QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 12:28)
Aciuks
As tai ir noriu, kad senbuves butu, noriu, kad juos ta spyri duotu, bet kad neduoda
*O tu galvoji, kad as nieko nedarau, kad nesakau garsiai, dirbu, bandau, tai reiskias nieko nedarau
**Niekas nesako, kad privalo
***O kodel tu galvoji, kad as nieko nedarau?
Nespresk apie zmogu nezinodama
Man tik idomu supykai, kodel???? Todel kad teisybe sakom???
jei reik spyrio, pasilenk. spiriu. nu, dabar jau laukiam.
aš ne galvoju, o
klausiau, ar ir Tu taip darai. jei darai - šaunu, daryk toliau. laukiam rezultatų. Jei nedarai - mokykis iš "gerosios praktikos" ir daryk.
kas yra teisybė? Tau Tavo teisybė yra teisybė. Man tikriausiai manoji.
Supykau, nes negaliu pakęsti zyzimo. Paklausk merginų, kurios iš pirmo karto praėjo visus ND. Ką jos darė, kad taip nutiktų? DIRBO. Juodai stengėsi. Ir kai kurios sužibėjo taip, kad mes, pasikėlę, arogantiškos ir abejingos senės, atsilošėm. Nu maladieeec, galvojom. Ar Tavo ND toks? Sorry, bet ne. Tai jau nesupyk, jeigu nesulaukei entuziastingo WOW. Nes ND gal ir užskaitytinas, nors aš estetikos elemento nepraleisčiau nė pro kur, bet tyliu, nes ne visos su manim sutinka, kad rekia tos estetikos reikalauti iš žalių.
Rytine Kava, kursuose, manau, daugiau gavai, negu čia gausi. Ten buvo stipri teorija, čia gal daugiau praktikos, atskiestos plepalais, ką įrodo ši diena. Darai ND, juos užskaito, tada dedi foto, dalyvauji kaip išeina. Šaunu, jeigu domiesi ir skaitai. Taip ir reikia. Ir jeigu taip, tai kada nors tikrai Tave
pamatysim savo komentarais.
p.s. ši tema yra ne kursai, kur gali turėti lūkesčių ir kažko reikalauti. čia yra besivystantis, besikeičiantis organizmas, kasdien vis kitaip, vis kas nors naujai, o kai kas dėsninga. iš kai kurių lėliukių išsirita gražiausi drugeliai, kai kurios numiršta. c'est la vie