Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 16:50)
O ji siaip ramiai stovejo, ziurejo i dangu ir klause ar mociute ja mato is dangaus...
Skamba pasakojimas  wub.gif

Jei būtum prie nuotraukos tai prirašiusi, būtų liuks. Pridėtų nuotraukai iškalbingumo, kurio čia trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 14:25)

Mano akiai per daug tuscio dangaus, mergaite labai centruotai kadre, kazkoks taskas juodas labai demesi atitraukia. As mergaites nedeciau taip centruotai, nors kiek i sona traukciau, kirpciau dangaus ir mergaites rubu kitokiu noretusi. Gal kazkiek mergaites zvilgsni norisi i ta dangu pamatyt, kad galetum speliuot apie ka ji galvoja... Dangaus spalva grazi, debeselis fainas.

QUOTE(kristalines @ 2012 05 16, 14:31)

Kas nesijaučia kaltas, nesiteisina ir neirodineja niekam nieko smile.gif bent aš taip manau. Gal tik pasirodė smile.gif

Pasirode smile.gif
QUOTE(Jurzole @ 2012 05 16, 14:36)
biggrin.gif Pietu Maroke basciausi. Labai labai patiko,

Faina bigsmile.gif Noreciau i Moroka, kulturos pamatyt. As kalnu nelabai megstu (labai galva sukas tik auksciau pakilus), bet keliones mano aistra. Praturtina kiekviena isvyka kazkiek, maloniu atsiminimu visam gyvenimui padovanuoja, tai baltai pavydziu tau zinok. Ir tikrai gaila, kad ne visada imanoma perduoti potyrius nuotraukom. Na bet vaizdziai papasakojai, dabar lauksim kol pribresi nuotraukas parodyt smile.gif

robobebrai, ideja cool, bet gi stoves mirtina tyla su tokiais zaidimais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 16 gegužės 2012 - 16:05
Jurzole, wow, kad aprasei, tikrai lb idomu bus pamatyti! smile.gif

Chiquitka, tebunie smile.gif

Rytinė kava, ir dar pridesiu, nu kam tas baisus užrašas ant foto?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 16, 16:56)
Jei būtum prie nuotraukos tai prirašiusi, būtų liuks. Pridėtų nuotraukai iškalbingumo, kurio čia trūksta.

O tai kur tiktu rasyt? Tiesiog tusciam danguj?

QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 17:04)
Mano akiai per daug tuscio dangaus, mergaite labai centruotai kadre, kazkoks taskas juodas labai demesi atitraukia. As mergaites nedeciau taip centruotai, nors kiek i sona traukciau, kirpciau dangaus ir mergaites rubu kitokiu noretusi. Gal kazkiek mergaites zvilgsni norisi i ta dangu pamatyt, kad galetum speliuot apie ka ji galvoja... Dangaus spalva grazi, debeselis fainas.
Pasirode  smile.gif

Tasko net nemaciau, kol neparasei biggrin.gif
Rubai kiemo, nes nieko specialiai dar nerengiau, kad fotkint, pradziai siaip gaudau blush2.gif
Aciu labai.

QUOTE(kristalines @ 2012 05 16, 17:10)

Rytinė kava, ir dar pridesiu, nu kam tas baisus užrašas ant foto?

Nu nezinau, gal ir baisus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 05 16, 15:36)
Pietu Maroke basciausi.

dabar ir aš noriu noriu noriu kelioninio reportažo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 15:24)
as tai visas jus myliu ir pofig ar naujoke ar ne biggrin.gif
gal moralus tegu kiekviena sau susiskelia pries veidrodi ir draugiskai einam kazka nufotkint.

turiu nauja geima. Tarkim ketvirtadienis - nuotrauku diena. Kiekvienas turi idet po nuotrauka jei nori sneket. Jei nededa, tada neturi teises sneket. Jei prabyla be nuotraukos - uzbadom pirstais (badyt pirstais gali tik tie, kurie jau idejo nuotrauka). How cool is that? biggrin.gif

drinks_cheers.gif
o kam bus taikomos išimtys? biggrin.gif čiūr man. aš be kalbėjimo numirsiu.

p.s. manau, kad pradžioje reik pabaigti dainų iliustravimą. kai visos bus atsiskaitę, galima pradėti naują tradiciją "ketvirtadieninė tyla". bus kai Pelenų diena arba Didysis penktadienis, kai reik tylėt ir apmąstyt, kur nusidėjai.

QUOTE(kristalines @ 2012 05 16, 15:31)
Kas nesijaučia kaltas, nesiteisina ir neirodineja niekam nieko smile.gif bent aš taip manau. Gal tik pasirodė smile.gif

Pasirodė..smile.gif

Mažiau kalbų, daugiau darbų cool.gif rodom fotkes.. Gal kas suras laiko ir noro komentuoti. gal po tokios diskusijos, kai visos išdraskytom subinėm (kaip Kazlas dainavo), koks stebuklas nutiks? smile.gif

Jurzole, skaitau ir noriu. Mes šiemet nekeliaujam su šeimyna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 05 15, 19:38)
Malonu, kad kazkas pasigenda 4u.gif Aha, keliavau, tik vakar ryte grizau, dabar perziurineju nuotraukas ir galvoju, kad galejo ir maziau ju buti  doh.gif Bet fotografavimo prasme (ir ne tik  smile.gif) si kelione buvo labai smagi - nesukau sau galvos del to, ar bus geru nuotrauku, o tiesiog megavausi ir fotografavau, ka norejau ir kaip norejau. Meno nebus, bet neblogu kelioniniu nuotrauku gal tureciau tureti, kai atsirinksiu pelus nuo grudu...  ax.gif

bais idomu kokia salis smile.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 05 16, 12:26)

man patikti j/b 4u.gif

audros vyksta cia beveik reguliariai, na kaip ir priklauso pas mus, moteris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 16 gegužės 2012 - 17:22
Dar viena blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 12:38)

O pakomentuokit kas ir mane.. blush2.gif Labai jau išlindo triukšmai kai flikran sukėliau... unsure.gif kas be jų da blogai, aišku vaikui  ir tą pampersą nuimt galėjau,bet kad čia lb eksprontu pykšt .. blush2.gif nepamislyjau... blush2.gif

nematau, tad komentarai tik ne is manes biggrin.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 12:43)

Kitas dalykas, mergaites, bukit geros, ne nuorodas meskit, o normaliai nuotraukas ikelkit, kartasi taip tingisi ant nuorodu spaudineti.... smile.gif

drinks_cheers.gif nes pvz. pas mane drauguos tik jurzole, tai as daugumos ir pamatyti negaliu sad.gif o noretusi ir pamatyti, ir pakomentuoti, ir pasimokyti galu gale
Atsakyti
Gal taip nukirpta ir geriau ax.gif .........
user posted image
Papildyta:
Nors per juosmeni lyg negalima kirpt doh.gif .........
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 15:24)

turiu nauja geima. Tarkim ketvirtadienis - nuotrauku diena. Kiekvienas turi idet po nuotrauka jei nori sneket. Jei nededa, tada neturi teises sneket. Jei prabyla be nuotraukos - uzbadom pirstais (badyt pirstais gali tik tie, kurie jau idejo nuotrauka). How cool is that? biggrin.gif

i'm in biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 16:24)

Nepatinka man tas uzrasas unsure.gif Apskritai nuotraukose man labai retai kada jie limpa.. Mano galva nuotrauka turi sneket be jokiu prirasytu zodziu 4u.gif

QUOTE(jlclove @ 2012 05 16, 16:27)
nematau, tad komentarai tik ne is manes biggrin.gif
drinks_cheers.gif nes pvz. pas mane drauguos tik jurzole, tai as daugumos ir pamatyti negaliu sad.gif o noretusi ir pamatyti, ir pakomentuoti, ir pasimokyti galu gale

Siulau susidraugaut Flickeryje - Chiquitka smile.gif
Atsakyti