Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba vakara 4u.gif

Mano pirmieji bandymai fotografuot nestuke, kritikai:

user posted image

Paskaiciau jusu diskusijas, smagu pas jus cia. Griztu seimon. Nu nors trumpam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2012 05 16, 21:41)
Laba vakara 4u.gif

Paskaiciau jusu diskusijas, smagu pas jus cia. Griztu seimon. Nu nors trumpam 4u.gif

Veidas labai labai blogai, tvarkyk iš naujo, pailsink akis, pasidaryk pertrauką ir pasižiūrėk. Mažiau bluro, daugiau kontrasto. Ir aš arba kirpčiau iki kaktos arba daugiau palikčiau viršuje, nors ir taip gali būti, tik veidą patvarkyk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 16 gegužės 2012 - 21:45
QUOTE(Miss K @ 2012 05 16, 22:41)
Laba vakara 4u.gif

Man tai nelabai,nes veidas už pilvą didesnis atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 21:44)
Veidas labai labai blogai, tvarkyk iš naujo, pailsink akis, pasidaryk pertrauką ir pasižiūrėk.  Mažiau bluro, daugiau kontrasto. Ir aš arba kirpčiau iki kaktos arba daugiau palikčiau viršuje, nors ir taip gali būti, tik veidą patvarkyk smile.gif

Aha, veidas man ir kele didziausia nerima. Ale kaip ji tvarkyt? As dejau 'skin softening' mask su lightroom. Bluro visai niekur nedejau g.gif
Papildyta:
QUOTE(gladiole @ 2012 05 16, 21:47)
Man tai nelabai,nes veidas už pilvą didesnis atrodo g.gif

Man tas pilvas is viso galvos skausmas - pas ja jis didelis, ale nuotraukose (net profiliu) jis pranyksta kazkaip...
Atsakyti
Labas dienas,

Ziuriu savam stiliuj tema-vis smaginates biggrin.gif
Parodyt neturiu ka, uztatai noriu pagirti Je'taime su vestuvine serija-saunuole!
Atsakyti
Miss K. Na jau foto yra kokia yra. Karpymai ar kažkas panašaus šiuo atveju nepadėtų, tad ką gali tvarkyti, tai veidą, nes perdaug išplautas bei spalvas. Graži ta suknelė, akys, bet žolės spalva nekokia, gadina vaizdą. Bandyčiau jb. Ir kadangi tokios fainos spalvos akys, bandyčiau vertimą į jb, kur tokios stiklinės akys gaunasi. Turėtų tikti, svarbu neišmurzinti tik odos.

O kas man labiau už veido išplovimus trukdo, tai mažiausios užuominos į kojas, pėdas nebuvimas.
Na patikrinau su Ps, tikrai toks vertimas tinka. Tik tuomet ant originalo versk, nes su išplautu veidu negražu, reik visų nelygumų, strazdanėlių ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 gegužės 2012 - 22:13
QUOTE(Yvette @ 2012 05 16, 22:10)
Miss K. Na jau foto yra kokia yra. Karpymai ar kažkas panašaus šiuo atveju nepadėtų, tad ką gali tvarkyti, tai veidą, nes perdaug išplautas bei spalvas. Graži ta suknelė, akys, bet žolės spalva nekokia, gadina vaizdą. Bandyčiau jb. Ir kadangi tokios fainos spalvos akys, bandyčiau vertimą į jb, kur tokios stiklinės akys gaunasi. Turėtų tikti, svarbu neišmurzinti tik odos.

O kas man labiau už veido išplovimus trukdo, tai mažiausios užuominos į kojas, pėdas nebuvimas.
Na patikrinau su Ps, tikrai toks vertimas tinka. Tik tuomet ant originalo versk, nes su išplautu veidu negražu, reik visų nelygumų, strazdanėlių ir t.t.

Ok, klausimas nr 1 kaip ta veida tvarkyt? Nes jei visai jo netvarkyt -tai minu laukas. Ir klausimas nr 2 'jb su stiklinem akim', cia kaip? As moku jb taip - saturation ant nulio ir tada su blacks zaisti. O kaip dar galima?

Del zoles - sicia ji jau apdorota, nes realiai ji baisiai rekianciai zalia.

Ai, ir dar standartinis klausimas - ar ne per tamsu/sviesu. Itariu, gyvenime tos ribos nerasiu ir tai ir liks mano parasinis klausimas lotuliukas.gif

Gaila, neturiu sitam pc originalo ir iki sestad neturesiu. Ech... Pasikeites mano gyvenimas stipriai, fotografijai laikas laaabai jau ribotas tapo, na bet jau randasi sviesa tunelio gale cool.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 16, 11:53)

kam tada 1 nd daryt? fokuso II foto nerasta.
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 11:59)
Gerai, vejat lauk, tai vejat, man tai kas.

oi megsti tu sita zodziu jungini. bigsmile.gif
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 12:39)
nu tada turbut tik duru akute senukuose iseis gaut biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 16, 13:36)
kazkur as tai jau skaiciau biggrin.gif

doh.gif
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 14:10)
a rimtai??? blink.gif  gi padariau viešas.. blink.gif nu blec... doh.gif kad turi rodyt... unsure.gif

man nerodo.
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 16:24)
How cool is that? biggrin.gif

I must admit - kabina ;] ir isvis fainas post'as tarp tu 20 nuobodziu paskutiniu puslapiu ;]
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 17:26)
kai visos bus atsiskaitę, galima pradėti naują tradiciją "ketvirtadieninė tyla".

heh, linxmai nuskambejo. bet as manau, kad kaip tik 4tadieniais tema dainuos. nes tiek naujokes, ciabuves, senbuves - whoever - bus priverstos tiesiog indeti darba, kad kazhka parasyti.

Kur Zirze?
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 12:43)
Tai zodziu kai atleksi, organizuosim koki meeta... smile.gif
Kitas dalykas, mergaites, bukit geros, ne nuorodas meskit, o normaliai nuotraukas ikelkit, kartasi taip tingisi ant nuorodu spaudineti.... smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
as vis pabijau tema uzterst biggrin.gif padariau dar kelias foto, tai desiu tiesiai ax.gif

QUOTE(neiste @ 2012 05 16, 14:09)
Plakates liezuviais, ania? rolleyes.gif

Per Tv3 Kempiniuka rodo, idomiau 

thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 15:24)
as tai visas jus myliu ir pofig ar naujoke ar ne biggrin.gif
gal moralus tegu kiekviena sau susiskelia pries veidrodi ir draugiskai einam kazka nufotkint.

turiu nauja geima. Tarkim ketvirtadienis - nuotrauku diena. Kiekvienas turi idet po nuotrauka jei nori sneket. Jei nededa, tada neturi teises sneket. Jei prabyla be nuotraukos - uzbadom pirstais (badyt pirstais gali tik tie, kurie jau idejo nuotrauka). How cool is that?

biggrin.gif fainai
faina ideja thumbup.gif as uz

QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 18:11)
Nu kaip įdomiai, į paštą gavau  studentės anketą, jei uždirbi kokį pinigą iš fotografijos, tai toje anketoje vos ne turi atskleisti visas savo darbines paslaptis, koks uždarbis, kokia klientūra, bla bla, ką aš durna kokia, neatsakinėjau biggrin.gif Pagūglinu pavardę, ogi fotografė. Tebūnie studentė, bet tai ot ir aš taip galiu, padarau anketą ir siuntinėju - kaip reklamuojatės, ką darot ir kaip elgiatės. Pf  biggrin.gif

smile.gif nu jooo kas kaip ismano tas taip ir sukasi biggrin.gif

aciu labai visoms, kas pastebejot mano auto, labai dziaugiuosi, kad patiko smile.gif

Papildyta:
Jau ketvirtadienis, tai galiu pradet zaidima biggrin.gif
ikelsiu kelis auto, kas tingejot flickr paziuret smile.gif

user posted image

user posted image

del sitos nzn g.gif man patinka, bet ar nenugrybavau visai? o gal kitaip pakirpt reikejo?

user posted image
Atsakyti
va Jezau ,kaip cia pas Jus grazu!
as cia su savo klausimu kaip tundra pasirodysiu,bet bandysiu blush2.gif
noriu savo teveliui artejancios dienos proga sukurti koliaza(net nezinau ar istikruju taip vadintusi)
dabar Maxima foto paslaugose nuolaidos ,svarstau ant puodelio sudeti (nepatikesite doh.gif ) ivairiu ginklu nuotraukytes
issitraukiau juos is neto po viena ,o kaip sujungti?
gal patartumete ,kad is kokiu 5,6 vaizdeliu sudeti viena nuotrauka ir ja nusiusti kaip uzsakyma
Atsakyti
labas rytas,

nuotraukos, aišku, gerai, bet manau, kad žaidimas dar neprasidėjo, nes PABAIGT REIKIA DAINOS ILIUSTRAVIMUS. tada bus nauji žaidimai? sutinkat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2012 05 17, 07:26)
va Jezau ,kaip cia pas Jus grazu!
as cia su savo klausimu kaip tundra pasirodysiu,bet bandysiu  blush2.gif
noriu savo teveliui artejancios dienos proga sukurti koliaza(net nezinau ar istikruju taip vadintusi)
dabar Maxima foto paslaugose nuolaidos ,svarstau ant puodelio sudeti (nepatikesite  doh.gif ) ivairiu ginklu nuotraukytes
issitraukiau juos is neto  po viena ,o kaip sujungti?
gal patartumete ,kad is kokiu 5,6 vaizdeliu sudeti viena nuotrauka ir ja nusiusti kaip uzsakyma

user posted image
Atsakyti