Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 17:34)
Manau, kad vis dėlto atsakysiu aš į jos klausimus biggrin.gif

Teisingai, negi gaila biznio paslaptim pasidalint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 19:39)
Parašiau, kad daugiausia uždirbu iš erotinių fotosesijų ir reklamuojuosi per televiziją biggrin.gif

oooooooooooo thumbup.gif teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 19:05)
Pirkau HOYA HD smile.gif pries perkant savaite laiko forumus nagrinejau, atsiliepimus skaiciau, nes nepigus jis pakankamai. Nesigailiu zinok, tikrai skirtumas matosi, galiu rekomenduot. Turiu dar is ebay papigiajiska, skirtumas matosi tarp ju, bet jis irgi kazkiek spalvas paryskina, tarp kitko galiu ji kazkam padovanuoti, nes ne ta ismera man atsiunte. Taigi jeigu kam reikia 72mm cpl filtro nesidrovekit  mirksiukas.gif

aš turiu 72mm kitinį objektyvą, tik niekad nesusimasčiau apie filtrus g.gif
tas PL filtras tipo paryškina fotkinant lauke, ane? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 05 16, 17:45)
aš turiu 72mm kitinį objektyvą, tik niekad nesusimasčiau apie filtrus  g.gif
tas PL filtras tipo paryškina fotkinant lauke, ane?  blush2.gif  smile.gif

cia labai gerai aprasyti visi filtrai ir PL irgi. Jeigu sudomins, rasyk i AZ, as kaip tik ryt i pasta einu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 05 16, 17:56)
psio, lendu i SM grupe flickr'e ir jei ka atspesiu is cia esanciu, kviesiuos i kontaktus biggrin.gif kas nesutiks, nesupyksiu, bet jei ko neatpazinsiu, tai ten esu kazkas2

As nei naujoke, nei sene...esu zalia biggrin.gif Bet i kontaktus braunuosi ax.gif rima114
Negalvojau, kad danties istraukimas gali taip sušššššš... sveikatą, nuotaiką...ND nesidaro taip pat verysad.gif
Visad galvojau, kad kol ND pilnai nepadaryti, negalima komentuoti nuotraukų, tai porą kartų ne komentavau, o atsargiai paklausiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 19:11)
Nu kaip įdomiai, į paštą gavau  studentės anketą

Aš tą pačią gavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 20:11)
Nu kaip įdomiai, į paštą gavau  studentės anketą, jei uždirbi kokį pinigą iš fotografijos, tai toje anketoje vos ne turi atskleisti visas savo darbines paslaptis, koks uždarbis, kokia klientūra, bla bla, ką aš durna kokia, neatsakinėjau biggrin.gif Pagūglinu pavardę, ogi fotografė. Tebūnie studentė, bet tai ot ir aš taip galiu, padarau anketą ir siuntinėju - kaip reklamuojatės, ką darot ir kaip elgiatės. Pf  biggrin.gif

Gerai zmones sukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 12:25)
Jurzole, labai laukiu Tavo kelioninių smile.gif

aš ir laukiu, buvau pasigedus jūržolės rolleyes.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 05 16, 15:36)
Pietu Maroke basciausi

dar labiau laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Pamačiau, kad diskusijos dėl vietos po saule vyksta, tai visko neskaičiau, tingiu.

Nauja tema, 13psl. Vieni ND, nebekomentuosiu, nes užskaityti, tik brūkštelsiu, kad akys džiaugiasi jog SU KNYGA biggrin.gif

Per tuos 13psl. radau dar dvi foto, nepamenu niko, nes lig naujas, bet... Mane nuo komentavimo atbaido tas užrašas. Dar juodai. Nu taip smukdo foto. Sau pasidaryčiau ir su užrašais, komentarais jei labai norisi, na bet šiai temai tokios nelabai tinka, nesupyk. Ne pačios foto, bet užrašai. Tiktų gal jie jei atvirukus žadėtum daryti, na bet irgi tuomet padirbėti reiktų, tikrai ne juodai drėbtelti.
Sakyčiau mažokai foto

Mažiau kalbų daugiau darbų

Dar nuorodos lig kelios buvo, bet įkelkit tuomet ir čia foto, kad nereiktų po psl. lankstyti, o čia matytųsi viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 gegužės 2012 - 20:26
QUOTE(maija @ 2012 05 16, 19:48)
Aš tą pačią gavau  lotuliukas.gif

Tai atsakyk, netingėk wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 21:35)
Tai atsakyk, netingėk wink.gif biggrin.gif

Vyras mano labai norėjo atsakinėt, jaučiu leisiu jam pasireikšt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 12:22)
Je t'aime, pamirsau tave pagiri... Man labai super, jausminga grazu..... dzin tos taisykles, kai jausmai verziasi is nuotrauku  mirksiukas.gif
Na tu visada sugebedavai kazka idomaus ir gero parodyt.... O kaip pirmam vestuviu fotkinimui tai isvis super....

Je t'aime -> visiškai pritariu S.B.M. mirksiukas.gif

isora -> kodėl čia nekeliat foto, aš irgi nieko nematau, nes "private page".
Atsakyti