Ateinu parodyti gautus drabuzius, atkreipkit demesi, kad batelius su kuriais dariau foto parduodami Tiktu 24,5 cm pedai. 8 dydis.
Mano ismatavimai 90-65-90
Megztuko dydis S, sukneles 2. Gal man visgi sukneles dydis ir geras nereikia mazesnio. Siaip viskas gerai, bet klubu siauresniu norisi.
Man ties klubais nepatinka, gal del to, kad sitoje vietoje per didele.
Vannille suknele ant taves nerealiai atrodo
O Jus, Vannille, manot, tilptumete i mazesnio dydzio suknele? Man su 89 cm. krutine 2 d. buvo per mazas, norejosi keliu cm. laisvesnio virsaus. Matyt, sudejimas skiriasi.
Man kiek keista, kodel visoms nepatinka, jei suknele laisvesne per liemeni ir klubus. Juk jos modelis toks. Man visai grazu
Neatpazistu Jcrew bateliu
Man kiek keista, kodel visoms nepatinka, jei suknele laisvesne per liemeni ir klubus. Juk jos modelis toks. Man visai grazu
Neatpazistu Jcrew bateliu
Vanile, Lillian atrodo graziausiai, kiek maciau
QUOTE(Valentinka @ 2012 05 16, 14:12)
9
Man su 38 pats tas 8
Vannille, graziai atrodote. Na man ties klubais tas pats, ir gal kazkiek irgi maziau noretusi, bet manau jau varzytu judesius O kokie cia batukai, man kazkaip nesimato foto aiskiai
vannille,gražuole labai gražiai tikrai ta suknutė ant jūsų, kažkas gerai pastebėjo, tos suknutės toks modeliukas, ji taip laisvai per klubus turi kristi, ne klostės eina priekyje
nužiūrėjau jūsų foto, labai gražūs jūsų plaukai
Papildyta:
Kas gali patarti ar tikrai tinka jos plačiai pėdai labai noriu, bet jau paranojiškai bijau, ar tiks plačiai pėdai . Pėdai su 24,5-25 cm. ar 8usa imti? laukiu atsiliepimų kas turi ar turėjo šias balerinkes
nužiūrėjau jūsų foto, labai gražūs jūsų plaukai
Papildyta:
Kas gali patarti ar tikrai tinka jos plačiai pėdai labai noriu, bet jau paranojiškai bijau, ar tiks plačiai pėdai . Pėdai su 24,5-25 cm. ar 8usa imti? laukiu atsiliepimų kas turi ar turėjo šias balerinkes
Labai aciu visoms uz komentarus
Tokia lietinga diena net nuotaika praskaidrejo paskaicius Jusu zinutes Aciu
Mano ugis 176 cm. Liemens siek tiek zemiau noretusi.
Dėl dydžio gal iš tiesų 0 būtų mažokas per krūtinę ir per pečius. Uztrauktukas ties mentimis sunkiai segasi.
Dėl batuku, jei susidomesit rasykite i AZ. Cia ne J CREW.
Tokia lietinga diena net nuotaika praskaidrejo paskaicius Jusu zinutes Aciu
Mano ugis 176 cm. Liemens siek tiek zemiau noretusi.
Dėl dydžio gal iš tiesų 0 būtų mažokas per krūtinę ir per pečius. Uztrauktukas ties mentimis sunkiai segasi.
Dėl batuku, jei susidomesit rasykite i AZ. Cia ne J CREW.