QUOTE(Maggie @ 2012 05 29, 12:56)
Kambario linijos ir varvelkiai patinka ir j/b patinka
QUOTE(Maggie @ 2012 05 29, 12:56)
kas pasiilgo ziemos? hy hy hy
Man pirma ir paskutinė labai fainos, bet žiemos tai visai nepasiilgau
kaip faina kad kažkam patiko mano foto
dėl koliažų- gal ir teisybė, reik mokėti taikliai juos padaryti, žiūriu jau ir man po truputį ateina koliažų persisotinimo metas
Maggie- šešėliai jėga, žiemos dar nepasiilgau, tai į sniegą nesinori žiūrėt. Bet šiap faina šviesa ir tas takelis per pusnis.
dėl koliažų- gal ir teisybė, reik mokėti taikliai juos padaryti, žiūriu jau ir man po truputį ateina koliažų persisotinimo metas
Maggie- šešėliai jėga, žiemos dar nepasiilgau, tai į sniegą nesinori žiūrėt. Bet šiap faina šviesa ir tas takelis per pusnis.
Ne nu mergai (ir bohurs vienintelis musu), kas dedas, ko taip tylu cia?
GiedreB, patiko tavo lauko geles (ir kibiriukas fainas)
Maggie, nu jau ko-ko, o ziemos tikrai nepasiilgau, bet nuotraukas smagu ziuret, kai zinai kad salciai toli
jlclove, gerai merginos viska susake, tai nesikartosiu. Bet faina, kad vis bandai ir judi pirmyn!
As i flickeri idejau savo paveluota pora dienu progine Cia nekelsiu, nes Pasisuko po gimtadienio smegeneles NIU pasidaryt (ko is saves niekada nesitikijau, nes su kunu pas mane "sunkus" santykiai. Tai jiegu kazkas pakomentuosit mano ta bandyma sleptis tik uz seseliu, busiu labai dekinga Sorry, matoma bus tik draugams
GiedreB, patiko tavo lauko geles (ir kibiriukas fainas)
Maggie, nu jau ko-ko, o ziemos tikrai nepasiilgau, bet nuotraukas smagu ziuret, kai zinai kad salciai toli
jlclove, gerai merginos viska susake, tai nesikartosiu. Bet faina, kad vis bandai ir judi pirmyn!
As i flickeri idejau savo paveluota pora dienu progine Cia nekelsiu, nes Pasisuko po gimtadienio smegeneles NIU pasidaryt (ko is saves niekada nesitikijau, nes su kunu pas mane "sunkus" santykiai. Tai jiegu kazkas pakomentuosit mano ta bandyma sleptis tik uz seseliu, busiu labai dekinga Sorry, matoma bus tik draugams
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 30, 18:00)
Labai norėčiau pamatyt tavo auto Flickr esu maijaz
Kažkaip tikrai baisiai liūdna šiandien čia, aš mažai šneku, bet paskaityt labai mėgstu
QUOTE(maija @ 2012 05 30, 17:10)
Labai norėčiau pamatyt tavo auto Flickr esu maijaz
Kažkaip tikrai baisiai liūdna šiandien čia, aš mažai šneku, bet paskaityt labai mėgstu
Tai, kad pas mane esi Flickeri, nzn kodel tau nerodo Gal tu manes i draugus nepriemus, todel nerodo tau? Nikas kaip ir cia.
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 30, 19:20)
Tai, kad pas mane esi Flickeri, nzn kodel tau nerodo Gal tu manes i draugus nepriemus, todel nerodo tau? Nikas kaip ir cia.
Turbūt esu tik į kontaktus įdėta, bet neuždėjai varnelės "Also mark as a Friend". Tu pas mane buvai tik kontaktuose, dabar prisidėjau prie draugų, bet vis tiek nerodo...
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 30, 19:20)
Man irgi nerodo.
Labas
QUOTE(kristalines @ 2012 05 30, 17:32)
Tai gal kazka su nustatymais esu prisidirbus Einu aiskintis Taip slepiau, kad gal per daug uzslepiau
Nu va, pakeiciau kontaktus i draugus, dabr turetu but viskas ok