Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus leliukai :)

QUOTE(Andrea85 @ 2012 05 16, 12:34)

Nelabai tvarkingas jispas mane gavosi, bet dziaugiausi,kad pavyko paciai vaiko sventei tortuka padaryti. Ikeliu user posted image

Pati darei ??? vsai liuks smile.gif
Atsakyti
As toki pat dariau savo berniuko krikstynoms. Nors pati nemegstu tokiu saldziu tortu, bet sis man isimtis. Ir visiems sveciams labai patiko thumbup.gif

Nelabai tvarkingas jispas mane gavosi, bet dziaugiausi,kad pavyko paciai vaiko sventei tortuka padaryti. Ikeliu user posted image
[/quote]
Labai fainas tortas. As tai pat norejau padaryti pati torta,bet kad nekarto nedariau su mastika,tai pabijojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetuliaaa: 16 gegužės 2012 - 12:59
QUOTE(svetuliaaa @ 2012 05 16, 14:58)
Labai fainas tortas. As tai pat norejau padaryti pati torta,bet kad nekarto nedariau su mastika,tai pabijojau.

As jau koki ketvirta karta dengiau torta sia mase. Si karta prasciausiai gavosi. doh.gif Bet su dviem vaikais namuose ne taip paprasta daryti. TAi Evaldas zyzia, neinu pas ji tai dukra tuo metu jau torta apgnaibo lotuliukas.gif , nes gi jai ta cukraus mase labai skani. Tai va taip ir darem bendromis pastangomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Andrea85 @ 2012 05 16, 14:04)
As jau koki ketvirta karta dengiau torta sia mase. Si karta prasciausiai gavosi.  doh.gif Bet su dviem vaikais namuose ne taip paprasta daryti. TAi Evaldas zyzia, neinu pas ji tai dukra tuo metu jau torta apgnaibo  lotuliukas.gif , nes gi jai ta cukraus mase labai skani. Tai va taip ir darem bendromis pastangomis  biggrin.gif

o is ko darot si mastika.Ir kur dazus perkat?
Atsakyti
Pacios mases gaminimo procesas yra cia Apdengimo mase aprasytas. Visai nesudetinga ja paaryti galiu pasakyti . mirksiukas.gif
O dazus perku www.scilis.lt, dar maciau, kad assorti buna (pigesni, bet nedidelis spalvu pasirinkimas). O tame tinklalapyje tai ir siaip daug geru dalykeliu tortu puosimui yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 05 15, 22:42)
Aha, baliai ant balių : krikštynos, paskui 11 mėn. ir kas čia beliko iki metukų baliaus  doh.gif
Ai, pakeliui kavalierių sutikom, tas iš karto Gabiją į glėby  lotuliukas.gif  toks didesnis gerokai, gal 2-3 metų jau blondinas ilgaplaukis smile.gifO tai džiaugsmo smile.gif paskui visa apsipatenkinus lakstė  laugh.gif

aha, aš jums vis dar pavydžiu, kad būtent tokią dieną gimė tavo mažoji:D biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

QUOTE(Andrea85 @ 2012 05 16, 11:34)
Sveikos  4u.gif

Labai grazus tortukas thumbup.gif as irgi gaminau su batukais torciuka kai ruosemes pranesti zinia kad laikiames uosviams bet foto kazkodel nepasidariau, o dabar gailiuosi blush2.gif

Panikes turiu prasyma : Mano pupa dalyvauja konkurse jei ne sunku gal galite prabalsuoti? blush2.gif http://w w w. m a m a. l t/vaikai/mazylis-dalyvis/11836 tik surinkite nuoroda be tarpu, turejau tarpus padaryti nes kitai sistema neleidzia ikelti norodos cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Larance @ 2012 05 18, 08:54)
aha, aš jums vis dar pavydžiu, kad būtent tokią dieną gimė tavo mažoji:D biggrin.gif

O tai ko? Po Joninių visi atsibaliavoję bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 05 18, 15:30)
O tai ko? Po Joninių visi atsibaliavoję bus biggrin.gif

NEeee:D
tą dieną mano vyro gimtadienis, mano tėčio ir mano senelių lotuliukas.gif Žiauriai norėjau pagimdyti mėnesiu vėliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Larance @ 2012 05 18, 15:00)
NEeee:D
tą dieną mano vyro gimtadienis, mano tėčio ir mano senelių  lotuliukas.gif  Žiauriai norėjau pagimdyti mėnesiu vėliau  lotuliukas.gif

Ot rado dėl ko gailėtis smile.gif man data nesvarbi, svarbu sveikas ir šaunus vaikas smile.gif o jau ar tą ar kitą dieną, visiškai dzin smile.gif

Sugebėjo pana šiandien kaktą prasirakt, ot gražiai atrodys visa pasipuošus ir kakta pradrėksta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 05 18, 18:41)
Ot rado dėl ko gailėtis smile.gif man data nesvarbi, svarbu sveikas ir šaunus vaikas smile.gif o jau ar tą ar kitą dieną, visiškai dzin smile.gif
Sugebėjo pana šiandien kaktą prasirakt, ot gražiai atrodys visa pasipuošus ir kakta pradrėksta sad.gif

papudruosi ir nesimatys per krikštynas smile.gif
Atsakyti
arba skribelaite uzmaukslinsi biggrin.gif
Atsakyti