Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus leliukai :)

QUOTE(Entaya @ 2012 10 01, 18:52)
Sveikos mamytės kas čia nutiko visom internetas dingo ? Tylu kaip po karo  biggrin.gif
Mamytės padėkit patarkit kaip apgauti vaiką kad šis gertų skysčius. Mano ponulis per dieną išgeria du buteliukus mišinuko o visą kitą ką be pasiūlytum keliauja visur tik ne į burna  g.gif

oo.. sveika pati prazuvele biggrin.gif:D ne nepamenu jau kada macius tave su Jonuku g.gif

del vandens, tai kartais buna vaikai geria skyscius tik tokios temp, kaip misinukas.. tai gal bandyk duoti silto vandenuko? ax.gif

KAip siaip augat? Persikraustet jau?
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 10 01, 18:59)
reiks pabandyti reiks vyro paprašyt nes iš jo lėkštės maistas skanesnis biggrin.gif

jau turiu kokių penkių rūšių puodelių gertuvių ir buteliukų vis tikiuosi gal, bet jam su buteliuku žaist įdomiau  nei atsigert smile.gif

Rimtai duok iš paprasto puodelio gerti, ar iš šiaudelio pamokink, vaikai mėgsta su šiaudeliu gerti, maniškė iš pirmo karto perprato kaip tai daryt gal 7 mėn. būdama smile.gif nors šiaip būna žmonių, kurie skysčių nemėgsta nors tu ką .
Papildyta:
Ale išsibarstė mūsų ketvertukas unsure.gif liūdna net, viena užsivertus darbais, kita miegot eina, trečia išvis pabėgo ilgesniam laikui, o žiemai išviso pilvūzų nepatemsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 10 01, 19:11)
oo.. sveika pati prazuvele biggrin.gif:D ne nepamenu jau kada macius tave su Jonuku  g.gif

del vandens, tai kartais buna vaikai geria skyscius tik tokios temp, kaip misinukas.. tai gal bandyk duoti silto vandenuko?  ax.gif

KAip siaip augat? Persikraustet jau?

Juo jau persikraustėm biggrin.gif su nuotykiais bet pagaliau savo namuos jau smile.gif
Augam gerai išperėjom dar du dantis mamos miego sąskaita ir tiek smile.gif Mes jau ir senai visus be matėm bet dabar startuoja mano užsienio kalbų mokykla tai dirbu dirbu dirbu o dar ir pipiriuką paniurkyt norisi smile.gif tai lauką teko paaukot sad.gif bet kokią dienelę prisijungsim bent trumpam smile.gif Arba gal į svečius? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(KristeP. @ 2012 10 01, 19:25)
Rimtai duok iš paprasto puodelio gerti, ar iš šiaudelio pamokink, vaikai mėgsta su šiaudeliu gerti, maniškė iš pirmo karto perprato kaip tai daryt gal 7 mėn. būdama smile.gif nors šiaip būna žmonių, kurie skysčių nemėgsta nors tu ką .
Papildyta:
Ale išsibarstė mūsų ketvertukas  unsure.gif  liūdna net, viena užsivertus darbais, kita miegot eina, trečia išvis pabėgo ilgesniam laikui, o žiemai išviso pilvūzų nepatemsim doh.gif

Ne iš blogo sad.gif tik dabar visas vienu metu reikalai ir darbai laiką suėda bus geriau smile.gif
Atsakyti
Ale išsibarstė mūsų ketvertukas  unsure.gif  liūdna net, viena užsivertus darbais, kita miegot eina, trečia išvis pabėgo ilgesniam laikui, o žiemai išviso pilvūzų nepatemsim doh.gif

as vis pagalvoju, kad va ir vel neeina susitikti.. Faina budavo kartu lauke, aikstelej pabut, nes dabar vienai tai nuobodu labai...
Sian Do su tevu lauke apie 11 val isejo, sakau nieks nesisveikino? Nu, vaika gal pazino? Ale sake ne, tai savu matyt nebuvo... g.gif

QUOTE(Entaya @ 2012 10 01, 19:47)
Juo jau persikraustėm biggrin.gif su nuotykiais bet pagaliau savo namuos jau smile.gif
Augam gerai išperėjom dar du dantis mamos miego sąskaita ir tiek smile.gif Mes jau ir senai visus be matėm bet dabar startuoja mano užsienio kalbų mokykla tai dirbu dirbu dirbu o dar ir pipiriuką paniurkyt norisi smile.gif tai lauką teko paaukot sad.gif bet kokią dienelę prisijungsim bent trumpam smile.gif Arba gal į svečius? smile.gif

tai kiek dantu isvis jau? mes pagaliau pirmuosius turim thumbup.gif viena apacioj centriuka, kita virsuj iltinuka biggrin.gif
na, o kad tu jau i lauka neeini, tai reik tada pas tave i svecius, paziuret kaip isikurei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 10 01, 20:05)
as vis pagalvoju, kad va ir vel neeina susitikti.. Faina budavo kartu lauke, aikstelej pabut, nes dabar vienai tai nuobodu labai...
Sian Do su tevu lauke apie 11 val isejo, sakau nieks nesisveikino? Nu, vaika gal pazino? Ale sake ne, tai savu matyt nebuvo...  g.gif
tai kiek dantu isvis jau? mes pagaliau pirmuosius turim  thumbup.gif viena apacioj centriuka, kita virsuj iltinuka biggrin.gif
na, o kad tu jau i lauka neeini, tai reik tada pas tave i svecius, paziuret kaip isikurei biggrin.gif

Mes turim keturis du viršuj centre ir du centre apačioj smile.gif Pas jį labai dantenos ištinusios tai nenustebsiu jei kur dar pasislėpusių bus smile.gif nes pažiūrėt neleidžia smile.gif
mano vaikas buvo vis su tėčiu į lauką eina nes mėnesį atostogavo tai vis lengviau buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 10 01, 20:05)
Sian Do su tevu lauke apie 11 val isejo, sakau nieks nesisveikino? Nu, vaika gal pazino? Ale sake ne, tai savu matyt nebuvo...  g.gif

Mes prie namų trinamės , nėr tikslo iki tos aikštelės mums taip toli trenktis, nes nieko vis tiek nebus, aplankėm labadarinkes šiandien, bet nieko neradom, o va striuke aną kartą įsigyta mažei džiaugiuosi.
Pas mus iltys apačioj bando lyst, bet kol kas dar neprasikalė..
Pana įsirangė į žaislų dėžę doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nors šiaip būna žmonių, kurie skysčių nemėgsta nors tu ką .

as prie tu zmoniu doh.gif mano visi skysciai tai kavos puodelis ryta ir arbatos puodelis vakare.
bet dzaiugiuos, kad mazius bent piena geria. nes dabar jo per para isgeria beveik litra (kartais ir jo neuztenka)
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 10 01, 20:23)
as prie tu zmoniu  doh.gif mano visi skysciai tai kavos puodelis ryta ir arbatos puodelis vakare.
  bet dzaiugiuos, kad mazius bent piena geria. nes dabar jo per para isgeria beveik litra (kartais ir jo neuztenka)

maniškė su gėrimu neturėjo niekada problemų ir dabar vandenį gerai maukia smile.gif
Atsakyti
Mano tai vyriškis maistui neišrankus bet gert netinka niekas nei vanduo nei sultys nei arbatos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 10 03, 18:48)
Mano tai vyriškis maistui neišrankus bet gert netinka niekas nei vanduo nei sultys nei arbatos sad.gif

manoji isranki viskam... tad jei kas gelbsti mp... kartais nervina isverdi ka skanaus ir lieka nes jai nepatiko mat...
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 10 01, 18:54)
maniskis irgi negerdavo jokiu skysciu  doh.gif  paskui atejo metas kai per diena isgeria minimum kaip 300ml arbatos/sulciu. dabar dar ir vandeni pradejo gerti. pabandyk duoti arbatos is savo puodelio, gal labiau patiks nei buteliukas ir jausis daug didesnis, beveik suauges  biggrin.gif

Ačiū už patarimą mano vyrukas geria iš puoduko smile.gif) thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif .Senai cia nebuvau. Del dantuku,pas mus jau 16 dantu ax.gif Bet miega,tai sakys doh.gif .Po keliolika kartu atsikelia,dundos praso.Jau neprisimenu kada buvau ismegojusi verysad.gif Norejau paklaust,su kokiais zaislais zaidzia jusu vaikuciai?Nes ko nenuperku savo princesej vis veltuj,apziuri ir viskas verysad.gif
Atsakyti