Laba vakara
Mano pirmieji bandymai fotografuot nestuke, kritikai:
Paskaiciau jusu diskusijas, smagu pas jus cia. Griztu seimon. Nu nors trumpam
QUOTE(Miss K @ 2012 05 16, 21:41)
Laba vakara
Veidas labai labai blogai, tvarkyk iš naujo, pailsink akis, pasidaryk pertrauką ir pasižiūrėk. Mažiau bluro, daugiau kontrasto. Ir aš arba kirpčiau iki kaktos arba daugiau palikčiau viršuje, nors ir taip gali būti, tik veidą patvarkyk
QUOTE(Miss K @ 2012 05 16, 22:41)
Laba vakara
Man tai nelabai,nes veidas už pilvą didesnis atrodo
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 21:44)
Veidas labai labai blogai, tvarkyk iš naujo, pailsink akis, pasidaryk pertrauką ir pasižiūrėk. Mažiau bluro, daugiau kontrasto. Ir aš arba kirpčiau iki kaktos arba daugiau palikčiau viršuje, nors ir taip gali būti, tik veidą patvarkyk
Aha, veidas man ir kele didziausia nerima. Ale kaip ji tvarkyt? As dejau 'skin softening' mask su lightroom. Bluro visai niekur nedejau
Papildyta:
QUOTE(gladiole @ 2012 05 16, 21:47)
Man tai nelabai,nes veidas už pilvą didesnis atrodo
Man tas pilvas is viso galvos skausmas - pas ja jis didelis, ale nuotraukose (net profiliu) jis pranyksta kazkaip...
Labas dienas,
Ziuriu savam stiliuj tema-vis smaginates
Parodyt neturiu ka, uztatai noriu pagirti Je'taime su vestuvine serija-saunuole!
Ziuriu savam stiliuj tema-vis smaginates
Parodyt neturiu ka, uztatai noriu pagirti Je'taime su vestuvine serija-saunuole!
Miss K. Na jau foto yra kokia yra. Karpymai ar kažkas panašaus šiuo atveju nepadėtų, tad ką gali tvarkyti, tai veidą, nes perdaug išplautas bei spalvas. Graži ta suknelė, akys, bet žolės spalva nekokia, gadina vaizdą. Bandyčiau jb. Ir kadangi tokios fainos spalvos akys, bandyčiau vertimą į jb, kur tokios stiklinės akys gaunasi. Turėtų tikti, svarbu neišmurzinti tik odos.
O kas man labiau už veido išplovimus trukdo, tai mažiausios užuominos į kojas, pėdas nebuvimas.
Na patikrinau su Ps, tikrai toks vertimas tinka. Tik tuomet ant originalo versk, nes su išplautu veidu negražu, reik visų nelygumų, strazdanėlių ir t.t.
O kas man labiau už veido išplovimus trukdo, tai mažiausios užuominos į kojas, pėdas nebuvimas.
Na patikrinau su Ps, tikrai toks vertimas tinka. Tik tuomet ant originalo versk, nes su išplautu veidu negražu, reik visų nelygumų, strazdanėlių ir t.t.
QUOTE(Yvette @ 2012 05 16, 22:10)
Miss K. Na jau foto yra kokia yra. Karpymai ar kažkas panašaus šiuo atveju nepadėtų, tad ką gali tvarkyti, tai veidą, nes perdaug išplautas bei spalvas. Graži ta suknelė, akys, bet žolės spalva nekokia, gadina vaizdą. Bandyčiau jb. Ir kadangi tokios fainos spalvos akys, bandyčiau vertimą į jb, kur tokios stiklinės akys gaunasi. Turėtų tikti, svarbu neišmurzinti tik odos.
Ok, klausimas nr 1 kaip ta veida tvarkyt? Nes jei visai jo netvarkyt -tai minu laukas. Ir klausimas nr 2 'jb su stiklinem akim', cia kaip? As moku jb taip - saturation ant nulio ir tada su blacks zaisti. O kaip dar galima?
Del zoles - sicia ji jau apdorota, nes realiai ji baisiai rekianciai zalia.
Ai, ir dar standartinis klausimas - ar ne per tamsu/sviesu. Itariu, gyvenime tos ribos nerasiu ir tai ir liks mano parasinis klausimas
Gaila, neturiu sitam pc originalo ir iki sestad neturesiu. Ech... Pasikeites mano gyvenimas stipriai, fotografijai laikas laaabai jau ribotas tapo, na bet jau randasi sviesa tunelio gale
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 16, 11:53)
uzskaitau
kam tada 1 nd daryt? fokuso II foto nerasta.
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 11:59)
Gerai, vejat lauk, tai vejat, man tai kas.
oi megsti tu sita zodziu jungini.
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 12:39)
nu tada turbut tik duru akute senukuose iseis gaut
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 16, 13:36)
kazkur as tai jau skaiciau
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 14:10)
a rimtai??? gi padariau viešas.. nu blec... kad turi rodyt...
man nerodo.
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 16:24)
How cool is that?
I must admit - kabina ;] ir isvis fainas post'as tarp tu 20 nuobodziu paskutiniu puslapiu ;]
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 17:26)
kai visos bus atsiskaitę, galima pradėti naują tradiciją "ketvirtadieninė tyla".
heh, linxmai nuskambejo. bet as manau, kad kaip tik 4tadieniais tema dainuos. nes tiek naujokes, ciabuves, senbuves - whoever - bus priverstos tiesiog indeti darba, kad kazhka parasyti.
Kur Zirze?
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 12:43)
Tai zodziu kai atleksi, organizuosim koki meeta...
Kitas dalykas, mergaites, bukit geros, ne nuorodas meskit, o normaliai nuotraukas ikelkit, kartasi taip tingisi ant nuorodu spaudineti....
Kitas dalykas, mergaites, bukit geros, ne nuorodas meskit, o normaliai nuotraukas ikelkit, kartasi taip tingisi ant nuorodu spaudineti....
as vis pabijau tema uzterst padariau dar kelias foto, tai desiu tiesiai
QUOTE(neiste @ 2012 05 16, 14:09)
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 15:24)
as tai visas jus myliu ir pofig ar naujoke ar ne
gal moralus tegu kiekviena sau susiskelia pries veidrodi ir draugiskai einam kazka nufotkint.
turiu nauja geima. Tarkim ketvirtadienis - nuotrauku diena. Kiekvienas turi idet po nuotrauka jei nori sneket. Jei nededa, tada neturi teises sneket. Jei prabyla be nuotraukos - uzbadom pirstais (badyt pirstais gali tik tie, kurie jau idejo nuotrauka). How cool is that?
gal moralus tegu kiekviena sau susiskelia pries veidrodi ir draugiskai einam kazka nufotkint.
turiu nauja geima. Tarkim ketvirtadienis - nuotrauku diena. Kiekvienas turi idet po nuotrauka jei nori sneket. Jei nededa, tada neturi teises sneket. Jei prabyla be nuotraukos - uzbadom pirstais (badyt pirstais gali tik tie, kurie jau idejo nuotrauka). How cool is that?
fainai
faina ideja as uz
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 18:11)
Nu kaip įdomiai, į paštą gavau studentės anketą, jei uždirbi kokį pinigą iš fotografijos, tai toje anketoje vos ne turi atskleisti visas savo darbines paslaptis, koks uždarbis, kokia klientūra, bla bla, ką aš durna kokia, neatsakinėjau Pagūglinu pavardę, ogi fotografė. Tebūnie studentė, bet tai ot ir aš taip galiu, padarau anketą ir siuntinėju - kaip reklamuojatės, ką darot ir kaip elgiatės. Pf
nu jooo kas kaip ismano tas taip ir sukasi
aciu labai visoms, kas pastebejot mano auto, labai dziaugiuosi, kad patiko
Papildyta:
Jau ketvirtadienis, tai galiu pradet zaidima
ikelsiu kelis auto, kas tingejot flickr paziuret
del sitos nzn man patinka, bet ar nenugrybavau visai? o gal kitaip pakirpt reikejo?
va Jezau ,kaip cia pas Jus grazu!
as cia su savo klausimu kaip tundra pasirodysiu,bet bandysiu
noriu savo teveliui artejancios dienos proga sukurti koliaza(net nezinau ar istikruju taip vadintusi)
dabar Maxima foto paslaugose nuolaidos ,svarstau ant puodelio sudeti (nepatikesite ) ivairiu ginklu nuotraukytes
issitraukiau juos is neto po viena ,o kaip sujungti?
gal patartumete ,kad is kokiu 5,6 vaizdeliu sudeti viena nuotrauka ir ja nusiusti kaip uzsakyma
noriu savo teveliui artejancios dienos proga sukurti koliaza(net nezinau ar istikruju taip vadintusi)
dabar Maxima foto paslaugose nuolaidos ,svarstau ant puodelio sudeti (nepatikesite ) ivairiu ginklu nuotraukytes
gal patartumete ,kad is kokiu 5,6 vaizdeliu sudeti viena nuotrauka ir ja nusiusti kaip uzsakyma
QUOTE(geruta @ 2012 05 17, 07:26)
va Jezau ,kaip cia pas Jus grazu!