sveikos
seniai berasiau, kazkaip mazai isvis kur pradejau sm rasyti, ir laiko ner, ir noro...
kokie nemazi visu vaikuciai, as jau imu pergyventi del saviskiu, mes gal vos 11kg sveriam, mazoka sakyciau
QUOTE(rircik @ 2013 02 16, 22:26)
sveikos
seniai berasiau, kazkaip mazai isvis kur pradejau sm rasyti, ir laiko ner, ir noro...
kokie nemazi visu vaikuciai, as jau imu pergyventi del saviskiu, mes gal vos 11kg sveriam, mazoka sakyciau
Sian saviski pasveriau 13,5kg Manau pas jus, kaip tik normalus svoris
QUOTE(L'inoma @ 2013 02 16, 23:15)
Manoji irgi 12-13 kg sveria, o ugis 84 cm. Taigi, manau, kad tai visiskai normalus svoris. Jus tik svori rasot, o koks ugis , tai nutylit :-).
Saule 11,5 kg ir ugis apie 84 buvo pries men kazkur. kai musu amziui tai nedaug sakyciau. bet sake kad beveik norma gydytojas. kadangi laikemes dietos be pieno,kvieciu ir vistienos su kiausiniais, gal tai itakos turejo .
QUOTE(L'inoma @ 2013 02 16, 23:15)
tikiuosi reiks kada poliklinikon nueiti, dar nespejom 18men skiepo paimti, o jau 20 sia savaite bus, tada ir paklausiu,ar cia ne per mazai yra
QUOTE(Garbanelele @ 2013 02 16, 23:32)
Manoji irgi 12-13 kg sveria, o ugis 84 cm. Taigi, manau, kad tai visiskai normalus svoris. Jus tik svori rasot, o koks ugis , tai nutylit :-).
oi, ir ugis musu nedidelis, mes su vyru nesam auksti, tai vaikuciai ir nebus auksti. dukryte truputi aukstesne uz suneli,tai butu gal max 81-82 ir 80-81cm
QUOTE(Garbanelele @ 2013 02 16, 21:55)
KristeP., sveikinu sulaukus dar vienos dukrytes. Aukit dideles ir sveikos.
ačiū
maniškė 1,5m buvo 15kg ir 89cm
Sveikos
oj, kaip seniai cia buvau... visai forumus apleidau
Bet negalejau nepasinaudoti proga ir nepasveikinti musu naujos, saunios mamytes
Kriste, didziausi ir silciausi sveikinimai tau susilaukus dar vieno mazo ir grazaus stebuklo (jau ir nuotrauka maciau Panasi i tave ). Linkiu jums buti laimingiems Kad tavo dukrytes turetu grazia vaikyste, o tau daug kantrybes stengiantis, kad taip ir butu. Tegul mazyles auga stiprios ir sveikos Linkejimai ir sveikinimai Justui
Papildyta:
Mano maziukas irgi be sauskelniu gyvena Nuo 1,6 men, Dabar jau ir miegui daznai nebededu.
Kruminiu ir mes laukiam, su dideliu nerimu
Tas sudominimas tai nera geras dalykas... Vaikui naturaliai ateina laikas sestis ant puoduko, pries tai aisku kalbant su juo ir aiskinant ka cia reikia daryti... O su dominimu tai turiu pvz draugu vaikas visiskai nieko nedaro ant puoduko, jei neijungiamas multikas. Dabar pradejo ir nebevalgyti be filmukuu ir panasiai.
Mamos, tokiems maziems vaikuciams filmukai sukelia didele priklausomybe... Ar tikrai to reikia?
oj, kaip seniai cia buvau... visai forumus apleidau
Bet negalejau nepasinaudoti proga ir nepasveikinti musu naujos, saunios mamytes
Kriste, didziausi ir silciausi sveikinimai tau susilaukus dar vieno mazo ir grazaus stebuklo (jau ir nuotrauka maciau Panasi i tave ). Linkiu jums buti laimingiems Kad tavo dukrytes turetu grazia vaikyste, o tau daug kantrybes stengiantis, kad taip ir butu. Tegul mazyles auga stiprios ir sveikos Linkejimai ir sveikinimai Justui
Papildyta:
QUOTE(tigriuke666 @ 2013 01 24, 12:45)
Mes gerai, gyvenam be pampiu, vis tobulejam, tik miego stoka eilini syki nes panelei matyt paskutiniai kruminiai pakeliui tai nakty klykdama pabunda
Mano maziukas irgi be sauskelniu gyvena Nuo 1,6 men, Dabar jau ir miegui daznai nebededu.
Kruminiu ir mes laukiam, su dideliu nerimu
QUOTE(juulyte @ 2013 01 25, 11:06)
tai reikia kažkuo sudomint kai sedi ant puodo, knygute kokia, ar pažaisti. geriausiai aisku tai filmukai veikia maniškė dabar kai užsisėdi tai nesileidžia nukeliama. sėdimoji visa raudona, o ta sėdi
Tas sudominimas tai nera geras dalykas... Vaikui naturaliai ateina laikas sestis ant puoduko, pries tai aisku kalbant su juo ir aiskinant ka cia reikia daryti... O su dominimu tai turiu pvz draugu vaikas visiskai nieko nedaro ant puoduko, jei neijungiamas multikas. Dabar pradejo ir nebevalgyti be filmukuu ir panasiai.
Mamos, tokiems maziems vaikuciams filmukai sukelia didele priklausomybe... Ar tikrai to reikia?
QUOTE(Larance @ 2013 02 23, 12:07)
stengiuos kiek galiu Šiaip yra jau ir mano panašumo šitoj, bet vis tiek į Justą neša, nors ne taip kaip Gabija, kad gryna kopija jo
As efoto maciau tai man ji i Justa visai nepanasi Bet labai labai grazi mergyte
QUOTE(Garbanelele @ 2013 02 16, 23:32)
Maniskio ugis 82cm buvo ,kai 13,5 kg svere, tai dabar atrdo lyg paaugo, bet ne daug
Sveikos mamytes
turiu dideli prasymeli. pamenat, beveik pries metus pildete tokia anketa, mano kursiokei. labai noriu paprasyti, kad mamytes, kuriu vaikuciai gime: 2011 - 07 - 14, 2011 - 08 - 01, 2011 - 09 - 09 ir 2011 - 06 - 02 atsilieptu kursiokei reikia kazkokiu patikslinimu. aciu
turiu dideli prasymeli. pamenat, beveik pries metus pildete tokia anketa, mano kursiokei. labai noriu paprasyti, kad mamytes, kuriu vaikuciai gime: 2011 - 07 - 14, 2011 - 08 - 01, 2011 - 09 - 09 ir 2011 - 06 - 02 atsilieptu kursiokei reikia kazkokiu patikslinimu. aciu
nium... tai kokie pasiulymai del meeto datos