As norejau pasiulyti savaitelei atidet, zada atsilima ir pliusine temperatura. Dabar aplinkui daug serganciu, a tistis per visa miesta autiku, juolab kleckas su paraudonavusia akim o taip noriu susitikt gal visgi kitam antradieniui?
QUOTE(svetuliaaa @ 2013 04 07, 20:08)
Mes tai pat is Seskines,netoli centrines alejos gyvenam
Susirinkime tai pat planuojam dalyvauti
Susirinkime tai pat planuojam dalyvauti
dar vienas bendraamzis lialiukas faina butu pasimatyti
QUOTE(Eriele @ 2013 04 07, 20:51)
As norejau pasiulyti savaitelei atidet, zada atsilima ir pliusine temperatura. Dabar aplinkui daug serganciu, a tistis per visa miesta autiku, juolab kleckas su paraudonavusia akim o taip noriu susitikt gal visgi kitam antradieniui?
man tinka ir si, ir kita savaite - kaip nutarsite dauguma.
Prisiderinsime mes Su KristesP pagalba jau issiaiskinau, kaip privaziuoti iki tos blynines
QUOTE(Eriele @ 2013 04 07, 19:51)
Man kita sav ir butu labiau prie sirdies, nes sestadieni egzaminas laukia reik biskeli ruostis o laiko nedaug...
Mums tai nesvarbu kada. Kitą savaitę jau bus labiau atšilę, nebus gal tokios pliūrzos.
Labas rytas, mums dabar jau irgi geriau kita savaiė tinka. Pakilo vakar vakare dukrytei temperatūra, šiiandien irgi yra. Tad rytoj jau tikrai negalėsim prisijungti....
Tariames balandzio 17d. TRECIADIENI, 10val. GUsto Blynineje, Laisves prospekte. Kas nezino kur klauskite
tikiuosi, pasveiksime iki to laiko
Tada būtinai prisijungtumėm
Tada būtinai prisijungtumėm
Pratariam perkėlimui, nors mums jokio skirtumo. Bet apie vėl šėliojantį gripą girdėjom, tad laukim atšilimo . Sveikatėlės sirgaliukam
kai pamaciau, kad vel sninga, tai nejuokais issigandau - o kas vasara bus?? Nu nenormalu cia jau...
ok, tai meetas perkeltas ir reik tiketis, kad kt sav jau bus normaliai.. gal nereiks valtim plaukti!
ok, tai meetas perkeltas ir reik tiketis, kad kt sav jau bus normaliai.. gal nereiks valtim plaukti!
QUOTE(Eriele @ 2013 04 07, 20:51)
Gal bent diena kita galite? Nu nors pirmadieni ar treciadieni... nu kaip tycia man su tais antradieniais.,... i kirpykla uzsirasiau sn galvodama kd visvien nieko gi nesuplanavu... o pas kirpeja eiles didiules todel tikrai nenoriu keisti dienos, o dar islaikas iskrenta kad neiseis...
Norisi ir man prisijungt, bet kaip čia nusigaut su dviem Aurėją galėčiau į nešyklę įsidėt, bet jokios naudos iš to ar palengvinimo, Gabija vis tiek nei nueis tokio atstumo, nei su vežimu aš ją nusivešiu...
Suprantu tave manoji nenori sedeti vezyme viena o cia su dvejs... gaila masinos neturiu (vyras kaip okupavo nuo nestumo liku taip ir negrazina ) buciau pagelbejus... bet gal kuri mamyte su masina jus paimtu?