Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame,

QUOTE(vuolia @ 2012 05 16, 16:51)
Vanile, Lillian atrodo graziausiai, kiek maciau  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 05 16, 19:27)
Kas gali patarti ar tikrai tinka jos plačiai pėdai g.gif  ax.gif  labai noriu, bet jau paranojiškai bijau, ar tiks plačiai pėdai verysad.gif  verysad.gif . Pėdai su 24,5-25 cm. ar 8usa imti?  laukiu atsiliepimų kas turi ar turėjo šias balerinkes wub.gif

mano pėda plati-tiko idealiai. Tik turėkit omenyje, kad jos suede imitacija tik ax.gif Dabar abejoju ar pirkčiau, nors vizualiai, tai simpatingos labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2012 05 16, 22:02)
mano pėda plati-tiko idealiai. Tik turėkit omenyje, kad jos suede imitacija tik  ax.gif  Dabar abejoju ar pirkčiau, nors vizualiai, tai simpatingos labai ax.gif

Čia kalbat apie gražiąsias smėlines su leopardenciniu bantuku? Oj, kaip greit noras praėjo. Nevertos tiek pinigų neodinės schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaM: 16 gegužės 2012 - 21:29
Taip, apie jas smile.gif
Gerai, kad su geromis nuolaidomis, nes šiap, tai keikčiausi turbūt ax.gif
Atsakyti
mano pėda plati-tiko idealiai. Tik turėkit omenyje, kad jos suede imitacija tik  ax.gif  Dabar abejoju ar pirkčiau, nors vizualiai, tai simpatingos labai ax.gif

O is kur zinote, kad imitacija, nes raso tai kad zomsa g.gif
Atsakyti
Vanille, super ir suknutė ir megztukas thumbup.gif
Tiesa, ačiū už sijoną, truputį ir man per klubus raukšlę meta, bet sunešiosiu, ten modelis toks keistai pasiūtas g.gif

Kaip suprast imitacija? Natūrali oda jie visi, tiek išorė vidus ir padas. Labai faini ir smagūs batukai, rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 16 gegužės 2012 - 22:16
QUOTE(-Gyte- @ 2012 05 16, 23:15)
Kaip suprast imitacija? Natūrali oda jie visi, tiek išorė vidus ir padas. Labai faini ir smagūs batukai, rekomenduoju  thumbup.gif

drinks_cheers.gif pasirašau po kiekvienu žodžiu smile.gif

Vanille, labai viskas dailu, suknutė neatrodo didelė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 16 gegužės 2012 - 22:18
Vannille, kaip jums tinka ta suknute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 05 16, 16:40)
Ateinu parodyti gautus drabuzius, atkreipkit demesi, kad batelius su kuriais dariau foto parduodami  blush2.gif  Tiktu 24,5 cm pedai. 8 dydis.

Mano ismatavimai 90-65-90

Megztuko dydis S, sukneles 2. Gal man visgi sukneles dydis ir geras nereikia mazesnio. Siaip viskas gerai, bet klubu siauresniu norisi.

Labai grazu wub.gif

QUOTE(cap carap @ 2012 05 16, 21:02)

??? blink.gif tai butu ir rasoma faux suede, o suede reiskia zomsa, naturali versta oda g.gif
Atsakyti
Na net einu dar kartą patikrinti ir pabrūžinti, bet vizualiai labai keistas tas zomšas g.gif kiek esu turėjus verstos odos batų-batelių, tai nei vieni nebuvo tokie
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 05 16, 16:25)
koki dydi pirkot? as ir iskart nusiunciau, bet vakare tik pirko ir jau nebebuvo, maziausias tik M  verysad.gif  kaip jus pagaunat tuos drabuzius? nes, ziuriu, jie dingsta greitai, o tarpininkes istisai neperka... Ar tiesiog ,laimes dalykas?  biggrin.gif

As pirkau XS. Ziurint per kokia tarpininke. As visada siunciu nattti ir ji nuperka labai greitai. Siaip geriausia ziureti Jcrew apie 13 val., tada buna papildymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 05 16, 17:40)

Nereikia cia zodziu, tiesiog wub.gif
Atsakyti