Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame,

Ateinu parodyti gautus drabuzius, atkreipkit demesi, kad batelius su kuriais dariau foto parduodami blush2.gif Tiktu 24,5 cm pedai. 8 dydis.

Mano ismatavimai 90-65-90

Megztuko dydis S, sukneles 2. Gal man visgi sukneles dydis ir geras nereikia mazesnio. Siaip viskas gerai, bet klubu siauresniu norisi.

user posted image

user posted image

user posted image

Man ties klubais nepatinka, gal del to, kad sitoje vietoje per didele.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 16 gegužės 2012 - 16:43
Vannille, man tai super ant jūsų viskas guli. Ir suknelei bent aš nematau, kad kokių trūkumų būtų, nebent gal judėt ar sėdėt nepatogu.
Pati labai laukiu Lillian wub.gif
Atsakyti
Vannille suknele ant taves nerealiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
O Jus, Vannille, manot, tilptumete i mazesnio dydzio suknele? Man su 89 cm. krutine 2 d. buvo per mazas, norejosi keliu cm. laisvesnio virsaus. Matyt, sudejimas skiriasi.

Man kiek keista, kodel visoms nepatinka, jei suknele laisvesne per liemeni ir klubus. Juk jos modelis toks. Man visai grazu wub.gif

Neatpazistu Jcrew bateliu ax.gif
Atsakyti
Vanile, Lillian atrodo graziausiai, kiek maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2012 05 16, 15:38)
Nerandu išparduotuvėj dydžių pamatuotų.
user posted image

Gal patartumėt koks dydis tiktų 37-37,5 kojai. Matavau ką tik, kad 23 cm padas mano.

aš su 24 cm.pėda ėmiau 7 dydį, kaip tik ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2012 05 16, 14:12)
Papildyta:
o 39 dydziui koki reikia imti ?? g.gif

9 4u.gif
Man su 38 pats tas 8 4u.gif

Atsakyti
Vannille, graziai atrodote. Na man ties klubais tas pats, ir gal kazkiek irgi maziau noretusi, bet manau jau varzytu judesius smile.gif O kokie cia batukai, man kazkaip nesimato foto aiskiai 4u.gif
Atsakyti
Graži ta suknutė, bet kaip mane užknisa crew suknelių modeliai su tais užaukštinta liemens linija doh.gif
Atsakyti
Vannille, koks jūsų ūgis? Suknelė gražiai atrodo, tik liemens norėtųsi labiau pabrėžto.
Atsakyti
vannille,gražuole wub.gif labai gražiai tikrai ta suknutė ant jūsų, kažkas gerai pastebėjo, tos suknutės toks modeliukas, ji taip laisvai per klubus turi kristi, ne klostės eina priekyje g.gif ax.gif
nužiūrėjau jūsų foto, labai gražūs jūsų plaukai thumbup.gif wub.gif
Papildyta:

user posted image

Kas gali patarti ar tikrai tinka jos plačiai pėdai g.gif ax.gif labai noriu, bet jau paranojiškai bijau, ar tiks plačiai pėdai verysad.gif verysad.gif . Pėdai su 24,5-25 cm. ar 8usa imti? laukiu atsiliepimų kas turi ar turėjo šias balerinkes wub.gif

Atsakyti
Labai aciu visoms uz komentarus wub.gif wub.gif

Tokia lietinga diena net nuotaika praskaidrejo paskaicius Jusu zinutes wub.gif Aciu 4u.gif

Mano ugis 176 cm. Liemens siek tiek zemiau noretusi.

Dėl dydžio gal iš tiesų 0 būtų mažokas per krūtinę ir per pečius. Uztrauktukas ties mentimis sunkiai segasi.

Dėl batuku, jei susidomesit rasykite i AZ. Cia ne J CREW.
Atsakyti