Aš išmėginau tarkuotų bulvių ir cukinijų apkepą. Tikrai patiko, nes blyneliai man nepatinka .
Ingridientai:
500 gr. bulvių
5oo gr. cukinijų arba moliūgų
2 svogūnai
3 kiaušiniai
aliejaus
2 šaukštai sviesto
2 skiltelės česnako
maltų juodųjų pipirų
druskos
Gaminimas:
Svogūnus susmulkinti ir pakepinti su aliejumi. Bulves ir cukinija stambiai sutarkuoti, įdėti pakepinta svogūną, įspausti česnakus, įberti maltų juodųjų pipirų, druskos, sudėti išplaktus kiaušinius. Viską gerai sumaišyti ir sukrėsti į išteptą aliejumi ir miltais arba džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą. Ant viršaus uždėti įspaudžiant į masę susmulkinto sviesto gabaliukus. Kepimo indą su paruošta mase dėti į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir kepti apie 40-50 min.
Kadangi druskos dėjau nedaug, kad mažoji galėtų valgyt, tai priedo padariau padažiuką su mėsos spirgiukais. Labai tiko.
QUOTE(Garbanelele @ 2012 09 05, 12:10)
Aš išmėginau tarkuotų bulvių ir cukinijų apkepą. Tikrai patiko, nes blyneliai man nepatinka .
Ingridientai:
500 gr. bulvių
2 svogūnai
3 kiaušiniai
aliejaus
2 šaukštai sviesto
2 skiltelės česnako
maltų juodųjų pipirų
druskos
Gaminimas:
Svogūnus susmulkinti ir pakepinti su aliejumi. Bulves ir cukinija stambiai sutarkuoti, įdėti pakepinta svogūną, įspausti česnakus, įberti maltų juodųjų pipirų, druskos, sudėti išplaktus kiaušinius. Viską gerai sumaišyti ir sukrėsti į išteptą aliejumi ir miltais arba džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą. Ant viršaus uždėti įspaudžiant į masę susmulkinto sviesto gabaliukus. Kepimo indą su paruošta mase dėti į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir kepti apie 40-50 min.
Kadangi druskos dėjau nedaug, kad mažoji galėtų valgyt, tai priedo padariau padažiuką su mėsos spirgiukais. Labai tiko.
Ingridientai:
500 gr. bulvių
2 svogūnai
3 kiaušiniai
aliejaus
2 šaukštai sviesto
2 skiltelės česnako
maltų juodųjų pipirų
druskos
Gaminimas:
skamba neblogai... reiks gal poryt pameginti
QUOTE(Garbanelele @ 2012 09 05, 12:10)
Ingridientai:
500 gr. bulvių
2 svogūnai
3 kiaušiniai
aliejaus
2 šaukštai sviesto
2 skiltelės česnako
maltų juodųjų pipirų
druskos
Gaminimas:
Ingridientai:
500 gr. bulvių
2 svogūnai
3 kiaušiniai
aliejaus
2 šaukštai sviesto
2 skiltelės česnako
maltų juodųjų pipirų
druskos
Gaminimas:
niam niam kaip skanu!!!!! seiles nutyso iki zemes! kepsiu!
QUOTE(Eriele @ 2012 09 06, 21:06)
niam niam kaip skanu!!!!! seiles nutyso iki zemes! kepsiu!
ir as kepsiu
QUOTE(juulyte @ 2012 09 07, 12:42)
einu jau cukinija nusiskinsiu
ačiū Garbanėle, už receptą jau du kartus kepiau. labai skanu ir greita, ir nebrangu.
As is cukiniju gaminsiu ikra :0 kaip tik parsiveziau is anytos cukiniju ir patisonu
auuu
QUOTE(Entaya @ 2012 10 01, 18:52)
Sveikos mamytės kas čia nutiko visom internetas dingo ? Tylu kaip po karo
Mamytės padėkit patarkit kaip apgauti vaiką kad šis gertų skysčius. Mano ponulis per dieną išgeria du buteliukus mišinuko o visą kitą ką be pasiūlytum keliauja visur tik ne į burna
Mamytės padėkit patarkit kaip apgauti vaiką kad šis gertų skysčius. Mano ponulis per dieną išgeria du buteliukus mišinuko o visą kitą ką be pasiūlytum keliauja visur tik ne į burna
maniskis irgi negerdavo jokiu skysciu paskui atejo metas kai per diena isgeria minimum kaip 300ml arbatos/sulciu. dabar dar ir vandeni pradejo gerti. pabandyk duoti arbatos is savo puodelio, gal labiau patiks nei buteliukas ir jausis daug didesnis, beveik suauges
Nedingo as obuoliu surius verdu ir dar su vaiku gi uzsiimti reikia vat ir nebelieka laiko
QUOTE(tiutiute @ 2012 10 01, 18:54)
maniskis irgi negerdavo jokiu skysciu paskui atejo metas kai per diena isgeria minimum kaip 300ml arbatos/sulciu. dabar dar ir vandeni pradejo gerti. pabandyk duoti arbatos is savo puodelio, gal labiau patiks nei buteliukas ir jausis daug didesnis, beveik suauges
reiks pabandyti reiks vyro paprašyt nes iš jo lėkštės maistas skanesnis
jau turiu kokių penkių rūšių puodelių gertuvių ir buteliukų vis tikiuosi gal, bet jam su buteliuku žaist įdomiau nei atsigert
Papildyta:
QUOTE(tigriuke666 @ 2012 10 01, 18:56)
Nedingo as obuoliu surius verdu ir dar su vaiku gi uzsiimti reikia vat ir nebelieka laiko
niam sūriai net seilė nutyso