Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus leliukai :)

Dienai planu neturiu, laikas tinkamas, tai jei viskas ok bandysim dalyvauti smile.gif tik va vieta? Vingio parkas? jei oras geras, tai noretusi gal lauke, ne kavinej kokioj buti.. Sereikiskes kaip suprantu vis dar uzdarytos, tai tu pasirinkimu labai nera.. aisku, galima okupuoti ir kokia zaidimu aikstele kuriame nors mikro rajone ar dar kur nors smile.gif priklausomai, is kur mamos renkasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2013 03 28, 18:42)
sarasiuke taves nematau,tai nzn is kurio tu rajono? del vietos,ziuresim is kur mamos rinksis, as irgi be masinos, bet jau prie daugumos jungsimes smile.gif

aš iš Fabijoniškių.
Na man svarbu, kad iki susitikimo vietos važiuotų viešasis transportas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 03 28, 21:48)
aš iš Fabijoniškių.
Na man svarbu, kad iki susitikimo vietos važiuotų viešasis transportas smile.gif

O iš kurio galo? bigsmile.gif Mes Šeškinėje netoli turgaus, tai gal netoli kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 28 kovo 2013 - 22:29
QUOTE(tiutiute @ 2013 03 28, 23:28)
O iš kurio galo?  bigsmile.gif  Mes  Šeškinėje netoli turgaus, tai gal netoli kur?

aš netoli Ateities gatvės smile.gif
Atsakyti
Kaip praejo Kaledines Velykos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2013 04 02, 07:48)
Kaip praejo Kaledines Velykos?  biggrin.gif

vakar ryte, kaip pažiūrėjom pro langą galvojom, kad į Vilnių negrįšim doh.gif
Atsakyti
kadangi ziema tesiasi, tai gal susitikimo vieta paskelbti kokia Gusto blynine Laisves pr? smile.gif Sako ten diena ramu ir erdve pritaikyta vaikams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 02, 13:28)
kadangi ziema tesiasi, tai gal susitikimo vieta paskelbti kokia Gusto blynine Laisves pr? smile.gif Sako ten diena ramu ir erdve pritaikyta vaikams smile.gif

galima. o jei oras visgi bus grazus tai kur nors netoli nueisim pasivaikscioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 02, 14:28)

man gal ir tiktų, tik reiktų pasižiūrėti, koks autobusas iki ten važiuoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

pernai buvau aptikusi Jūsų forumiuką, kartą Vingparky netgi prasilenkiau su viena mamyte keliaujančia į vilniečių meetą, bet taip čia kažką parašyti ir neprisiruošiau... tačiau kartais tikrai norisi kompanijos, tad šįkart nusprendžiau brūkštelti ax.gif jei tik pavyks, būtinai stengsimės sudalyvauti meete ir susipažinti bei susirasti draugų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staigmenele;): 03 balandžio 2013 - 18:52
QUOTE(Staigmenele;) @ 2013 04 03, 19:51)
Sveikos, mamytės  4u.gif

pernai buvau aptikusi Jūsų forumiuką, kartą Vingparky netgi prasilenkiau su viena mamyte keliaujančia į vilniečių meetą, bet taip čia kažką parašyti ir neprisiruošiau... tačiau kartais tikrai norisi kompanijos, tad šįkart nusprendžiau brūkštelti  ax.gif jei tik pavyks, būtinai stengsimės sudalyvauti meete ir susipažinti  bei susirasti draugų 4u.gif

thumbup.gif butinai junkis mirksiukas.gif is kurio rajono esi?
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 02, 14:28)

Sveikinimai dar kartą mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti