Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

rG. geriau nekisam neasmoniu i eteri. ne tam sita tema.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 05 17, 10:39)
Temai pagyvint smile.gif (ishsiryshkinau juostele he he).
Itaringa
Princeses pusryciai 1

Apie portra...Man jin patinka, netgi labai! Duoda siltus atspalvius, bet kartais(ypac su pasibaigusio galiojimo spalvos visai nugrybauja) Gerai, kad Say pasake kokios splavytes islenda...nezinojau, kad raudonumas islenda, man tas saltas raudonumas lb lisdavo su Kodak Ektar...o va portra duoda ta malonia siltuma...tik va nepastebejau skirtumo tarp ISO 400 ar 160...gerai, kad pasake,reiks atkreipti demesi..nes fotografuoju ir i tokia ir i tokia.Vat man patinka tos spalvytes kaip pas tave nuo trecios prasideda..is karto pasakyciau, kad i portra fotografuota..o pirmosios dvi, tai va tos netiketos spalvytes(kaip as sau pati jas vadinu, iskreiptos ne portrines spalvos) bet gi zinai, kokia is manes ten experte juostose...fotkinu ir po to dadarau tas spalvytes su PS pagal savo upa...gal ir nusitvarkau, bet kas ten zin..pastebejau, kad fuji NPH bais nuzaliave buvo, tai su curves teko zlaluma nuimti.bet siaip idomu kaip apie tai suzinoti!
O is tavuju patiko Itaringa ir princeses pusryciai1. Del helioso...seniai jo nenaudojau, nors turiu juos net du...Bet susluzus Zenitui, baigesi mano helios svaigulys biggrin.gif Bet kiek dariau anksciau, tai susidare ispudis, kad suka bokeh, kai yra margas, o ypac smulkiai margas fonas(kokie saules apsviesti lapeliai ir pns) su atitinkamu apsvietimu...tai toks is manes ir zinovas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 17 gegužės 2012 - 12:12
Kritikai:
user posted image

Cia j.b :
http://www.flickr.co.../in/photostream

Maggie, man ta "Kita drauge" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 17 gegužės 2012 - 12:17
QUOTE(robobebras @ 2012 05 17, 12:02)
Aha, parašiau nepagalvojusi ir pasigailėjau smile.gif
Bandžiau kokią nuotrauką iškapstyti šiandien, bet po pusvalandžio paieškų, nusprendžiau, kad matyt ne metas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 17 gegužės 2012 - 12:19
QUOTE(robobebras @ 2012 05 17, 13:02)

drinks_cheers.gif

QUOTE(neiste @ 2012 05 17, 13:16)

Visai neblogai, kad zaidi su planais, ryskumo zonomis...tik fokuso norisi ryskensio ir spalvyciu kiek kitokiu...maziau to geltono zalumo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 17 gegužės 2012 - 12:23
QUOTE(neiste @ 2012 05 17, 12:16)
Kritikai:

Cia j.b :

As tik uz j/b varianta - jame yra "kazkas tokio", o spalvotas variantas man tokio ispudzio nesukelia.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 05 17, 15:00)
As tik uz j/b varianta - jame yra "kazkas tokio", o spalvotas variantas man tokio ispudzio nesukelia.

Man irgi jb geriau, bet man aplamai siuo metu visos foto labiau jb. Retais atvejais kada spalvota geriau ziurisi blush2.gif
Atsakyti
birbusiukas -> man nepanašu į vestuvines jaunosios foto... Nepatinka j/b, labai gerai sayonara pasakė apie foto.

Maggie -> Pirmojoj fokuso nematau smile.gif
"Kita draugė" ba, šita foto patinka, net labai, spalvos, saulės zuikis, jos kalbėjimas telefonu, pilvuko kutenimas. tik kirpčiau šiek tiek viršaus ir dešinės, kad ne taip centruota būtų. Netgi tas baseinas patinka. Dvasia tokia nuotraukoj patinka. Žiūrėjau ir žiūrėjau, liuks.
"Itaringa" -> oj, kiek daug visko, netgi taip vadinamam "buitiniam" kadrui man too much. Apranga, obuolys, minkšti žaislai, ji tokia mažutė, o tiek apsikarščiusi, kas manęs nežavi smile.gif Kas patiko toj foto, tai medžiai su ružavais žiedais.
"Susidomėjus" -> man labiau išlūžus biggrin.gif
"Princeses pusryciai 1" -> Man jėga! Ir grūdas netrugdo.
"Princeses pusryciai 2" -> atrodo lyg girta būtų ir čia būtų "naktipiečiai" biggrin.gif nilabai...

neiste -> Lyg nieko, bet kažkas pridirbta su fokusu, lyg ne į akis, o į plaukus smile.gif Gal j/b netgi geriau, toks senovinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 17 gegužės 2012 - 13:26
birbusiukas, foto matosi dirbtinumas - uzsidenge veida veliumu - ir laukia kol nufotkinsi, pasisuko sonu - ir laukia kol nufotkinsi. Ta israiska sako "dabar mane fotkina, turiu sustingti".
Siaip gan normaliai cia tos fotkes, tikrai buna blogiau ir daug blogiau. Ziurint kiek kartele sau keli.

QUOTE(neiste @ 2012 05 17, 13:16)

kad nerodo, tai nelabai yra kaip kritikuot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 17, 16:03)

kad nerodo, tai nelabai yra kaip kritikuot wink.gif

Jau pataisiau 4u.gif

Neikertu dar efoto politikos, parasiau komentara, tik savo nuomone, nieko neizeidziau, numinusavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 05 17, 15:06)
Neikertu dar efoto politikos, parasiau komentara, tik savo nuomone, nieko neizeidziau, numinusavo verysad.gif

Pieva tas efoto.
Atsakyti
Gražu smile.gif

http://www.naturepho...disma_pedestris
Atsakyti