Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 13:19)
tai tada išvis nesuprantu, kame reikalas?

Kaip kame reikalas? Gi palankius kursus nezinau visko, tai ir noriu jungtis i sia tema, o pradzioj reik ND daryt, nu ir darom.
O fotika nusipirkau tik po 3 uzsiemimu ir ji rankose turiu 3 sav., tai reikalas tame, kad noriu bendraut su norinciom ismokt.
Ir negalvok, kad mes nieko naujokes neskaitom, nesidomim, nebandom. As paskutinius 2 men., nieko kito ir nebeveikiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 12:27)
tai kai grįši, skalambyk, padarysim meetą mažą ar didelį, galėsi semtis, ko tik nori iš mūsų. kad jau mes tokios vertingos..biggrin.gif

bigsmile.gif prisisnekejai thumbup.gif tikiuosi per tuos 2 menesius bent vienas meetas bus ir gausiu to sporto su visom mamyjom ir kievais pabegiot ir atsispaudimu padaryt, nes daugiau nezinociau ka su jais daryt biggrin.gif o, kad jus vertingos, net neabejoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
kazkur as tai jau skaiciau biggrin.gif
Atsakyti
Ainoa , gražiai visko pripyškinus flickre... thumbup.gif Auto... thumbup.gif man labai gražu.. blush2.gif

O pakomentuokit kas ir mane.. blush2.gif Labai jau išlindo triukšmai kai flikran sukėliau... unsure.gif kas be jų da blogai, aišku vaikui ir tą pampersą nuimt galėjau,bet kad čia lb eksprontu pykšt .. blush2.gif nepamislyjau... blush2.gif

http://www.flickr.co.../in/photostream

http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 13:28)
Man tik idomu supykai, kodel???? Todel kad teisybe sakom???  rolleyes.gif

O pyktis ima ne todel, kad teisybe sakot, o todel kad zyziat ir bandot prikisti, kad mes kazka privalom daryti.... Bet deja, mes uz tai pinigu negaunam, sutarties jokios nepasirasem, taigi jums nieko neskolingos.... tongue.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 05 16, 13:30)
biggrin.gif labai dziaugiuos, kad patiko, turiu daugiau, bandysiu vakare dar ka surast smile.gif minciu visokiu buvo, bet gavau vaiko kambary lovas palei sienas statyt, siauras jo kambariukas, kad kazkaip itilpt ir netilpau kaip norejau  doh.gif 
tai man tech dalykai tinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif siandien gausiu nauja fotika  wub.gif  teta veza is uk, tai dar reikes instrukcija skaityt skersai isilgai, bet labai mane domintu ypac sviesa, dar kompozicija irgi tiktu biggrin.gif labai tikejausi i jusu koki seminara papult, bet jau kuris laikas tylu, tai jauciu nebeorganizojat?

Jo tokiu ale seminaru nebeorganizuojam, bet vis pasitaiko kokiu individualiu mokymu, imoniu konsultavimo.

Tai zodziu kai atleksi, organizuosim koki meeta... smile.gif

Kitas dalykas, mergaites, bukit geros, ne nuorodas meskit, o normaliai nuotraukas ikelkit, kartasi taip tingisi ant nuorodu spaudineti.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 12:28)
Aciuks  4u.gif
As tai ir noriu, kad senbuves butu, noriu, kad juos ta spyri duotu, bet kad neduoda  doh.gif
*O tu galvoji, kad as nieko nedarau, kad nesakau garsiai, dirbu, bandau, tai reiskias nieko nedarau  g.gif
**Niekas nesako, kad privalo  schmoll.gif
***O kodel tu galvoji, kad as nieko nedarau?  blink.gif Nespresk apie zmogu nezinodama  mirksiukas.gif

jei reik spyrio, pasilenk. spiriu. nu, dabar jau laukiam.

aš ne galvoju, o klausiau, ar ir Tu taip darai. jei darai - šaunu, daryk toliau. laukiam rezultatų. Jei nedarai - mokykis iš "gerosios praktikos" ir daryk.

kas yra teisybė? Tau Tavo teisybė yra teisybė. Man tikriausiai manoji.

Supykau, nes negaliu pakęsti zyzimo. Paklausk merginų, kurios iš pirmo karto praėjo visus ND. Ką jos darė, kad taip nutiktų? DIRBO. Juodai stengėsi. Ir kai kurios sužibėjo taip, kad mes, pasikėlę, arogantiškos ir abejingos senės, atsilošėm. Nu maladieeec, galvojom. Ar Tavo ND toks? Sorry, bet ne. Tai jau nesupyk, jeigu nesulaukei entuziastingo WOW. Nes ND gal ir užskaitytinas, nors aš estetikos elemento nepraleisčiau nė pro kur, bet tyliu, nes ne visos su manim sutinka, kad rekia tos estetikos reikalauti iš žalių.

Rytine Kava, kursuose, manau, daugiau gavai, negu čia gausi. Ten buvo stipri teorija, čia gal daugiau praktikos, atskiestos plepalais, ką įrodo ši diena. Darai ND, juos užskaito, tada dedi foto, dalyvauji kaip išeina. Šaunu, jeigu domiesi ir skaitai. Taip ir reikia. Ir jeigu taip, tai kada nors tikrai Tave pamatysim savo komentarais.

p.s. ši tema yra ne kursai, kur gali turėti lūkesčių ir kažko reikalauti. čia yra besivystantis, besikeičiantis organizmas, kasdien vis kitaip, vis kas nors naujai, o kai kas dėsninga. iš kai kurių lėliukių išsirita gražiausi drugeliai, kai kurios numiršta. c'est la vie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 gegužės 2012 - 12:50
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 11:43)
Kitas dalykas, mergaites, bukit geros, ne nuorodas meskit, o normaliai nuotraukas ikelkit, kartasi taip tingisi ant nuorodu spaudineti.... smile.gif

tingines, jus tingines... hihihi.gif
Atsakyti
Daba psio.. biggrin.gif užsitraukiau nemalonę, nieks db manęs nepalepins.. lotuliukas.gif još ta ra rai... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 11:39)
nu tada turbut tik duru akute senukuose iseis gaut biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 12:28)

***O kodel tu galvoji, kad as nieko nedarau?  blink.gif Nespresk apie zmogu nezinodama  mirksiukas.gif

Kokią dar teisybę? Va ir dabar pavardijo say, ką reik daryt, o tu - taigi aš darau!!! Na tai ką daugiau sakyti, arba supranti arba ne, arba inkšti arba keliauji pirmyn.

Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 12:50)
Daba psio..  biggrin.gif užsitraukiau nemalonę, nieks db manęs nepalepins.. lotuliukas.gif još ta ra rai... doh.gif  biggrin.gif

šakės tau, asiliuk essen.gif bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 16, 11:12)
laba  smile.gif
Flickr aciu  4u.gif

Zavinga, man patiko smile.gif Ir pavadinimas thumbup.gif
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 11:20)
chiquitka, o kurioj salos dalyj Tu randiesi?  4u.gif

As Monaghano grafystej, isstudijavau mapa, tai tolokai deja nuo taves unsure.gif
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 11:28)

Taves tiesiai paklause, ar tu tai darai, o tu vietoj to kad atsakyt pyksti ir darai prielaidas, kad kazkas galvoja kad nieko nedarai doh.gif
Kazin kokia tokia teisybe sakai? Kad visos blogos jus naujas skriaudzia ir viso savo demesio jum neskiria? biggrin.gif Tai, kad neprivalo niekas...
Uzmusa toks poziuris ... gi as nauja atejau, man reik ismokt... duokit...gi jus mokat... ar jum gaila....
Negaila, ir ne visos cia moka, ir niekas nieko niekam skoloj nera ir neprivalo jus mokyt, norit demesio isskirtinio, eikit pinigus mokekit, tai gal ir gausit ko norit.
Ir nereik apeliuoti cia tuom, kad turetu buti malonu suteikt pagalba. Taip malonu, bet TIK tada kai norisi...Arba susitaikyt tenka su tuom, arba SORRY tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 16 gegužės 2012 - 12:57
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 12:34)
Kaip kame reikalas? Gi palankius kursus nezinau visko, tai ir noriu jungtis i sia tema, o pradzioj reik ND daryt, nu ir darom.
O fotika nusipirkau tik po 3 uzsiemimu ir ji rankose turiu 3 sav., tai reikalas tame, kad noriu bendraut su norinciom ismokt.
Ir negalvok, kad mes nieko naujokes neskaitom, nesidomim, nebandom. As paskutinius 2 men., nieko kito ir nebeveikiu cool.gif

Tai gerai, dėl šitos priežasties, dabar visada girsim ir pastebėsim, nes gi labai domiesi pastaruosius du mėnesius. Ar nejuokingai skamba? biggrin.gif Mažiau kalbų, daugiau darbų, jei nepastebi, vadinasi neužtenka dviejų mėnesių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 12:54)
Taves tiesiai paklause, ar tu tai darai, o tu vietoj to kad atsakyt pyksti ir darai prielaidas, kad kazkas galvoja kad nieko nedarai doh.gif

nu doh.gif pernešt negaliu kai šitaip užraitoma
Atsakyti