Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus leliukai :)

QUOTE(KristeP. @ 2012 08 01, 08:49)
Tai žinok ir man vakar kliuvo , per pečius toks pamaudimas buvo smile.gif  Reiks kada dar pakartot, šiandien į polikliniką išvarom ir orelis nelabai koks

aha, butinai! smile.gif Entaya gal irgi prisijungs smile.gif Ir Raimonta buvau sutikus vakar dar, tai irgi pareiske nora prisijungti kada kai prie prudu eisim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 08 01, 21:27)
aha, butinai! smile.gif Entaya gal irgi prisijungs smile.gif Ir Raimonta buvau sutikus vakar dar, tai irgi pareiske nora prisijungti kada kai prie prudu eisim smile.gif

Aš mielai bet kad šia savaitę labai daug darbų užgriuvo smile.gif beja mes jau naujus ratus turim thumbup.gif ir vyriškis į normalią kėdutę persėdo smile.gif buvom šiandien pas gydytoją tai mano vyriškis sveria 9600 g. o ūgis 74 cm biggrin.gif dar net pasitikslino kiek mums laiko pasirodėm labai dideli biggrin.gif ir rado dar du dantis viršuj smile.gif mano vyras skuba augti taip nutinka kai nori tinkamai vyresnėms panoms asistuoti mirksiukas.gif linkėjimai Dovilytei ir Gabijytei pasiilgom jau visų bet kad prasilenkiam šią savaitę vis smile.gif bet mes taisysimės
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 08 01, 23:16)
Aš mielai bet kad šia savaitę labai daug darbų užgriuvo smile.gif beja mes jau naujus ratus turim  thumbup.gif ir vyriškis į normalią kėdutę persėdo smile.gif buvom šiandien pas gydytoją tai mano vyriškis sveria 9600 g. o ūgis 74 cm biggrin.gif dar net pasitikslino kiek mums laiko pasirodėm labai dideli biggrin.gif ir rado dar du dantis viršuj smile.gif mano vyras skuba augti taip nutinka kai nori tinkamai vyresnėms panoms asistuoti  mirksiukas.gif linkėjimai Dovilytei ir Gabijytei pasiilgom jau visų bet kad prasilenkiam šią savaitę vis smile.gif bet mes taisysimės

Šiandien gal išlysit ? bent ratus parodyt biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2012 08 01, 21:27)

Galim nebent ryt ar šeštadieni dar bandyt prie ežeriuko, nes nuo pirmadienio išvažiuojam atostogų gerai savaitei smile.gif be kito trečiadienio turbūt nepasirodysim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 08 02, 10:17)
Šiandien gal išlysit ? bent ratus parodyt biggrin.gif

Vyras liepė krepšini žiūrėt ir jam pranešinėt biggrin.gif tad į lauka tik po pietų
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 08 02, 10:24)
Vyras liepė krepšini žiūrėt ir jam pranešinėt biggrin.gif tad į lauka tik po pietų

ale ot koks, tegu radiją įsijungia ...
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 08 02, 10:29)
ale ot koks, tegu radiją įsijungia ...

Šiandien jį nusiuntė į požeminį parkinga skaitiklius dėt ten radijo netraukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 08 02, 10:31)
Šiandien jį nusiuntė į požeminį parkinga skaitiklius dėt ten radijo netraukia biggrin.gif

TAda kai grįš žinias lai pasižiūri ...sėdėčiau aš dėl jo prie krepšinio doh.gif :)na neisit tai neisit į lauką...
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 08 02, 10:37)
TAda kai grįš žinias lai pasižiūri ...sėdėčiau aš dėl jo prie krepšinio  doh.gif  :)na neisit tai neisit į lauką...

Nu kad krepšinis ir man nėra baisus smile.gif sakyčiau net patinka biggrin.gif tad ir vargo didelio nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 08 02, 10:40)
Nu kad krepšinis ir man nėra baisus smile.gif sakyčiau net patinka biggrin.gif tad ir vargo didelio nebus smile.gif

vistiek nesėdėčiau smile.gif
Eisim pradėt apsipirkinėt atostogom tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 08 02, 10:45)
vistiek nesėdėčiau smile.gif
Eisim pradėt apsipirkinėt atostogom tada smile.gif

Bet tikiuosi ryt tikrai susimatysim reikia išlydėt į atostogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 08 02, 10:46)
Bet tikiuosi ryt tikrai susimatysim reikia išlydėt į atostogas smile.gif

Va va, prašom ryt vežimą pasirodyt bent biggrin.gif ok, einam mes
Atsakyti
o mes i Trakus isvarem smile.gif atrodo pavesy sedejom, o nusvilom abu kaip veziukai.. vyras ant pilvo sian miega.. Bet tai ir protingi abu, vaika kremu as patepiau ir i saule neleidau, o atys be kremo ir vistiek tai ezere, tai krante tos saules kliuvo... Vyras sako, man atrodo as per marskinius net idegiau biggrin.gif
bet siaip diena gera, vaikui kiek dziaugsmo vandeny ir siaip gamtoj smile.gif Bet miegojo kazkaip trumpai ir mazai.. vos po 30 min du kartus..
ryt noreciau pakartot, bet vyras jauciu nesutiks jau biggrin.gif jam saules per akis...
Atsakyti