QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 15:16)
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 16:17)
Prisimenu tavo ankstesnes tokio tipo kalbas, bet nė vienos nuotraukos, so?
Mano irgi neatsimeni tikriausiai, bet aš dedavčinom ir nesiskundžiu.
Mano irgi neatsimeni tikriausiai, bet aš dedavčinom ir nesiskundžiu.
Nu aš tai neatsimenu, kad būčiau bent panasiai kalbėjusi
Foto pas mane yra "n" bet kas is to. Nei jums idomu, nei ką. Todėl fotkinu dėl savęs ir sau, tik š, kad sunku pačiai atsirinkti kas gerai, kur didziausios klaidos ir t.t. Bet viskas pries akis, ane?
Klysti, tavo foto pamenu, ir flickre ir čia ir FB tave seku pamenu nuo puodeliu ant krūtinės, iki pėdos auto
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 16:24)
turiu nauja geima. Tarkim ketvirtadienis - nuotrauku diena. Kiekvienas turi idet po nuotrauka jei nori sneket. Jei nededa, tada neturi teises sneket. Jei prabyla be nuotraukos - uzbadom pirstais (badyt pirstais gali tik tie, kurie jau idejo nuotrauka). How cool is that?
Cool idea
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 14:24)
* as tai visas jus myliu ir pofig ar naujoke ar ne
**turiu nauja geima. Tarkim ketvirtadienis - nuotrauku diena. Kiekvienas turi idet po nuotrauka jei nori sneket. Jei nededa, tada neturi teises sneket. Jei prabyla be nuotraukos - uzbadom pirstais. How cool is that?
**turiu nauja geima. Tarkim ketvirtadienis - nuotrauku diena. Kiekvienas turi idet po nuotrauka jei nori sneket. Jei nededa, tada neturi teises sneket. Jei prabyla be nuotraukos - uzbadom pirstais. How cool is that?
* Oj as tavy jau seniai insimylejus, vis laukiu kol ka parasysi
** Man patikti
Dar rutolioju tokia minti. Pvz paskirti viena daina/tema ir visi fotografuoja kokiomis akimis tai mato
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 16:24)
turiu nauja geima. Tarkim ketvirtadienis - nuotrauku diena. Kiekvienas turi idet po nuotrauka jei nori sneket. Jei nededa, tada neturi teises sneket. Jei prabyla be nuotraukos - uzbadom pirstais (badyt pirstais gali tik tie, kurie jau idejo nuotrauka). How cool is that?
rytoj ketvirtadienis. COOL
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 16:22)
kurioj vietoj?
Kas nesijaučia kaltas, nesiteisina ir neirodineja niekam nieko bent aš taip manau. Gal tik pasirodė
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 16:29)
Dar rutolioju tokia minti. Pvz paskirti viena daina/tema ir visi fotografuoja kokiomis akimis tai mato
Palauk,baigiam dainų iliustravimo žaidimą pirmiausia,aš nebespeju,o noriu!
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 14:25)
i1114.photobucket.com/albums/k537/Kavaaa/z014maza.jpg
Labai centruota, reiktu kast desini krasta manau. dar koki aitvara i mergytes ranka ir dangu paleidus is vis caca butu..nu bet as jau cia i lankas...
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 14:49)
Tau nedega parodyt, o mum zinok dega pamatyt. Nors kokia gelyte ikelk paveizet, ba pasiilgau tavo pasigelinejimu
Kaip malonu girdeti Geliu tai daug turiu nesutvarkytu, nes balandi buvau Keukenhofo geliu parke, tai tiek prifotografavau... bet paskui kritiskai paziurejau ir nelabai radau ka rodyti O siaip tai, sakau, faze dabar tokia, kad nesinori nieko tvarkyti ir rodyti - tai laukiu, kol kita faze ateis
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 14:52)
jo, Jurzole, bent jau papsakok, kur buvai. Mano vaizduotė pati prasieis per vaizdus, kol lauksim foto
Pietu Maroke basciausi. Labai labai patiko, ir dabar visiems is eiles zyziu, kaip ten grazu, idomu, etc. Nors gal ir ne visiems patiktu, skoniai gi skiriasi. As pvz kalnu liga sergu, o kalnai Maroke nuostabus - ir Aukstasis Atlasas, kur 4 km virsunes ir sniegas ant ju, ir Anti Atlasas, kur jau visai arti Sachara ir kur 5 val. zygiavom 36 l. karstyje. Sachara isvis isimylejau... vien ko vertas pasisedejimas ant kopos virsunes vidurnakti, svieciant pilnaciai ir po kojom siugzdant vejo pustomam smeliui, arba kelione aukstomis kopu keteromis ant kupranugario nugaros... tokios akimirkos islieka visam gyvenimui Tik gaila, kad taip sunku ka nors adekvataus parodyti nuotraukomis...
QUOTE(kristalines @ 2012 05 16, 15:15)
Ir si kart žiūriu senbuves irgi pasijuto aukomis is šalies taip atrodo.
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 15:22)
kurioj vietoj?
Taigi ne be reikalo sakoma - it takes two to tango Bet tikrai jau sita diskusija eme ratu eiti, gal laikas risti ja iki kito karto?
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 15:24)
Tai ryt bus nekalbadienis?
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 16:29)
M ?
http://www.youtube.c...h?v=N1FefGrheOY
QUOTE(gladiole @ 2012 05 16, 14:30)
rytoj ketvirtadienis. COOL
suds iki ryt tikrai nieko nepadarysiu, arba issizadet reik namu
QUOTE(gladiole @ 2012 05 16, 14:32)
Palauk,baigiam dainų iliustravimo žaidimą pirmiausia,aš nebespeju,o noriu!
Oki doki, niekur neskubinu, cia ateiciai toki pasiulyma daviau... kai ir jei bus norinciu zaist..
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 14:36)
neleidzia darbas man ziuret youtubes
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 16:36)
Labai centruota, reiktu kast desini krasta manau. dar koki aitvara i mergytes ranka ir dangu paleidus is vis caca butu..nu bet as jau cia i lankas...
Aciu, visai ne i lankas. Debeselis vidury, tai taip ir gavos, o ir aplamai man to centravimo reik atsikratyt...
Aitvaras butu cool. O ji siaip ramiai stovejo, ziurejo i dangu ir klause ar mociute ja mato is dangaus...
QUOTE(Jurzole @ 2012 05 16, 16:36)
Sachara isvis isimylejau... vien ko vertas pasisedejimas ant kopos virsunes vidurnakti, svieciant pilnaciai ir po kojom siugzdant vejo pustomam smeliui, arba kelione aukstomis kopu keteromis ant kupranugario nugaros... tokios akimirkos islieka visam gyvenimui
Skamba pasakojimas
Kodel nekalbadienis? Gal kaip tik bus proga kazka ikelt
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 16:42)
neleidzia darbas man ziuret youtubes
Tai vakare paziuresi