QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 10:26)
Tai as jau supratau, kad nei taip, nei anaip, cia kelio nepraskinsi
Verena Kast "Atsisveikinimas su aukos vaidmeniu"
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 10:43)
Taip mes naujokes ateinam, gal su nevertais demesio darbais, bet juk mokinames, juk ne viska is karta,anksciau tikrai maciau, kad ND darydavo ir su zaislais, elementais, ir uzskaitydavot, o dabar kosmoso reikalaujat
Tai suprantu, kad cia ne mokykla ir atliginimu nemoka, bet juk jums kazkas anksciau padejo, pakomentavo
Tai jums gal atrodo musu ND visi vienodi, bet kartais taip reikia tos kritikos pamatyt, ka pats nematai, nes gal ta kritika ant kelio ir uzves
Aciu uz supratinguma
nepatikėsi, bet aš čia viena iš tų kokių dviejų ar trijų, kurios atėjo, kai apie fotografiją buvo vos vos pradėta SM kalbėti ir mano pirmi darbai buvo olialia
blicas ir šaldytuvas plius raudonos akys, tik datos ant fotkės nebuvo
mes visi buvom naujokai ir mokinomės vieni iš kitų, bet labiausiai - iš savęs. eksperimentuodami. kritikuodami vieni kitus, nors buvom panašiam lygmeny, išskyrus kelis tikrai savitus ir pažengusius. taip, kai kurie padėjo, man asmeniškai irgi, bet labiausiai tai tikėjau savimi. dirbau. bandžiau. klydau. vėl dirbau. vėl bandžiau. vėl klydau. kol pajutau, kad augu. ir paaugau. nieko niekada nekaltinau, kad man nepadeda, nes jie NEPRIVALĖJO. ėjau į parodas. skaičiau krūvas knygų, praleisdavau valandas internete, stebėdavau kitų fotkes. kartodavau. analizavau.
lavinausi. ar Tu tai darai? ar kiekviena iš nepatenkintų tai daro? nesakau, kad tai pavyzdys, bet aš visų pirma pati dėjau pastangas ir nekaltinau nieko kito, tik save dėl savo nesėkmių. subręskit gi pagaliau.
Tu kur gyveni? Anglijoj? eik į muziejus kas savaitgalį. oho, kokie lobynai. vien žiūrėdama tiek gausi minčių pamąstymams, kad visas čia esančias nuneši. nagi, pasikrutink.
vsio. supykdėt..
anksčiau su žaislais užskaitydavo? taip. užskaitydavo. ir su vaistų buteliukais užskaitydavo. anksčiau žmonija tik ranka laiškus rašydavo, nes nebuvo kompų, tai ką, nereik vystytis? tobulėti? nereik reikalauti daugiau? nereikalausi - neišmoksi. nebent pakanka bile kaip formaliai atvaryt tuos ND ir bile kaip toliau fotkint, negalvojant ir nesiekiant daugiau, geriau, estetiškiau. pirmyn, jei tinka
nors mačiau, kaip atėję visiškai šviežios ir bile kokios naujokės pasiekė tokių aukštumų, kad gražu žiūrėt. NES stengėsi, o ne zyzė.
eikit fotkint
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 11:41)
Pffffffff...... tai gal naujokes isvis neturi zodzio?
Verena Kast "Atsisveikinimas su aukos vaidmeniu"
p.s. turit tą žodį. tik mokėkit juo pasinaudot ne zyzimo tikslu.