Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus leliukai :)

sveikutės, mes greičiausiai nesudalyvausim, nes dar pilnai nepasveikom...
gaila, bet gal kitą kartą pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Larance @ 2013 04 15, 14:19)
o tu pakojo Gabijai neturi? abi su vienu vezimu nusiveztum, butu labai patogu thumbup.gif

Nea, neturiu schmoll.gif Žiūrėjau tą dvigubą pametinukams vežimėlį , bet kad beveik visi iki 15 kg, kai mano Gabija su rūbais jau 16 doh.gif
Atsakyti
mes muset pasuojam, nes po vakar pasivaiksciojimo kleckas kosti... nebent stebuklas ivyktu, kuriais as netykiu...
Atsakyti
Ale žiūriu visi čia sirguliuot pradeda, tai galvoju ar mums irgi važiuot g.gif
Atsakyti
Tai gal atidedam porai savaitėlių, kol gerai prišils ir sirgti tiek vaikiukai nustos. Nes žiūriu, kuo toliau, tuo daugiau sirguliuojančių ir abejojančių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 16 balandžio 2013 - 09:22
mes irgi jauciu negalesim unsure.gif siandien maziui tempa sukilo... tai nezinau ar virusas koks ar nuo dantuko, nes iltinis dygsta g.gif
Atsakyti
jeigu atidėsit, tai manau vėliau tikrai prisijungsim, nebus gio jau tų ligų, nes dabar dar sirguliuojam, tai ir patys bijom kur eiti, ir kitus užkrėsti nesinori....
Visiems sirguliuojantiems sveikatytės smile.gif
Atsakyti
ale uot.. mes irgi kaip tycia apsivirusavom! reikejo ana sav susitikti biggrin.gif nu bet nukeliam gal kt sav? ta pati laika, ta pacia valanda? biggrin.gif anksciau ar veliau meetas gal ivyks? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 16, 11:45)
ale uot.. mes irgi kaip tycia apsivirusavom! reikejo ana sav susitikti biggrin.gif nu bet nukeliam gal kt sav? ta pati laika, ta pacia valanda? biggrin.gif anksciau ar veliau meetas gal ivyks? smile.gif

gal:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na ką mes ir tylėjom, nes abejojom, ar galėsim sudalyvauti, nors ir laaaabai norime naujų draugų/-ių smile.gif tik deja, bet šiandien irgi būtume negalėję sudalyvauti, todėl pasisakome už nukėlimą... kitą vertus, kas gali šiandien - gali susitikti šiandien, galės kitą kartą - sudalyvaus du kartus, valio thumbup.gif
be to, jau tikrai atšyla oras, sniego parke pastebimai mažėja, tad gal ir susiutikimą būtų galima jau jame organizuoti? jeigu atvirai, tai man sunkoka įsivaizduoti jį kavinėje? ax.gif gal kieno didesni vaikučiai, bet aš su saviškiu, net nž ar atrasčiau laiko pažindinimuisi...
Geros dienos visiems, sirgaliukams kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Matyt mums tikrai dar nelemta susitikti, arba nori oras pašilti kad visa smagi kompanija gamtoje pasibičiuliautų, o ne kavinėje biggrin.gif
Šiandiena mažasis atsikėlė kai piratas, viena akytė nuo traiškanų sulipusi buvo, praploviau stebėsiu toliau kaip bus, tikiuos nieko rimto, bet vat laukučio irgi tenka atsisakyti, nors ir kaip saulytė vilioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Staigmenele;) @ 2013 04 16, 12:54)
kitą vertus, kas gali šiandien - gali susitikti šiandien, galės kitą kartą - sudalyvaus du kartus, valio  thumbup.gif

kazi ar tokiu daug butu g.gif mano mazius visgi rimtai atkrito. gerkle raudona, su tempa. unsure.gif gavom vaistu gert ax.gif
Atsakyti