Dienai planu neturiu, laikas tinkamas, tai jei viskas ok bandysim dalyvauti tik va vieta? Vingio parkas? jei oras geras, tai noretusi gal lauke, ne kavinej kokioj buti.. Sereikiskes kaip suprantu vis dar uzdarytos, tai tu pasirinkimu labai nera.. aisku, galima okupuoti ir kokia zaidimu aikstele kuriame nors mikro rajone ar dar kur nors priklausomai, is kur mamos renkasi
QUOTE(Eriele @ 2013 03 28, 18:42)
sarasiuke taves nematau,tai nzn is kurio tu rajono? del vietos,ziuresim is kur mamos rinksis, as irgi be masinos, bet jau prie daugumos jungsimes
aš iš Fabijoniškių.
Na man svarbu, kad iki susitikimo vietos važiuotų viešasis transportas
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 03 28, 21:48)
aš iš Fabijoniškių.
O iš kurio galo? Mes Šeškinėje netoli turgaus, tai gal netoli kur?
QUOTE(tiutiute @ 2013 03 28, 23:28)
O iš kurio galo? Mes Šeškinėje netoli turgaus, tai gal netoli kur?
aš netoli Ateities gatvės
Kaip praejo Kaledines Velykos?
QUOTE(Eriele @ 2013 04 02, 07:48)
Kaip praejo Kaledines Velykos?
vakar ryte, kaip pažiūrėjom pro langą galvojom, kad į Vilnių negrįšim
kadangi ziema tesiasi, tai gal susitikimo vieta paskelbti kokia Gusto blynine Laisves pr? Sako ten diena ramu ir erdve pritaikyta vaikams
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 02, 13:28)
kadangi ziema tesiasi, tai gal susitikimo vieta paskelbti kokia Gusto blynine Laisves pr? Sako ten diena ramu ir erdve pritaikyta vaikams
galima. o jei oras visgi bus grazus tai kur nors netoli nueisim pasivaikscioti
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 02, 14:28)
man gal ir tiktų, tik reiktų pasižiūrėti, koks autobusas iki ten važiuoja
Sveikos, mamytės
pernai buvau aptikusi Jūsų forumiuką, kartą Vingparky netgi prasilenkiau su viena mamyte keliaujančia į vilniečių meetą, bet taip čia kažką parašyti ir neprisiruošiau... tačiau kartais tikrai norisi kompanijos, tad šįkart nusprendžiau brūkštelti jei tik pavyks, būtinai stengsimės sudalyvauti meete ir susipažinti bei susirasti draugų
pernai buvau aptikusi Jūsų forumiuką, kartą Vingparky netgi prasilenkiau su viena mamyte keliaujančia į vilniečių meetą, bet taip čia kažką parašyti ir neprisiruošiau... tačiau kartais tikrai norisi kompanijos, tad šįkart nusprendžiau brūkštelti jei tik pavyks, būtinai stengsimės sudalyvauti meete ir susipažinti bei susirasti draugų
QUOTE(Staigmenele;) @ 2013 04 03, 19:51)
Sveikos, mamytės
butinai junkis is kurio rajono esi?