Žiūrėjau orų prognozę, žada šilta ir be lietaus
QUOTE(MildukasK @ 2013 05 28, 16:45)
kazi kaip oras bus? galetu jau nelyti..
nezada lietaus
Tai ar bus tokiu kurios dalyvaus?
Mes dalyvausim, nebent pasaulinis tvanas užgrius . Laukiu nesulaukiu
mes negalėsim, nes tą pačią dieną ir beveik tuo pat metu mūsų (rugsėjukų) meetas irgi Vingio parke
QUOTE(Garbanelele @ 2013 05 29, 15:04)
Mes dalyvausim, nebent pasaulinis tvanas užgrius . Laukiu nesulaukiu
jei ka busiu atvarysiu raudonai melynu dviraciu su vaiku mergina bus zydru salmu, jei be salmo tai blondine, o mama tamsiaplauke Jei ka vardas mano Oksana, Vaiko Karina (sauksiu vardu tikrai ne karta, pasaulinis tvanas bus jei mazoji elgsis ramiai )
QUOTE(tigriuke666 @ 2013 05 29, 16:15)
jei ka busiu atvarysiu raudonai melynu dviraciu su vaiku mergina bus zydru salmu, jei be salmo tai blondine, o mama tamsiaplauke Jei ka vardas mano Oksana, Vaiko Karina (sauksiu vardu tikrai ne karta, pasaulinis tvanas bus jei mazoji elgsis ramiai )
Mes turėtumėm būt su juodu Tučio sportinuku. Aš Jolanta, panelytė Milda (bus su ryškiai rožine su balta juostele ir gėlyte nerta kepuryte).
Nu turbut ir mes prisijungsim Busim su ruzavu sportinuku.Gal ir drauge su dukryte prisijungs
Na va saunu renkasi po truputi kompanija Vistik mes busim raudonu sportin uku, pamasciau kad tingiu dvirati minti
Del viso pikto palieku tel nr 867744310
Pameginsiu ir vienai Vilnietei pasukti kuri mergyte turi 2011 metu gal ir ji prisijungs
Del viso pikto palieku tel nr 867744310
Pameginsiu ir vienai Vilnietei pasukti kuri mergyte turi 2011 metu gal ir ji prisijungs
***** minejot apie tvana tai jo sulaukiau, be ispejimo atveze sergancia dukterecia... pasuojam nes nenorim kitu uzkresti... kaip nervina kai planus sugriauna
"super duper" naujienos, tik pačios nesusirkit . Na tikiuosi, bent kiek mūsų susirinks.
Siandien ryte asikelem su 38 temperatura .tai tai pat neatvaziuosim.O kaip gaila,taip norejau susitikti
Ką gi, pažaidėm ir pasivaikščiojom vienos... Gražiai laiką leidžiam. Mažoji pietų užsnūdo.