip faina kad kažkam patiko mano foto ax.gif
dėl koliažų- gal ir teisybė, reik mokėti taikliai juos padaryti, žiūriu jau ir man po truputį ateina koliažų persisotinimo metas smile.gif
Maggie- šešėliai jėga, žiemos dar nepasiilgau, tai į sniegą nesinori žiūrėt. Bet šiap faina šviesa ir tas takelis per pusnis.smile.gif
Atsakyti
Ne nu mergai (ir bohurs vienintelis musu), kas dedas, ko taip tylu cia? unsure.gif
GiedreB, patiko tavo lauko geles (ir kibiriukas fainas) smile.gif
Maggie, nu jau ko-ko, o ziemos tikrai nepasiilgau, bet nuotraukas smagu ziuret, kai zinai kad salciai toli smile.gif
jlclove, gerai merginos viska susake, tai nesikartosiu. Bet faina, kad vis bandai ir judi pirmyn! smile.gif

As i flickeri idejau savo paveluota pora dienu progine smile.gif Cia nekelsiu, nes blush2.gif Pasisuko po gimtadienio smegeneles NIU pasidaryt (ko is saves niekada nesitikijau, nes su kunu pas mane "sunkus" santykiai. Tai jiegu kazkas pakomentuosit mano ta bandyma sleptis tik uz seseliu, busiu labai dekinga blush2.gif Sorry, matoma bus tik draugams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 30, 18:00)
As i flickeri idejau savo paveluota pora dienu progine smile.gif Cia nekelsiu, nes blush2.gif Pasisuko po gimtadienio smegeneles NIU pasidaryt (ko is saves niekada nesitikijau, nes su kunu pas mane "sunkus" santykiai. Tai jiegu kazkas pakomentuosit mano ta bandyma sleptis tik uz seseliu, busiu labai dekinga blush2.gif Sorry, matoma bus tik draugams 4u.gif

Labai norėčiau pamatyt tavo auto smile.gif Flickr esu maijaz smile.gif
Kažkaip tikrai baisiai liūdna šiandien čia, aš mažai šneku, bet paskaityt labai mėgstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 05 30, 17:10)
Labai norėčiau pamatyt tavo auto smile.gif Flickr esu maijaz smile.gif
Kažkaip tikrai baisiai liūdna šiandien čia, aš mažai šneku, bet paskaityt labai mėgstu biggrin.gif

Tai, kad pas mane esi Flickeri, nzn kodel tau nerodo g.gif Gal tu manes i draugus nepriemus, todel nerodo tau? Nikas kaip ir cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 30 gegužės 2012 - 18:23
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 30, 19:20)
Tai, kad pas mane esi Flickeri, nzn kodel tau nerodo g.gif Gal tu manes i draugus nepriemus, todel nerodo tau? Nikas kaip ir cia.

Turbūt esu tik į kontaktus įdėta, bet neuždėjai varnelės "Also mark as a Friend". Tu pas mane buvai tik kontaktuose, dabar prisidėjau prie draugų, bet vis tiek nerodo...
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 30, 19:20)

Man irgi nerodo. smile.gif

Labas
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 30, 17:32)
Man irgi nerodo. smile.gif
Labas

Tai gal kazka su nustatymais esu prisidirbus g.gif Einu aiskintis g.gif Taip slepiau, kad gal per daug uzslepiau  biggrin.gif

Nu va, pakeiciau kontaktus i draugus, dabr turetu but viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 30 gegužės 2012 - 18:56