Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas 4u.gif

Ainoalabiausiai patiko pirma mirksiukas.gif antroj nepatinka tas rukas, trecia is viso man ne schmoll.gif

Kaip nuotaikos? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 17, 10:49)

aciu labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 05 17, 10:52)

tep tep biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 05 17, 09:39)
Temai pagyvint smile.gif (ishsiryshkinau juostele he he).
Laukiu komentaru.

Magie, man patinkamiausios -"kita drauge" ir "princeses pusryciai I"
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 05 17, 10:02)

omg hihihi.gif

Tiesa, nuotraukos patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 17 gegužės 2012 - 10:30
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 17, 00:19)
ikelsiu kelis auto, kas tingejot flickr paziuret  smile.gif

Man pirmoji patinka. Antroji - ne, net nezinau, kodel, gal tas parukavimas kliuva? unsure.gif Trecios ideja patinka, bet noretusi sviesos/seselio linijos simetriskai per veido viduri, ir isdege plemai sviesioje veido puseje nesiziuri.

QUOTE(geruta @ 2012 05 17, 07:26)
noriu savo teveliui artejancios dienos proga sukurti koliaza(net nezinau ar istikruju taip vadintusi)
dabar Maxima foto paslaugose nuolaidos ,svarstau ant puodelio sudeti (nepatikesite  doh.gif ) ivairiu ginklu nuotraukytes
issitraukiau juos is neto  po viena ,o kaip sujungti?

Gal su Google Picasa pamegink? Parsisiust ja gali nemokamai, koliazus daro automatiskai, paskui dar gali foto kitaip pastumdyti, jei netinka.

QUOTE(Maggie @ 2012 05 17, 09:39)
Temai pagyvint smile.gif (ishsiryshkinau juostele he he).

Man "Itaringa" labai patinka bigsmile.gif Princeses pusryciai irgi patiktu, bet grudas nesiziuri, labai jau daug jo ir nieko jis neprideda nuotraukoms.
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2012 05 17, 09:00)
Kaip nuotaikos?  tongue.gif

Koks oras, tokios ir nuotaikos...paplaukus, tingiu siandien net sneket biggrin.gif
QUOTE(Jurzole @ 2012 05 17, 09:33)
Man "Itaringa" labai patinka bigsmile.gif Princeses pusryciai irgi patiktu, bet grudas nesiziuri, labai jau daug jo ir nieko jis neprideda nuotraukoms.

drinks_cheers.gif As 'Itaringa' jau vakar flikre apziurejau, uzkabino is karto tik pamacius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 17, 12:04)
Koks oras, tokios ir nuotaikos...paplaukus, tingiu siandien net sneket  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 17, 12:04)
Koks oras, tokios ir nuotaikos...paplaukus, tingiu siandien net sneket  biggrin.gif

Ir man panasiai mirksiukas.gif vakar prie 5 ND taip ir neprisedau, tokia nusikalus buvau, tai gult anktsi ejau, o siandien dar blogiau jaciuos, per daug miego gavau doh.gif
Atsakyti
gal mane kas netingit flikre prie draugų pridėt galėtumėt? blush2.gif fototau... blush2.gif

nelabai aš ten elgtis moku... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Eikit geriau piketuot prie prezidentūros lotuliukas.gif biggrin.gif Šitoks ažiotažas bigsmile.gif Drakės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 17, 13:46)
Eikit geriau piketuot prie prezidentūros  lotuliukas.gif  biggrin.gif  Šitoks ažiotažas  bigsmile.gif  Drakės  bigsmile.gif

Kas daba? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 17, 12:46)
Eikit geriau piketuot prie prezidentūros  lotuliukas.gif  biggrin.gif  Šitoks ažiotažas  bigsmile.gif  Drakės  bigsmile.gif

rimtai? rolleyes.gif

kaip bebutu, siauba isgyvena ta mergyte.... verysad.gif
Atsakyti