Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus leliukai :)

As norejau pasiulyti savaitelei atidet, zada atsilima ir pliusine temperatura. Dabar aplinkui daug serganciu, a tistis per visa miesta autiku, juolab kleckas su paraudonavusia akim sad.gif o taip noriu susitikt sad.gif gal visgi kitam antradieniui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eriele: 07 balandžio 2013 - 19:53
QUOTE(svetuliaaa @ 2013 04 07, 20:08)
Mes tai pat is Seskines,netoli centrines alejos gyvenam 4u.gif
Susirinkime tai pat planuojam dalyvauti 4u.gif

dar vienas bendraamzis lialiukas smile.gif faina butu pasimatyti smile.gif

QUOTE(Eriele @ 2013 04 07, 20:51)
As norejau pasiulyti savaitelei atidet, zada atsilima ir pliusine temperatura. Dabar aplinkui daug serganciu, a tistis per visa miesta autiku, juolab kleckas su paraudonavusia akim sad.gif o taip noriu susitikt sad.gif gal visgi kitam antradieniui?

man tinka ir si, ir kita savaite - kaip nutarsite dauguma.
Prisiderinsime mes smile.gif Su KristesP pagalba jau issiaiskinau, kaip privaziuoti iki tos blynines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2013 04 07, 19:51)

Man kita sav ir butu labiau prie sirdies, nes sestadieni egzaminas laukia reik biskeli ruostis o laiko nedaug... doh.gif
Atsakyti
Mums tai nesvarbu kada. Kitą savaitę jau bus labiau atšilę, nebus gal tokios pliūrzos.
Atsakyti
Labas rytas, mums dabar jau irgi geriau kita savaiė tinka. Pakilo vakar vakare dukrytei temperatūra, šiiandien irgi yra. Tad rytoj jau tikrai negalėsim prisijungti....
Atsakyti
Tariames balandzio 17d. TRECIADIENI, 10val. GUsto Blynineje, Laisves prospekte. Kas nezino kur klauskite wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eriele: 09 balandžio 2013 - 16:59
tikiuosi, pasveiksime iki to laiko smile.gif
Tada būtinai prisijungtumėm smile.gif
Atsakyti
Pratariam perkėlimui, nors mums jokio skirtumo. Bet apie vėl šėliojantį gripą girdėjom, tad laukim atšilimo smile.gif. Sveikatėlės sirgaliukam 4u.gif
Atsakyti
kai pamaciau, kad vel sninga, tai nejuokais issigandau - o kas vasara bus?? Nu nenormalu cia jau... doh.gif

ok, tai meetas perkeltas ir reik tiketis, kad kt sav jau bus normaliai.. gal nereiks valtim plaukti! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2013 04 07, 20:51)

Gal bent diena kita galite? Nu nors pirmadieni ar treciadieni... nu kaip tycia man su tais antradieniais.,... i kirpykla uzsirasiau sn galvodama kd visvien nieko gi nesuplanavu... o pas kirpeja eiles didiules todel tikrai nenoriu keisti dienos, o dar islaikas iskrenta kad neiseis... sad.gif
Atsakyti
Norisi ir man prisijungt, bet kaip čia nusigaut su dviem g.gif Aurėją galėčiau į nešyklę įsidėt, bet jokios naudos iš to ar palengvinimo, Gabija vis tiek nei nueis tokio atstumo, nei su vežimu aš ją nusivešiu...
Atsakyti
Suprantu tave manoji nenori sedeti vezyme viena o cia su dvejs... gaila masinos neturiu (vyras kaip okupavo nuo nestumo liku taip ir negrazina biggrin.gif) buciau pagelbejus... bet gal kuri mamyte su masina jus paimtu?
Atsakyti