Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

laba smile.gif
ziuriu karstos diskusijos vyksta, nespeju skaityt, pasivysiu veliau, nes laukiu sveciu, namai kaip po karo, dar butinai uzsimaniau auto pasidaryt smile.gif
jei kas netingit uzmeskit aki, pora atisirinkau labiausiai patikusiu kolkas, vakare bandysiu geriau iziuret ka as ten prisidariau....

Flickr aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 12:09)
Galit ateiti pas mane, pradmenu visu ismokysiu, valanda-100lt... Grietai, paprastai beveik viska per kokias tris valandas isdestysiu... priklausomai ir nuo jusu noro mokytis ir kaip greitai isisavinate smile.gif

o ne visai pradmenu biggrin.gif kokiu nors idomybiu mokytum? uz poros savaiciu busiu LT pora menesiu, tai rimtai galvoju pas kazka pasimokint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 13:09)
Zodziu taip, norit ismokti ir norit kad, kazkas kazka duotu.... tai eikit i kursus, susimokekit ir turesit....  biggrin.gif

Galit ateiti pas mane, pradmenu visu ismokysiu, valanda-100lt... Grietai, paprastai beveik viska per kokias tris valandas isdestysiu... priklausomai ir nuo jusu noro mokytis ir kaip greitai isisavinate smile.gif

Ejau i kursus, 8 uzsiemimai po 2-3val. 390 litu, grupej buvo 6 zmones, vede 2 fotografai, fotografuojantys po 10 metu. Ant kelio tikrai uzvede.

Ir nieks cia nesidrasko. Jus pasaket savo nuomone, mes savo, normalu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 12:16)
Ejau i kursus, 8 uzsiemimai po 2-3val. 390 litu, grupej buvo 6 zmones, vede 2 fotografai, fotografuojantys po 10 metu. Ant kelio tikrai uzvede.

tai tada išvis nesuprantu, kame reikalas?

Ainoa, aš nebent su juosta pagainiot galiu. atsispaudimai ant kaklo kabant mamiyjai. prisitraukimai su kiev 6c rankinėj. krosas su dviem zenit ET. žongliravimas helios objektyvais. mokestis - gražiais atvirukais smile.gif gal net nufotkinčiau porą kartų smile.gif
Atsakyti
Ainoa man Tavo auto noretusi kazkokiu kitu spalvu, apdirbimo, tie plaukai tokie pasiausti, tai deretu kazkoks craiziskumas, astresnes spalvos... nesiziuri dabar kazkodel g.gif

Moteriskes sviezios ir senutes, davaites gyvenam draugiskai wub.gif Nezinau, bent mane gyvenimas tikriausiai taip gerai papurte, kad tokie visokie pykciai atrodo tokia nesamone. Gyvenkit, mylekit, svajokit, siekit savo uzsibreztu tikslu ir tiesiog dziaukites akimirka cia ir dabar 4u.gif

chiquitka, o kurioj salos dalyj Tu randiesi? 4u.gif
Atsakyti
Kalbu daug, nuotrauku mazai... neidomu smile.gif Gaila, je t'aime vestuviniu nematau - teks laukti, kol gaus leidima publikuoti ax.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 09:02)
heh, gavau savo kosmonauta.
14mm, testuoju ka su juo galima grazaus nuveikt, bet dar nepripratau smile.gif

O, man patinka bigsmile.gif Kampas jo, kiek perspaustai platus, bet idomiai ziurisi, dinamiska tokia nuotrauka, su dramos prieskoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 16, 13:12)
laba  smile.gif

o ne visai pradmenu  biggrin.gif kokiu nors idomybiu mokytum? uz poros savaiciu busiu LT pora menesiu, tai rimtai galvoju pas kazka pasimokint  smile.gif

Patiko man tavo auto.... Labiau ta kur kontrastingesne... Sviesa, zvilgsnis nuotaika liuks, gal kiek daugiau apacios noretusi... bet visuma man patinka....

O del idomybiu prajuokinai lotuliukas.gif Priklauso nuo to kas tai yra.... Juosta, strobismas, siaip su sviesa pazaisti?... Siaip as labiau technine puse galiu pamokyt, o menines puses ir neismokysi, arba turi ideju arba ne....
Atsakyti
Jurzole, labai laukiu Tavo kelioninių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 12:19)
Ainoa, aš nebent su juosta pagainiot galiu. atsispaudimai ant kaklo kabant mamiyjai. prisitraukimai su kiev 6c rankinėj. krosas su dviem zenit ET. žongliravimas helios objektyvais. mokestis - gražiais atvirukais smile.gif gal net nufotkinčiau porą kartų smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jega man sito irgi labai reikia, tai isvis du zuikiai vienu suviu ir kokia gudrybe suzinociau ir dar sportine forma palaikyciau, pasirasau 100% thumbup.gif

QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 12:20)
Ainoa man Tavo auto noretusi kazkokiu kitu spalvu, apdirbimo, tie plaukai tokie pasiausti, tai deretu kazkoks craiziskumas, astresnes spalvos... nesiziuri dabar kazkodel  g.gif

aciu smile.gif apie spalvas si karta negalvojau, norejosi jb ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 16, 12:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jega man sito irgi labai reikia, tai isvis du zuikiai vienu suviu ir kokia gudrybe suzinociau ir dar sportine forma palaikyciau, pasirasau 100%  thumbup.gif
aciu  smile.gif apie spalvas si karta negalvojau, norejosi jb  ax.gif

tai kai grįši, skalambyk, padarysim meetą mažą ar didelį, galėsi semtis, ko tik nori iš mūsų. kad jau mes tokios vertingos..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 16, 12:09)
neperdaryk. daryk kitus. as labai labai sena, tai manes klausyk biggrin.gif

Aciuks 4u.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 12:22)

Ir ka jus darysit be tu vadinamu senbuviu?.... Ganan ilgai ir nuobodziai kapstysites savo sultyse, kol padarysit pazanga, nes niekas nespardys siknos ir nepasakys, kad sudas, kad gali ir geriau, kad paieskok minties.....

As tai ir noriu, kad senbuves butu, noriu, kad juos ta spyri duotu, bet kad neduoda doh.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 12:56)
*dirbau. bandžiau. klydau. vėl dirbau. vėl bandžiau. vėl klydau. k
** NEPRIVALĖJO.
***ėjau į parodas. skaičiau krūvas knygų, praleisdavau valandas internete, stebėdavau kitų fotkes. kartodavau. analizavau. lavinausi. ar Tu tai darai?

*O tu galvoji, kad as nieko nedarau, kad nesakau garsiai, dirbu, bandau, tai reiskias nieko nedarau g.gif
**Niekas nesako, kad privalo schmoll.gif
***O kodel tu galvoji, kad as nieko nedarau? blink.gif Nespresk apie zmogu nezinodama mirksiukas.gif

Man tik idomu supykai, kodel???? Todel kad teisybe sakom??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 16, 11:26)
aciu  smile.gif apie spalvas si karta negalvojau, norejosi jb  ax.gif

jb mano tamsi vieta.... Cia ko gero viena mano priciudu keistybiu, bet vengiu jb nuotrauku, as pvz jeigu yra siena su daug foto, tai butinai akim pramesiu jb ir akis kabina tik spalvotos. Bandysiu cia save perlauzti.... kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 12:24)
Patiko man tavo auto.... Labiau ta kur kontrastingesne... Sviesa, zvilgsnis nuotaika liuks, gal kiek daugiau apacios noretusi... bet visuma man patinka....
O del idomybiu prajuokinai  lotuliukas.gif  Priklauso nuo to kas tai yra.... Juosta, strobismas, siaip su sviesa pazaisti?... Siaip as labiau technine puse galiu pamokyt, o menines puses ir neismokysi, arba turi ideju arba ne....

biggrin.gif labai dziaugiuos, kad patiko, turiu daugiau, bandysiu vakare dar ka surast smile.gif minciu visokiu buvo, bet gavau vaiko kambary lovas palei sienas statyt, siauras jo kambariukas, kad kazkaip itilpt ir netilpau kaip norejau doh.gif
tai man tech dalykai tinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif siandien gausiu nauja fotika wub.gif teta veza is uk, tai dar reikes instrukcija skaityt skersai isilgai, bet labai mane domintu ypac sviesa, dar kompozicija irgi tiktu biggrin.gif labai tikejausi i jusu koki seminara papult, bet jau kuris laikas tylu, tai jauciu nebeorganizojat?
Atsakyti