Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus leliukai :)

QUOTE(Eriele @ 2013 04 09, 18:00)
PAKEICIAU I TRIECIADIENI, TIK NEATVAZIUOK! UUUUUU  lotuliukas.gif

Ale drasi apsaugai grasinti lotuliukas.gif
tikrai pasistengsiu atvykti nu nebent mazoji susirgtu (tfu tfu tfu) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(svetuliaaa @ 2013 04 09, 23:01)
O galima kad prie meeto prisijungtu mano drauge su dukryte ,bet ji neuzregistruota forume  ax.gif Dukryte tokio pat amziaus kaip ir musu vaikuciai.

O kas jau trukdo per si savaite prisijungti prie forumo? smile.gif mes gi naujokes priimam smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 09, 19:57)
as tai nekenciu tu visu autiku su laiptais ir rankenom! bet man kaip tycia, kai reik i polikl, tai tik tokie ir vaziuoja! kazkada uzstrigau as ten ties laiptu, negalejau pakelt auksciau is lauko stovedama, o salia bernas stovi ziuri, nu tai as jau piktai zinok sakau- negi sunku padeti?? stovi ir ziuri! nu tai kilstelejo.. ir paprastai moterys padeda ikelt iskelt, nes vyrams tokios mintys nekyla.. bet as buna pati kartais paprasau, jei matau, kad sunku bus...

man tai daznai padeda, net tada kai nereikia lotuliukas.gif kokia babulka isikimba, tai tenka ir ja ir vezima tempt biggrin.gif doh.gif o siaip jeigu matau, kad niekas neplanuoja padet, tai pagaunu kazka ir paprasau pagalbos smile.gif bet siaip vaziuojant autikais retai to prireikia, o vat trulu nekenciu... schmoll.gif

QUOTE(svetuliaaa @ 2013 04 09, 23:01)
O galima kad prie meeto prisijungtu mano drauge su dukryte ,bet ji neuzregistruota forume  ax.gif Dukryte tokio pat amziaus kaip ir musu vaikuciai.

aisku, kad galima!! jugi Vilniaus mamyciu susitikimas mirksiukas.gif as irgi drauges ispejau, kad bus susitikimas mirksiukas.gif

QUOTE(tigriuke666 @ 2013 04 10, 09:34)
Ale drasi apsaugai grasinti  lotuliukas.gif
tikrai pasistengsiu atvykti nu nebent mazoji susirgtu (tfu tfu tfu) 4u.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif as su savo afrikietisku Maugliu kaip uz betonines sienos, niekas nebaisu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2013 04 10, 13:21)
man tai daznai padeda, net tada kai nereikia lotuliukas.gif kokia babulka isikimba, tai tenka ir ja ir vezima tempt biggrin.gif doh.gif
o siaip jeigu matau, kad niekas neplanuoja padet, tai pagaunu kazka ir paprasau pagalbos smile.gif bet siaip vaziuojant autikais retai to prireikia, o vat trulu nekenciu... schmoll.gif

jo jo, buna ir tiap, kai padeda visai nereikiamoj vietoj arba kaip nors nevykusiai! buvo man cia toks atvejis, kai maniau truki gausiu, kol uzkelsiu vezima moteriskei tipo padedant doh.gif
as trulais beveik nevazineju, bet va autikai tai sakau, daznai papuola tie geltonai melyni, kur laiptai statumo kaip i everesta arba su rankena per viduri, kur vos pralist imanoma!
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 10, 14:34)
jo jo, buna ir tiap, kai padeda visai nereikiamoj vietoj arba kaip nors nevykusiai! buvo man cia toks atvejis, kai maniau truki gausiu, kol uzkelsiu vezima moteriskei tipo padedant  doh.gif
as trulais beveik nevazineju, bet va autikai tai sakau, daznai papuola tie geltonai melyni, kur laiptai statumo kaip i everesta arba su rankena per viduri, kur vos pralist imanoma!

pas mumi tai beveik visi zemagrindziai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eriele: 10 balandžio 2013 - 15:36
QUOTE(Eriele @ 2013 04 10, 13:21)

tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif as su savo afrikietisku Maugliu kaip uz betonines sienos, niekas nebaisu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ziurek kad mano blondinka tavo Mauglio neuzvaikytu biggrin.gif laipioja visur kaip bezdionele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke666 @ 2013 04 10, 18:26)
ziurek kad mano blondinka tavo Mauglio neuzvaikytu biggrin.gif laipioja visur kaip bezdionele biggrin.gif

tikiuosi be mustyniu bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2013 04 12, 10:34)
tikiuosi be mustyniu bus  lotuliukas.gif

Va cia tai galiu pasigyriti, manoji nesimusa, ji aplamai lb gera mergyte tik lb judri, na tiesa dar kerstinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke666 @ 2013 04 12, 12:52)
Va cia tai galiu pasigyriti, manoji nesimusa, ji aplamai lb gera mergyte tik lb judri, na tiesa dar kerstinga biggrin.gif

o mano kaip tik museika su labai ryskiu "AS" ir "MANO" biggrin.gif

laukiu nesulaukiu susitikimo jau biggrin.gif
Atsakyti
O tai kiek daugmaž planuoja būt žmonių ? ten tikrai vietos bus ?
Atsakyti
Aš irgi labai laukiu. Tik visko gali nutikti, kad nedalyvausim, močiutė mano silpna po insulto.
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2013 04 09, 16:18)
Bet tai vistiek tu su vežimu važiuosi, kad ir su trūlu, o aš neįkelsiu vežimo su Gabija, jei mažė nešyklėj bus,o  jei ir mažę su vežimu imt, o Gabiją pėsčiomis ,tai irgi nežinau kaip abi iš karto susismest į trūlą smile.gif

o tu pakojo Gabijai neturi? abi su vienu vezimu nusiveztum, butu labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Larance @ 2013 04 15, 14:19)
o tu pakojo Gabijai neturi? abi su vienu vezimu nusiveztum, butu labai patogu thumbup.gif

Mačiau kelis kart mamytes su tokiu. Atrodo super dalykas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti