tai tada ir mes ruošiamės susitiksim vaikų zonoj Kada maždaug planuojat būti?
Tik dbr akis pramerkiau dar net su pizama.... nezinojau kad susitikimas vistik vyks mes matyt pasuosim....
aš vakar irgi galvojau, ar bus susitikimas, ar ne, nes tylu čia buvo...
einam mes jau rengtis po truputį...
gal ir jūs tigriuke666 dar spėsit
einam mes jau rengtis po truputį...
gal ir jūs tigriuke666 dar spėsit
Mažiukas greit pavalgė. Mums čia netoli tai labai nevėluosime. Būsim su žaliai pilku vežimu. Tai kai pamatysite- mojuokit, nes aš galiu ir pablūdint
QUOTE(tiutiute @ 2013 04 24, 09:20)
Mažiukas greit pavalgė. Mums čia netoli tai labai nevėluosime. Būsim su žaliai pilku vežimu. Tai kai pamatysite- mojuokit, nes aš galiu ir pablūdint
mes būsim su šviesiu skėtuku
lekima jau ir mes rengtis ir bėgam
iki greito
tai kaip meetas buvo? as tai zinokit pamirsau! tik po keliu dienu dasilo, kad gi meetas buvo.. pff..
si 3dieni niekas neplanuoja?
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 29, 10:45)
tai kaip meetas buvo? as tai zinokit pamirsau! tik po keliu dienu dasilo, kad gi meetas buvo.. pff..
buvom susitikę 2 mamytės su vaikučiais
AQš tai buvau įsivedusi priminimą dėl meeto, nes galva visai nedirba...
Šį trečiadienį man nepavyks. Šventinė diena, yra planų su šeima
Gal kitai savaitei ir galėčiau
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 29, 09:45)
šį trečiadienį mes lekiam grynu oru pakvėpuoti į užmiestį
aa.. tiksliai gi.. reik kartais ir i kalendoriu paziuret
tai kt sav reiks vel uzklaust
o kaip ten pasibuvot su vaikuciais? imanoma ramiai kavos isgert, kol jie toj vaiku zonoj uzsieme?
o kaip ten pasibuvot su vaikuciais? imanoma ramiai kavos isgert, kol jie toj vaiku zonoj uzsieme?
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 29, 11:40)
aa.. tiksliai gi.. reik kartais ir i kalendoriu paziuret
tikrai galimaišgerti kavos, vaikai užsiėmę vaikų zonoje :)Mano dukrytei patinka ten
Na, tai susitinkam kitą savaitę ar ne?
Sveikutes! Kadangi ankstesneme meete sudalyvauti nepavyko todel manau reiketu vistik istaisyti ta padeti
Antradieni, ketvirtadieni ir penktadieni rodo kad ir apsiniauke bet be lietaus todel gal meginam ita savaitele Vingio parke pvz susimatyti? Kas uz?
Antradieni, ketvirtadieni ir penktadieni rodo kad ir apsiniauke bet be lietaus todel gal meginam ita savaitele Vingio parke pvz susimatyti? Kas uz?