Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus leliukai :)

QUOTE(KristeP. @ 2013 04 09, 09:48)
Norisi ir man prisijungt, bet kaip čia nusigaut su dviem g.gif  Aurėją galėčiau į nešyklę įsidėt, bet jokios naudos iš to ar palengvinimo, Gabija vis tiek nei nueis tokio atstumo, nei su vežimu aš ją nusivešiu...

O kokiam rajone gyvenat?As busiu su mashina,galesiu paimt jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svetuliaaa @ 2013 04 09, 11:46)
O kokiam rajone gyvenat?As busiu su mashina,galesiu paimt jus smile.gif

Tai aš ne taip ir toli nuo Laisvės prospekto, justiniškėsė Taikos g. Didžkė vežime kaip ir sėdėtų, bet kad tas skėtukas mūsų jau du kartus remontuotas ,jei sugrius kur pakeliui, tai teks vežimą vilkt, vaiką temt ir kitą nešt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2013 04 09, 09:48)
Norisi ir man prisijungt, bet kaip čia nusigaut su dviem g.gif  Aurėją galėčiau į nešyklę įsidėt, bet jokios naudos iš to ar palengvinimo, Gabija vis tiek nei nueis tokio atstumo, nei su vežimu aš ją nusivešiu...

as tai galvoju trulu pavaziuot.. iki laisves gal daeisiu, o ten bet kokiu pora stoteliu smile.gif
tai kuria tada diena? 3dieni gal? nes 1dieni sunku po savaitgalio buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 09, 15:01)
as tai galvoju trulu pavaziuot.. iki laisves gal daeisiu, o ten bet kokiu pora stoteliu smile.gif
tai kuria tada diena? 3dieni gal? nes 1dieni sunku po savaitgalio buna biggrin.gif

Bet tai vistiek tu su vežimu važiuosi, kad ir su trūlu, o aš neįkelsiu vežimo su Gabija, jei mažė nešyklėj bus,o jei ir mažę su vežimu imt, o Gabiją pėsčiomis ,tai irgi nežinau kaip abi iš karto susismest į trūlą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2013 04 09, 15:18)
Bet tai vistiek tu su vežimu važiuosi, kad ir su trūlu, o aš neįkelsiu vežimo su Gabija, jei mažė nešyklėj bus,o  jei ir mažę su vežimu imt, o Gabiją pėsčiomis ,tai irgi nežinau kaip abi iš karto susismest į trūlą smile.gif

nu, tokioj vietoj reik tiketis aplinkiniu pagalbos, kad padetu vezima ikelti... manau pirma Gabija ilaipint, tada vezima.. bet aisku sunku... jei kartu varytume, tai susisuktume, tik ar G paeis tiek?
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 09, 15:22)
nu, tokioj vietoj reik tiketis aplinkiniu pagalbos, kad padetu vezima ikelti... manau pirma Gabija ilaipint, tada vezima.. bet aisku sunku... jei kartu varytume, tai susisuktume, tik ar G paeis tiek?

Tai vat ir galvoju ar ji tiek nueis, šiaip eina nemažus atstumus ,bet iki Laisvės sunkokai jaučiu....o aplinkiniai sunkiai padeda. Prisimenu su pilvu ir Gabija važiavau iki Santariškių, tai spėk, aš vežimą keliu ir užstrigo šiek tiek ten už tos rankenos kur per vidurį būna, niekas nė pirštu nepajudino, žiūrėjo tik, ko aš čia taip ilgai krapštausi doh.gif O pilvas jau tikrai nemažas buvo, akis badė smile.gif taip kad aplinkinių nesitikiu pagalbos niekada. O jei įkelsiu pirma Gabiją, tai bijau kad ji kur nenulėktų ar durų neuždarytų (kažkokia paranoja man ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(tigriuke666 @ 2013 04 08, 18:51)
Gal bent diena kita galite? Nu nors pirmadieni ar treciadieni... nu kaip tycia man su tais antradieniais.,... i kirpykla uzsirasiau sn galvodama kd visvien nieko gi nesuplanavu... o pas kirpeja eiles didiules todel tikrai nenoriu keisti dienos, o dar islaikas iskrenta kad neiseis... sad.gif

PAKEICIAU I TRIECIADIENI, TIK NEATVAZIUOK! UUUUUU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2013 04 09, 13:37)
Tai aš ne taip ir toli nuo Laisvės prospekto, justiniškėsė Taikos g. Didžkė vežime kaip ir sėdėtų, bet kad tas skėtukas mūsų jau du kartus remontuotas ,jei sugrius kur pakeliui, tai teks vežimą vilkt, vaiką temt ir kitą nešt smile.gif

As visai netoli gyvenu,Seskineje.Daznai vaikstau su vezimeliu i Justiniskiu Norfa 4u.gif Tai ei norit galiu paimt jus.Galim susitart per az.
Papildyta:
Ei ka tai ir vieta jusu vezimui surasim,pas mane mashyna nemaza lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetuliaaa: 09 balandžio 2013 - 17:53
QUOTE(svetuliaaa @ 2013 04 09, 18:51)
As visai netoli gyvenu,Seskineje.Daznai vaikstau su vezimeliu i Justiniskiu Norfa 4u.gif Tai ei norit galiu paimt jus.Galim susitart per az.
Papildyta:
Ei ka tai ir vieta jusu vezimui surasim,pas mane mashyna nemaza  lotuliukas.gif

smile.gif
kai daug vaikų tai priklauso didelė mašina smile.gif
Atsakyti
as tai nekenciu tu visu autiku su laiptais ir rankenom! bet man kaip tycia, kai reik i polikl, tai tik tokie ir vaziuoja! kazkada uzstrigau as ten ties laiptu, negalejau pakelt auksciau is lauko stovedama, o salia bernas stovi ziuri, nu tai as jau piktai zinok sakau- negi sunku padeti?? stovi ir ziuri! nu tai kilstelejo.. ir paprastai moterys padeda ikelt iskelt, nes vyrams tokios mintys nekyla.. bet as buna pati kartais paprasau, jei matau, kad sunku bus...
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 09, 19:57)
as tai nekenciu tu visu autiku su laiptais ir rankenom! bet man kaip tycia, kai reik i polikl, tai tik tokie ir vaziuoja! kazkada uzstrigau as ten ties laiptu, negalejau pakelt auksciau is lauko stovedama, o salia bernas stovi ziuri, nu tai as jau piktai zinok sakau- negi sunku padeti?? stovi ir ziuri! nu tai kilstelejo.. ir paprastai moterys padeda ikelt iskelt, nes vyrams tokios mintys nekyla.. bet as buna pati kartais paprasau, jei matau, kad sunku bus...

Man kartą padėjo pagyvenusi pora tokia faina smile.gif o jaunikliai tik šalia stovėjo ir žiūrėjo doh.gif dar tada bevažiuojant išsikalbėjom kad va nesiryžo antram, nes pirmas jų nemiegojo beveik naktimis iki kokių 4 metų smile.gif faini žmonės papuolė
Atsakyti
O galima kad prie meeto prisijungtu mano drauge su dukryte ,bet ji neuzregistruota forume ax.gif Dukryte tokio pat amziaus kaip ir musu vaikuciai.
Atsakyti