Tai ka merginos darom? Perkeliam meeta? Nes su manim turejo vaziuoti dar pora mamyciu,ej meeto nebus,reikes perspeti juos.
Susitikimas perkeliamas kitai savaitei. Planuokim susitikti trečiadienį, balandžio 24 d. 10.00 val. Vietą suderinsim vėliau, pagal orus. Priežastis - ligos ligelės...
Tikiuosi dauguma tam pritars ir nesupyks . Sveikstam visi ligoniukai
Tikiuosi dauguma tam pritars ir nesupyks . Sveikstam visi ligoniukai
QUOTE(svetuliaaa @ 2013 04 16, 20:42)
Tai ka merginos darom? Perkeliam meeta? Nes su manim turejo vaziuoti dar pora mamyciu,ej meeto nebus,reikes perspeti juos.
tai galit pavaziuot, jeigu sveiki ir jau suplanavote vis prasiblaskymas, gal 2 mamos is lapkritinuku ateitu, tik perspek mane ar busit
QUOTE(Garbanelele @ 2013 04 16, 21:13)
Susitikimas perkeliamas kitai savaitei. Planuokim susitikti trečiadienį, balandžio 24 d. 10.00 val. Vietą suderinsim vėliau, pagal orus. Priežastis - ligos ligelės...
bandom atkelt, tik nzn ar tiems kurie su virusu pakaks savaites pasveikt o parke dar labai slapia, vingyje tik centrine aleja sausa, visur kitur balos ir sniegas, labai dregna, labai. Nebent visa savaite saule svies ir gerai isdziovins, o siaip as labiau uz blynine, nes norisi susitikt pakalbet, o ne vaika gaudyti laukuose ir murzina namo vezt Dar visa vasara priesaky, bus galimybiu parke susimatyti
nu va.. mes sveikos galim bet kur susitikti. tik nzn kaip ten kitos? Matau daug serganciuju... tai jei nukeliam tai nukeliam as tai Maugli su Blandinka suleist noriu, pasiilgau vaizdu del parku man kaip be masinos mano dziaugsma nesedinti vezime sunkoka tampyti. siaip turiu pasiulyma vaiku kambario kuriame ir mum gerai bus ir vaikai tikrai tures ka veikti. t.y. bige... tevam ciliako meniu vaikam pramogu kruva neribotas laikas 12 lt
QUOTE(tigriuke666 @ 2013 04 16, 23:25)
siaip turiu pasiulyma vaiku kambario kuriame ir mum gerai bus ir vaikai tikrai tures ka veikti. t.y. bige... tevam ciliako meniu vaikam pramogu kruva neribotas laikas 12 lt
Oj... Šiandien mane gydytoja prigąsdino dėl tų žaidimų kambarių vaikams. Sakė iš jų šiomis dienomis vien su plaučių uždegimais ir kitokiais biesais ateina... Tai kazkaip dabar tokiu permainingu oru norisi vengti tu žaidimų aikštelių...
QUOTE(tiutiute @ 2013 04 16, 23:36)
Oj... Šiandien mane gydytoja prigąsdino dėl tų žaidimų kambarių vaikams. Sakė iš jų šiomis dienomis vien su plaučių uždegimais ir kitokiais biesais ateina... Tai kazkaip dabar tokiu permainingu oru norisi vengti tu žaidimų aikštelių...
Nzn ne sykio is ten nieko neparsineseme, be to siaip ar taip bus vaiku burys ar tam kambary ar grynam ore
Na va, mes irgi niekur. Suslogavo stipriai pernakt mani mažoji. Tikiuosi nieko rimto.
Na, tai šį sykį susitikimas bus?
aš už susitikimą
reikt tiketis
ar rytoj susitikimas 10 val. įvyks? Planuojat kas nors atvykti į Gusto blyninę? Nežinau, kai planuotis.... čia taip tylu....
Mes ateisim. Tik vėluosim, nes mažas tik dabar nubudo.