Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 05 16, 15:36)

net pati uzsimaniau bigsmile.gif

Rytine Kava 10, man visos mergaites noretusi. judesi norisi matyti. o dabar ji skesta tame danguje smile.gif ir uzraso nereikia pacioje nuotraukoje gal
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 17:41)

Siulau susidraugaut Flickeryje - Chiquitka  smile.gif

davai bigsmile.gif

vis pamirstu del PL filtro paklausti. kokios firmos pirkai?
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 18:41)
Nepatinka man tas uzrasas  unsure.gif  Apskritai nuotraukose man labai retai kada jie limpa.. Mano galva nuotrauka turi sneket be jokiu prirasytu zodziu 4u.gif

Be uzraso nieks minties nepagautu...
O ka be uzraso pagalvotum ax.gif ?
Aciu.

QUOTE(jlclove @ 2012 05 16, 18:43)
Rytine Kava 10, man visos mergaites noretusi. judesi norisi matyti. o dabar ji skesta tame danguje smile.gif ir uzraso nereikia pacioje nuotraukoje gal

Kazkaip ir norejau, kad tik dangus matytusi g.gif
ACIU 4u.gif

KAS DAR KA IKELS bigsmile.gif , man labai idomu rolleyes.gif
Atsakyti
sutinku, nuotrauka turi kalbeti be uzraso. Bet tinkamas uzrasas ir tinkamoje vietoje pateiktas tik sustiprina ispudi. Ant pacios foto izraso nedaryciau - tik gadina nuotrauka. Po ja - taip. Paskutineje foto man uzrasas labai ne koks. O prie pirmosios, jei butum parasius "kazi, mociute mane dabar mato is dangaus" ar kazkas panasaus, butu visai nieko smile.gif
Atsakyti
Sayonora smile.gif

Rytinė kava, aš manau tu neteisingai supratai R.į.R., ji neturėjo omenyje užrašu ant pačios foto, o prierasa savo poste dedant nuotrauka smile.gif

Bet viena nauda siadienines diskusijos, pabudo tema, nes kuri laiką jau merdejo smile.gif
Atsakyti
psio, lendu i SM grupe flickr'e ir jei ka atspesiu is cia esanciu, kviesiuos i kontaktus biggrin.gif kas nesutiks, nesupyksiu, bet jei ko neatpazinsiu, tai ten esu kazkas2
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 16, 18:54)
Rytinė kava, aš manau tu neteisingai supratai R.į.R., ji neturėjo omenyje užrašu ant pačios foto, o prierasa savo poste dedant nuotrauka smile.gif

Dabar aisku biggrin.gif . Aciu.
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 05 16, 16:46)
vis pamirstu del PL filtro paklausti. kokios firmos pirkai?

Pirkau HOYA HD smile.gif pries perkant savaite laiko forumus nagrinejau, atsiliepimus skaiciau, nes nepigus jis pakankamai. Nesigailiu zinok, tikrai skirtumas matosi, galiu rekomenduot. Turiu dar is ebay papigiajiska, skirtumas matosi tarp ju, bet jis irgi kazkiek spalvas paryskina, tarp kitko galiu ji kazkam padovanuoti, nes ne ta ismera man atsiunte. Taigi jeigu kam reikia 72mm cpl filtro nesidrovekit mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu kaip įdomiai, į paštą gavau studentės anketą, jei uždirbi kokį pinigą iš fotografijos, tai toje anketoje vos ne turi atskleisti visas savo darbines paslaptis, koks uždarbis, kokia klientūra, bla bla, ką aš durna kokia, neatsakinėjau biggrin.gif Pagūglinu pavardę, ogi fotografė. Tebūnie studentė, bet tai ot ir aš taip galiu, padarau anketą ir siuntinėju - kaip reklamuojatės, ką darot ir kaip elgiatės. Pf biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, Ainoa auto patiko smile.gif buna tokiu nuotaiku manau visoms biggrin.gif

rG. gudruole kazkokia biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad vis dėlto atsakysiu aš į jos klausimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 19:34)
Manau, kad vis dėlto atsakysiu aš į jos klausimus biggrin.gif

Tik saziningai ir visa tiesa pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 16, 18:36)
Tik saziningai ir visa tiesa pioneer.gif

Parašiau, kad daugiausia uždirbu iš erotinių fotosesijų ir reklamuojuosi per televiziją biggrin.gif
Atsakyti