Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ainoa @ 2012 05 17, 01:19)

as vis pabijau tema uzterst biggrin.gif padariau dar kelias foto, tai desiu tiesiai  ax.gif
thumbup.gif  biggrin.gif

Papildyta:
Jau ketvirtadienis, tai galiu pradet zaidima  biggrin.gif
ikelsiu kelis auto, kas tingejot flickr paziuret  smile.gif

O tu nebijok smile.gif

Piroji liuksine... Antra man irgi patinka ir net labai... Tas efektas man netrukdo... Kaip tik sukelia daugiau minciu privercia stabteleti....
Trecios kadravimas netinkamas, lupos jau ant paties krasto ir tai erzina, nebesimato vio veido proporciju...

QUOTE(geruta @ 2012 05 17, 08:26)
va Jezau ,kaip cia pas Jus grazu!
as cia su savo klausimu kaip tundra pasirodysiu,bet bandysiu  blush2.gif
noriu savo teveliui artejancios dienos proga sukurti koliaza(net nezinau ar istikruju taip vadintusi)
dabar Maxima foto paslaugose nuolaidos ,svarstau ant puodelio sudeti (nepatikesite  doh.gif ) ivairiu ginklu nuotraukytes
issitraukiau juos is neto  po viena ,o kaip sujungti?
gal patartumete ,kad is kokiu 5,6 vaizdeliu sudeti viena nuotrauka ir ja nusiusti kaip uzsakyma

Nuotrauku vogti is interneto negalima, tai patarimo negausi....

QUOTE(gotte @ 2012 05 17, 09:38)
nu duodat...pusę temos plepesių apie nieką blink.gif paskutinių 10 psl kol kas neįveikiau net...  blink.gif
įdėkit kokių foto...o tas lojimas apie belen ką tai jau veu...neskanus... viena pyyyrst, tada kita pyyyrst...jei kokia naujokė pyrst tai jau žiūrėk say su moralais prisistato lotuliukas.gif tada kitos naujokės pyrst pyrst ...tad vėl atgal... doh.gif ..
pavarysiu kaip Homeris Simpsonas: BOOOORRRING... cool.gif

O tu ko foto neidedi? smile.gif Gi dabar taip pat pirstelejai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 17, 09:09)
o kur tie iliustravimai, laukiam laukiam  bigsmile.gif

aš tai kaupiuosi.. nesu greitaeigis iliustruotojas smile.gif savaitglį, jei pavyks, prisėsiu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 17, 10:15)
aš tai kaupiuosi.. nesu greitaeigis iliustruotojas smile.gif savaitglį, jei pavyks, prisėsiu..smile.gif

lauksim smile.gif

o kitos merginos? berods tik Yvette vienintele kolkas iliustravo, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 17, 09:22)
lauksim  smile.gif

o kitos merginos? berods tik Yvette vienintele kolkas iliustravo, ar ne?

taip. bet ji beveik visada pirmūnė biggrin.gif
Atsakyti
dekui uz kritika biggrin.gif minti supratau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birbusiukas: 17 gegužės 2012 - 09:30

Tai ką man veikt, jei skaitau jūsų pyrst N tąjį puslapį...pasidaro nuobodu, tada dadedu savo pyrst...iškart įdomiau laugh.gif

aš užsikasus fotografiniais darbais, kurių negaliu dėti... tai va...o turiu idėjų fotkinti ir taip nervina, kad negaliu jų įgyvendinti
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 05 17, 09:30)
Tai ką man veikt, jei skaitau jūsų pyrst N tąjį puslapį...pasidaro nuobodu, tada dadedu savo pyrst...iškart įdomiau laugh.gif

lotuliukas.gif nu nebent biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 gegužės 2012 - 09:33
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 17, 10:09)
Nuotrauku vogti is interneto negalima, tai patarimo negausi....

nu blyn tevui ant puodelio px, parsisiusciau ir galvos nesukciau. Juk ne komerciniais tikslais, ne savireklamos ir vapshie niekur - kisimui i indaplove. Sakyciau siknoj sliekai smile.gif As koliazu nedarau tai nzn.

QUOTE(sayonara @ 2012 05 17, 10:15)

o tai ka daba nesedi? smile.gif klupom prie kompo? biggrin.gif
Atsakyti
Temai pagyvint smile.gif (ishsiryshkinau juostele he he).

Say, lyg ir tu kazhkada apie juosteles rashei. Norejau paklaust, cia buvo naudota Kodak Portra iso 400. Nieko stebuklingo neturiu (cia geriausi, kas pavyko..), zinoma, per daug ir nesitikejau, nes dar patirties labai truksta, bet gal gali trumpai papasakot kaip ji fotkina? Kokie atspalviai? Kur geriau su tokia fotkint? Is savo patirties as well. Jei gali ax.gif Be to, cia objektyvas helios, aisku ne visur dekingas tas II planas, kad matytusi grazus bokeh, blikiai, susukimai ir pan, bet jau tikrai ne menuo juk fotkinu i juosta, o susidraugaut kazhkaip man su juo neina. Kame kampas? Vos keli kadrai kur grazus II planas per 8 men biggrin.gif

Is gyvenimo kadrai, nieko ypatingo.

Drauge
user posted image

Kita drauge
user posted image

Itaringa
user posted image

Susidomejus
user posted image

Princeses pusryciai 1 (mano megstamiausia foto heh, nors ir grudas labai ishlindo)
user posted image

Princeses pusryciai 2
user posted image

Laukiu komentaru.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 17, 09:37)
o tai ka daba nesedi? smile.gif  klupom prie kompo? biggrin.gif

pusiau gulom, blin biggrin.gif šezlong tongue.gif

Maggie, man portra 400 nepatinka. nebent neišvengiamai reikia naudoti ir tada bandyt pereksponuot. Jei yra spalviškai įvairi aplinka ir mažiau šviesos, tai labai kiša lauk raudonus arba geltonus tonus ir grūdą tokį nepamatuotą.

man portra 160 kur kas labiau patink..smile.gif

iš foto. man tinka ir patinka nėštukė ir Įtaringoji smile.gif kažkokios gyvos foto. Kitos tai tokios albuman su "šeimos" pavadinimu biggrin.gif

pirmos net neanalizsavau, nes stabilus portretas su tiesiu žvilgsniu man privalo būti su aiškiu arba bent jau aiškesniu fokusu, dabar gi jo nėra.

helios fonas įtaringoje - geras, heliosiškas. o kitose nedavei jam progos pasireikšti, nėra šviesos jam tinkamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 gegužės 2012 - 09:52
maggie, žiūrėjau tavo kelias iš šių foto jau flickr, tik tada pasisakyt nebuvo kada.. Man labai labai patiko princesės pusryčiai, ta pati kur tavo mėgstamiausia...nu jėga žinok...dėl kitų tai sunku pasakyt...gal noris bent keleto ne tik buities kadrų bet kokios tavo auto...ar šiaip ...
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 05 17, 09:39)

Kita drauge

??? bigsmile.gif
Atsakyti