Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus leliukai :)

QUOTE(MildukasK @ 2012 08 02, 21:52)
o mes i Trakus isvarem smile.gif atrodo pavesy sedejom, o nusvilom abu kaip veziukai.. vyras ant pilvo sian miega.. Bet tai ir protingi abu, vaika kremu as patepiau ir i saule neleidau, o atys be kremo ir vistiek tai ezere, tai krante tos saules kliuvo... Vyras sako, man atrodo as per marskinius net idegiau biggrin.gif
bet siaip diena gera, vaikui kiek dziaugsmo vandeny ir siaip gamtoj smile.gif Bet miegojo kazkaip trumpai ir mazai.. vos po 30 min du kartus..
ryt noreciau pakartot, bet vyras jauciu nesutiks jau biggrin.gif jam saules per akis...

Kaip faina bigsmile.gif šimtą metų Trakuose nebuvau ax.gif Maniškė jau užlūžus miega, tėvelis kažkur tūsinas su klasiokais doh.gif eisiu apsistumdysiu ir irgi miegot turbūt lėksiu
Papildyta:
Aušra, ryt kad man su Jonu pasirodot 11 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 08 02, 21:59)
Kaip faina  bigsmile.gif  šimtą metų Trakuose nebuvau  ax.gif Maniškė jau užlūžus miega, tėvelis kažkur tūsinas su klasiokais  doh.gif eisiu apsistumdysiu ir irgi miegot turbūt lėksiu
Papildyta:
Aušra, ryt kad man su Jonu pasirodot 11  mirksiukas.gif

mano ir abu nuo 9 miega.. Dovile dar spardesi.. visa pikta nepamiegojus diena normaliai, bet vistiek kovoja! doh.gif
o MB su ranksluosciu ant nugaros miega...

Uz Traku ten fainas ezeras yra! Platus krantas, svarus vanduo, pieva prie vandens.. PAcius Trakus tai aplenkiam, nes turistu daug ir kainos nervina..
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 08 02, 22:28)
mano ir abu nuo 9 miega.. Dovile dar spardesi.. visa pikta nepamiegojus diena normaliai, bet vistiek kovoja!  doh.gif
o MB su ranksluosciu ant nugaros miega...

Uz Traku ten fainas ezeras yra! Platus krantas, svarus vanduo, pieva prie vandens.. PAcius Trakus tai aplenkiam, nes turistu daug ir kainos nervina..

Faina, gal kada įkalbėsi saviškį mus nuvežt ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mielos,

čia ta pati Spurga, bet jau ne iš Fabų, o iš Pašilų. Gal yra mamkyčių iš Medeinos g-vės? ax.gif
Atsakyti
Mes jau ryt į Vln. keliaujam, vakar nuo pajūrio pajudėjom, visai fainai savaitę palapinėj praturistavom, panai labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 08 13, 18:08)
Mes jau ryt į Vln. keliaujam, vakar nuo pajūrio pajudėjom, visai fainai savaitę palapinėj praturistavom, panai labai patiko smile.gif

Nu smagu girdėt o kaip oras pasitaikė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 08 13, 20:45)
Nu smagu girdėt o kaip oras pasitaikė?  smile.gif

Pusė velnio, visokio buvo, galėjo ir šilčiau būt, bet gal iš dalies ir gerai, neperkepėm:) šiaip fainai laikas praėjo. Ryt jau į lauką lysim, grįžom namo pagaliau šiandien....o jau kiek skalbimo laukia doh.gif
Atsakyti
turiu pora cikiniju. gal kuri norit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 08 27, 19:52)
turiu pora cikiniju. gal kuri norit?  4u.gif

tai uzsimarinuok ziemai smile.gif man siemet manija visokiu konservu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke666 @ 2012 08 30, 16:08)
tai uzsimarinuok ziemai smile.gif man siemet manija visokiu konservu smile.gif

nevalgo pas mane seimoj niekas ju biggrin.gif ir isvis nieko nemarinuoju, nes tik stovetu vieta uzimdami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 08 30, 16:42)
nevalgo pas mane seimoj niekas ju  biggrin.gif ir isvis nieko nemarinuoju, nes tik stovetu vieta uzimdami  doh.gif

as tai belenkaip prikonservuoju ju ir bratkis arba vyras kapoja... bet man ju tai nereik nes pas anyta nemazai yra smile.gif dar turesiu veiklos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 08 30, 16:42)
nevalgo pas mane seimoj niekas ju  biggrin.gif ir isvis nieko nemarinuoju, nes tik stovetu vieta uzimdami  doh.gif

zinok is cukiniju gaunasi puikus blyneliai: ant tarkos sutarkuosi nulupta cukinija, iberi miltu, uzgesini actu soda, imusi kiausini, cukriuko, druskytes ir kepi smile.gif laaaaaaabai skanu ir greita! Puikus pusryciai mirksiukas.gif
Atsakyti