Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 11:59)
O aciu mergickos  oro_buckis.gif Tik dabar pasimeciau, perdaryt,ar ne?  unsure.gif

neperdaryk. daryk kitus. as labai labai sena, tai manes klausyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 15, 17:09)
maladiecas  wub.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 05 15, 19:30)
je t'aime šaunuolė, man patiko

QUOTE(Yvette @ 2012 05 15, 20:41)
Je Taime, labai šauniai susitvarkei, tikrų tikriausia šaunuolė. Paprastumu, nuoširdumu dvelkia. Emocijos nuostabios pagautos.

jė! aciuks.gif

QUOTE(gotte @ 2012 05 15, 20:52)

QUOTE(noisy-B @ 2012 05 15, 23:11)

tuos, kuriuos šiek tiek pažįstu ir turiu tarp kontaktų, prisiadinau prie draugų smile.gif galit pamatyt.

QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 08:40)
as ir nematau kas ten per kosmosas smile.gif

laugh.gif vat ir ne kosmosas. tiesa, ir nesistengiau įamžinti kosmosiškai. prisizūminus ir negliamiūrintos veido poros matosi, ir galunių nukapotų yra, centruotų kompozicijų, kreivų horizontų ir dėl to man širdelės visai neskauda kažkaip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 05 16, 10:11)
laugh.gif vat ir ne kosmosas. tiesa, ir nesistengiau įamžinti kosmosiškai. prisizūminus ir negliamiūrintos veido poros matosi, ir galunių nukapotų yra, centruotų kompozicijų, kreivų horizontų ir dėl to man širdelės visai neskauda kažkaip. biggrin.gif

ir teisingai, galu gale, kaip neseniai suskaiciau, fotografijoj pagrindine taisykle, kad nera jokiu taisykliu biggrin.gif lotuliukas.gif Cia pirmokems netinka (ir man iskaitant), nes pagrindus turim zinot blush2.gif

Tikiuosi, kada kai gausi leidima publikuot pasidalinsi, bent pora foto, butu labai idomu aki uzmest mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 11:48)
Manau jei blogas ND, negi sunku parasyt senbuvems, nes gal musu akimis atrodo gerai. O jei dar reikia ir meno, tai galim prie namu darbu ta akcentuot.
O jei senbuves nori tik tarpusavy pliurpt, tai gal parasykit, naujokes nepageidaujamos  biggrin.gif
O beje, tema, pazengusioms, tai ten ant kiek pazengusioms blush2.gif ? Ar cia tiesiog chebra i kelias grupes pasiskirsciusios? Nes tos kur jau ir vestuves fotografuoja, nebetinka prie pradziamokslio  biggrin.gif
Nesupykit wink.gif
Papildyta:
Kabesita, o laikrodis neturejo parysket 3-ioj foto  g.gif .

Pffffff..... biggrin.gif Dar viena prakalbo.....
Ir ka jus darysit be tu vadinamu senbuviu?.... Ganan ilgai ir nuobodziai kapstysites savo sultyse, kol padarysit pazanga, nes niekas nespardys siknos ir nepasakys, kad sudas, kad gali ir geriau, kad paieskok minties.....

Sedesit sau ir aikciosit del savo sedvru, o po to verksit, kad sedit vietoje....

Vertinkite tai ka gaunate, o ne reikalaukite daugiau..... cool.gif

O del to, kad vestuves fotkina lotuliukas.gif Tai nemazai is pradziamoksliu buna ir nemokamai fotkina.... tai prasau cia nediskriminuoti, del to, kad kaikas sugeba pasiimti pinigus uz darba, o ne dykai dirba tongue.gif
Beje daugelis senbuviu, visiskai net negalvoja apie komercine fotografija, tai jos gali pasilikt? lotuliukas.gif

QUOTE(je t'aime @ 2012 05 16, 12:11)
jė! aciuks.gif
tuos, kuriuos šiek tiek pažįstu ir turiu tarp kontaktų, prisiadinau prie draugų smile.gif galit pamatyt.

Je t'aime, pamirsau tave pagiri... Man labai super, jausminga grazu..... dzin tos taisykles, kai jausmai verziasi is nuotrauku mirksiukas.gif
Na tu visada sugebedavai kazka idomaus ir gero parodyt.... O kaip pirmam vestuviu fotkinimui tai isvis super....
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 10:54)
Na jo su tokiais mm reik priprat ir isivaziuot.... Siaip smagu platus kampas, bet man cia jau butu too much..... smile.gif
Lauksim daugiau tavo bandymu... Kolkas nezinau ar man sitas variantas patinka... KIek perkraipyta, bet kaip kosmosui gerai biggrin.gif

too much nebuna, buna abused smile.gif
isvirte cia dar biski ir del objektyvo iskraipymu, nedariau jokiu korekciju, tiesiog siaip, parodymui. Vertikalia fotkinant reik stebet kad koju nenusifotkintum biggrin.gif

QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 11:03)
Gražu. Labai norėč tokių mm, bet pigiai neradau  verysad.gif

Cia samyang 14mm f/2.8. Manau tikrai nera kosmine kaina.
R.i.R., ant cropo yra ten Tokinu visokiu kazkokiu ir brandiniu, nebutina tam fullfreimas.

QUOTE(je t'aime @ 2012 05 16, 12:11)

na kadangi nematau ka tu ten rodai, tai tikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 11:25)
Cia samyang 14mm f/2.8. Manau tikrai nera kosmine kaina.

tai, kad aš dar pigiau norėjau biggrin.gif Nes nėra pirmo būtinumo daiktas. Gal kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 10:25)
na kadangi nematau ka tu ten rodai, tai tikiu biggrin.gif

taip lengvai pasitiki moterim? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 12:29)
tai, kad aš dar pigiau norėjau  biggrin.gif  Nes nėra pirmo būtinumo daiktas. Gal kada smile.gif

nu tada turbut tik duru akute senukuose iseis gaut biggrin.gif

QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 12:30)
taip lengvai pasitiki moterim?  biggrin.gif

nuo sito pasitikejimo nelabai gausis man nukentet, todel ryzausi patiket smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 12:22)
Pffffff.....  biggrin.gif  Dar viena prakalbo.....

Pffffffff...... tai gal naujokes isvis neturi zodzio?
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 10:26)
Tai as jau supratau, kad nei taip, nei anaip, cia kelio nepraskinsi  mirksiukas.gif

Verena Kast "Atsisveikinimas su aukos vaidmeniu" 4u.gif

QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 10:43)
Taip mes naujokes ateinam, gal su nevertais demesio darbais, bet juk mokinames, juk ne viska is karta,anksciau tikrai maciau, kad ND darydavo ir su zaislais, elementais, ir uzskaitydavot, o dabar kosmoso reikalaujat  blush2.gif Tai suprantu, kad cia ne mokykla ir atliginimu nemoka, bet juk jums kazkas anksciau padejo, pakomentavo  mirksiukas.gif Tai jums gal atrodo musu ND visi vienodi, bet kartais taip reikia tos kritikos pamatyt, ka pats nematai, nes gal ta kritika ant kelio ir uzves  mirksiukas.gif Aciu uz supratinguma  4u.gif

nepatikėsi, bet aš čia viena iš tų kokių dviejų ar trijų, kurios atėjo, kai apie fotografiją buvo vos vos pradėta SM kalbėti ir mano pirmi darbai buvo olialia biggrin.gif blicas ir šaldytuvas plius raudonos akys, tik datos ant fotkės nebuvo biggrin.gif mes visi buvom naujokai ir mokinomės vieni iš kitų, bet labiausiai - iš savęs. eksperimentuodami. kritikuodami vieni kitus, nors buvom panašiam lygmeny, išskyrus kelis tikrai savitus ir pažengusius. taip, kai kurie padėjo, man asmeniškai irgi, bet labiausiai tai tikėjau savimi. dirbau. bandžiau. klydau. vėl dirbau. vėl bandžiau. vėl klydau. kol pajutau, kad augu. ir paaugau. nieko niekada nekaltinau, kad man nepadeda, nes jie NEPRIVALĖJO. ėjau į parodas. skaičiau krūvas knygų, praleisdavau valandas internete, stebėdavau kitų fotkes. kartodavau. analizavau. lavinausi. ar Tu tai darai? ar kiekviena iš nepatenkintų tai daro? nesakau, kad tai pavyzdys, bet aš visų pirma pati dėjau pastangas ir nekaltinau nieko kito, tik save dėl savo nesėkmių. subręskit gi pagaliau.

Tu kur gyveni? Anglijoj? eik į muziejus kas savaitgalį. oho, kokie lobynai. vien žiūrėdama tiek gausi minčių pamąstymams, kad visas čia esančias nuneši. nagi, pasikrutink. 4u.gif

vsio. supykdėt..smile.gif

anksčiau su žaislais užskaitydavo? taip. užskaitydavo. ir su vaistų buteliukais užskaitydavo. anksčiau žmonija tik ranka laiškus rašydavo, nes nebuvo kompų, tai ką, nereik vystytis? tobulėti? nereik reikalauti daugiau? nereikalausi - neišmoksi. nebent pakanka bile kaip formaliai atvaryt tuos ND ir bile kaip toliau fotkint, negalvojant ir nesiekiant daugiau, geriau, estetiškiau. pirmyn, jei tinka smile.gif nors mačiau, kaip atėję visiškai šviežios ir bile kokios naujokės pasiekė tokių aukštumų, kad gražu žiūrėt. NES stengėsi, o ne zyzė.

eikit fotkint smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 11:41)
Pffffffff...... tai gal naujokes isvis neturi zodzio?

Verena Kast "Atsisveikinimas su aukos vaidmeniu"
4u.gif

p.s. turit tą žodį. tik mokėkit juo pasinaudot ne zyzimo tikslu.
Atsakyti
Bukit paprastesnes "naujokes"... Besidraskidama cia dar ne viena sau kelio ir pagarbos, kiek zinau, neprasiskine. Keiskit poziuri... Tai nereiskia, kad zodzio neturit, tai reiskia, kad ne ten savo energija aukojat mirksiukas.gif
Apie save pasakysiu, ko daugiau reikalaujat ir draskotes, to maziau man "geda" del to, kad neturejus noro nepakomentavau. Tik labiau atbaidot, nuo tolesnio noro... Ir nu nepriversit, jeigu nenoriu, kad ir kaip...
Panasiai man kaip sayonara ir isora surasiusos buvo - per prievarta nei zingsnio tongue.gif

PS: nu va, sayonara kaip visada tiesiai i taska viska sudeliuojo smile.gif
PPS: kaip tik i paroda ruosiuos vaziuot thumbup.gif
PPS: kazin, 4 menesius cia sedint prie ko cia man save priskirus g.gif biggrin.gif senbuve? naujabuve? siek tiek patyrusi naujoke? kazkiekpabuve? siektiekpabuve? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 16 gegužės 2012 - 12:15
Zodziu taip, norit ismokti ir norit kad, kazkas kazka duotu.... tai eikit i kursus, susimokekit ir turesit.... biggrin.gif

Galit ateiti pas mane, pradmenu visu ismokysiu, valanda-100lt... Grietai, paprastai beveik viska per kokias tris valandas isdestysiu... priklausomai ir nuo jusu noro mokytis ir kaip greitai isisavinate smile.gif

Atsakyti