Sveikos senai nesireiskiau, bet bandau gryst i seima.
pasirausiu savo skrynelej gal ka sugrystuvem rasiu
Ainoa man pirma foto patiko
QUOTE(birbusiukas @ 2012 05 17, 09:04)
Ainoa man pirma foto patiko
man irgi. As tik uz pirma.
Man turi but normaliai aiskiai raiskiai. Tas kazkoks ruko efektas tik gadina viska, oda kaip belekas pasidaro, graziai pereinanciu seseliu nelieka.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 05 17, 08:50)
labas rytas,
nuotraukos, aišku, gerai, bet manau, kad žaidimas dar neprasidėjo, nes PABAIGT REIKIA DAINOS ILIUSTRAVIMUS. tada bus nauji žaidimai? sutinkat?
nuotraukos, aišku, gerai, bet manau, kad žaidimas dar neprasidėjo, nes PABAIGT REIKIA DAINOS ILIUSTRAVIMUS. tada bus nauji žaidimai? sutinkat?
ragana leido sneket be nuotrauku, tai kol kas nesiukslysiu, nes meno neprilauziau per vakar
Labas.
Jus čia nejuokaukit su tuo 4dieniu tyliadieniu
QUOTE(sayonara @ 2012 05 17, 08:50)
labas rytas,
Jus čia nejuokaukit su tuo 4dieniu tyliadieniu
Laba.
Aha, aš irgi pritariu ir robobebrui dėl ryškumo, nu taip tas rūkas kaka... pirma liux!!!
Ir Say pritariu, kad pirmas užbaikit su dainuškom, o tada prie kito šokt reik...
Žiuriu flikra nevisi mato, kažką vis primaigau... private ..
Aha, aš irgi pritariu ir robobebrui dėl ryškumo, nu taip tas rūkas kaka... pirma liux!!!
Ir Say pritariu, kad pirmas užbaikit su dainuškom, o tada prie kito šokt reik...
Žiuriu flikra nevisi mato, kažką vis primaigau... private ..
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 17, 00:19)
as vis pabijau tema uzterst padariau dar kelias foto, tai desiu tiesiai
fainai
faina ideja as uz
nu jooo kas kaip ismano tas taip ir sukasi
aciu labai visoms, kas pastebejot mano auto, labai dziaugiuosi, kad patiko
Jau ketvirtadienis, tai galiu pradet zaidima
ikelsiu kelis auto, kas tingejot flickr paziuret
pirma ir trečia man patinka visai. tik gal trečioj kiek daugoka dešinės jei tu ją iškirpai iš didenės, tai gal smakro dar čiut turi daugiau? o tos antros nebandei pakontrastint dar?
QUOTE(geruta @ 2012 05 17, 07:26)
va Jezau ,kaip cia pas Jus grazu!
as cia su savo klausimu kaip tundra pasirodysiu,bet bandysiu
noriu savo teveliui artejancios dienos proga sukurti koliaza(net nezinau ar istikruju taip vadintusi)
dabar Maxima foto paslaugose nuolaidos ,svarstau ant puodelio sudeti (nepatikesite ) ivairiu ginklu nuotraukytes
issitraukiau juos is neto po viena ,o kaip sujungti?
gal patartumete ,kad is kokiu 5,6 vaizdeliu sudeti viena nuotrauka ir ja nusiusti kaip uzsakyma
as cia su savo klausimu kaip tundra pasirodysiu,bet bandysiu
noriu savo teveliui artejancios dienos proga sukurti koliaza(net nezinau ar istikruju taip vadintusi)
dabar Maxima foto paslaugose nuolaidos ,svarstau ant puodelio sudeti (nepatikesite ) ivairiu ginklu nuotraukytes
issitraukiau juos is neto po viena ,o kaip sujungti?
gal patartumete ,kad is kokiu 5,6 vaizdeliu sudeti viena nuotrauka ir ja nusiusti kaip uzsakyma
aną dieną merginos rekomendavo Photoscape internetu parsisiųst
nu duodat...pusę temos plepesių apie nieką paskutinių 10 psl kol kas neįveikiau net...
įdėkit kokių foto...o tas lojimas apie belen ką tai jau veu...neskanus... viena pyyyrst, tada kita pyyyrst...jei kokia naujokė pyrst tai jau žiūrėk say su moralais prisistato tada kitos naujokės pyrst pyrst ...tad vėl atgal... ..
pavarysiu kaip Homeris Simpsonas: BOOOORRRING...
įdėkit kokių foto...o tas lojimas apie belen ką tai jau veu...neskanus... viena pyyyrst, tada kita pyyyrst...jei kokia naujokė pyrst tai jau žiūrėk say su moralais prisistato tada kitos naujokės pyrst pyrst ...tad vėl atgal... ..
QUOTE(gotte @ 2012 05 17, 08:38)
nu duodat...pusę temos plepesių apie nieką paskutinių 10 psl kol kas neįveikiau net...
o pasisakyti apie tai, kaip kiti pyrst daro ir kaip tai nuobodu, tuo sugrąžinant temą, tai jau ne pyrst?
nepatinka - neskaitai ir nedalyvauji, bet neeeeeeeeeeeeeeee, dalis merginų jaučia tiesiog nenugalimą pareigą pasisakyti, kad tai nuobodu. tiesiog itin svarbaus turinio triumfas, be kurio vakar pasibaigusi ir daugelio jau pamiršta diskusija liktų nevisavertė..
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 16, 23:19)
ikelsiu kelis auto, kas tingejot flickr paziuret
Pirma is karto aki patrauke. Nors nesu JB gerbeja, bet graziai ji man susiziurejo
oj kokia as kriu kriu, labas rytas damos ir musu gerbiamasis robobebrai
QUOTE(birbusiukas @ 2012 05 17, 08:54)
na stai sugrystuvem. Cia mano pirmos vestuves, kai dirbau viena .
Na kadangi dar nemazai tvarkymo turiu tai veliau parodysiu dar kelis kadrus
pirmoje tai man kliūna nesutvarkyta oda ir tas netoleruotinas kontrastas tarp veliumo ir kažkokio šaliko ar tai paklodės ant rankos - tokios nesuderinamos medžiagos nuotraukoje atrodo, kam to reikėjo, juk patalpose fotkinta.. žaliuzės irgi nepuošia.. Veidas įsitempęs, pozuojantis, ranka padėta nenatūraliai..
antroji geresnė, bet irgi pagirti negalėčiau.. kažkaip net nežinau, ką tiksliai pasakyti. suspausta jaunoji, išdegusi.
man šitas tonavimas, beje, nepatinka.
QUOTE(sayonara @ 2012 05 17, 09:28)
viskas ok su tuo ketvirtadieniu, stimulas, faina idėja, vse dela. bet kol kas pezėkit, sakyčiau, laisvai, kol dainų iliustravimas nesibaigė, o paskui prispausim
o kur tie iliustravimai, laukiam laukiam
QUOTE(birbusiukas @ 2012 05 17, 09:54)
na stai sugrystuvem. Cia mano pirmos vestuves, kai dirbau viena .
pirmoji isvis ne.
antroje tas veliumas per nosi dvigubas, darko kazkaip veida lyg be nosies butu