Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus leliukai :)

QUOTE(Entaya @ 2012 07 11, 15:35)
Jums pasisekė maniškis viską spjauna ir į tą puse net nežiūri  verysad.gif

Kaip Jonukas dabar jaučiasi ? vis tiek bandyk su šaukšteliu įsiūlyt, jei ir išspjaus,kažkiek liks
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 07 11, 18:42)
Kaip Jonukas dabar jaučiasi ? vis tiek bandyk su šaukšteliu įsiūlyt, jei ir išspjaus,kažkiek liks

nu lygtais nieko jau labai nervotas tik ir viskas smile.gif bet manau kad tai normalu po tokios temperatūros su šaukštu tai po truputi pageriam arbatos bent jau tai džiugina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 07 11, 19:34)
nu lygtais nieko jau labai nervotas tik ir viskas smile.gif bet manau kad tai normalu po tokios temperatūros su šaukštu tai po truputi pageriam arbatos bent jau tai džiugina smile.gif

Maniškė šiandien irgi kažko nervuota po pietų doh.gif ar nedamiegojo ar dar kas , ar dantukas tas 10 visdėlto g.gif tik biškį kas ir jau rėkia , zirzia ir pan.
Atsakyti
Jei sukes nestu laime tai as tureciau but nerealiai laiminga... pana dauzo ir dauzo indus.... sad.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
I am back!!!! thumbup.gif
Tik gaila dar ne i namus.. remontai kaip visada uzsitesia ir iki musu grizo dar nera baigta... glausimes kelias dienas MB sesers bute, o po to bus matyt. gal jau namo ileis?

QUOTE(KristeP. @ 2012 07 05, 18:51)
Greičiau grįžkit smile.gif

grizom smile.gif ale ziuriu kai musu nera. tai cia karsciai, o as griztu su lietum... Olandijoj irgi skaityk visa sav orai kaip LT pries tai - vejas ir salta + lietus kartais doh.gif O va isvaziavom ir ten jau atsilima zada...

QUOTE(Entaya @ 2012 07 08, 23:17)
Oficialūs sveikinimai antros atžalos laukimo proga smile.gif
pagaliau ir mes grįžom po nerealaus savaitgalio biggrin.gif močiutės visada gerai ir tėveliai pailsi ir vaikus yra kam nelegaliai palepint smile.gif

bet tai eina sau blink.gif bigsmile.gif Man tokio net spejimo nebuvo, o cia va kokios naujienos!!! Sveikinu nestuke.gif 4u.gif

Entaya, mociutes gal ir gerai. bet tetis dar geriau.. Maniske tik su juo rami, nei senelis, nei sese, nei jos vaikai taip neramino ir maza paguoda man buvo, o dabar ramu, vaikas su teciu laimingas smile.gif man poilsis...

merginos, turiu jums lauktuviu, tai kai tik grisiu i savo rajona, duosiu zinia - tiksimes smile.gif

p.s. dantu vis dar 0.. nepasitvirtino spejimas, kad per kelione kaip tycia pirmieji islis..
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 07 12, 23:05)
bet tai eina sau  blink.gif  bigsmile.gif Man tokio net spejimo nebuvo, o cia va kokios naujienos!!! Sveikinu  nestuke.gif  4u.gif

aciuks.gif

Lauksim pasirodant
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 07 12, 23:05)
Sveikutes smile.gif
I am back!!!!  thumbup.gif
Tik gaila dar ne i namus.. remontai kaip visada uzsitesia ir iki musu grizo dar nera baigta... glausimes kelias dienas MB sesers bute, o po to bus matyt. gal jau namo ileis?
grizom smile.gif ale ziuriu kai musu nera. tai cia karsciai, o as griztu su lietum... Olandijoj irgi skaityk visa sav orai kaip LT pries tai - vejas ir salta + lietus kartais  doh.gif O va isvaziavom ir ten jau atsilima zada...
bet tai eina sau  blink.gif  bigsmile.gif Man tokio net spejimo nebuvo, o cia va kokios naujienos!!! Sveikinu  nestuke.gif  4u.gif

Entaya, mociutes gal ir gerai. bet tetis dar geriau.. Maniske tik su juo rami, nei senelis, nei sese, nei jos vaikai taip neramino ir maza paguoda man buvo, o dabar ramu, vaikas su teciu laimingas smile.gif man poilsis...

merginos, turiu jums lauktuviu, tai kai tik grisiu i savo rajona, duosiu zinia - tiksimes smile.gif

p.s. dantu vis dar 0.. nepasitvirtino spejimas, kad per kelione kaip tycia pirmieji islis..

Laba sveika sugrįžusi biggrin.gif tikiuosi ne stebukligu grybuku iš Olandijos gausim biggrin.gif pasigedom jau Jusų lotuliukas.gif
o beja mes jau du dantis turim o trečias jau pakeliui biggrin.gif mano vyras skuba gyventi biggrin.gif
Papildyta:
Sveikos mamytės,
norėjau pasiūlyti papildoma darbą norinčioms užsidirbti reikalingi mokytojai, kurie atviri naujovėms ir pilni naujų idėjų šiuo metu reikalingi mokytojai:
lietuvių k., rusų k., matematikos, fizikos ir chemijos.

Jei susidomėjot ar pažįstate tokių, kuriems būtų įdomu prašau parašykite man į AŽ

Ačiū už dėmesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 07 13, 13:24)
Laba sveika sugrįžusi biggrin.gif tikiuosi ne stebukligu grybuku iš Olandijos gausim biggrin.gif pasigedom jau Jusų  lotuliukas.gif 
o beja mes jau du dantis turim o trečias jau pakeliui biggrin.gif mano vyras skuba gyventi biggrin.gif

joo.. tavo vyrukas gerai dantuotas jau smile.gif

o del tu grybuku, tai baik tu.. islipus is lektuvo tuoj muitininkas su suniu prisistate, visus apuoste biggrin.gif
uz tai senelis visiems pasakoja, kaip jis lankesi Raudonuju zibintu kvartale biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 07 13, 13:30)
joo.. tavo vyrukas gerai dantuotas jau smile.gif

o del tu grybuku, tai baik tu.. islipus is lektuvo tuoj muitininkas su suniu prisistate, visus apuoste biggrin.gif
uz tai senelis visiems pasakoja, kaip jis lankesi Raudonuju zibintu kvartale biggrin.gif

Močiutės naujos tau nesurado? thumbup.gif
pagerintas diedukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 07 13, 13:31)
Močiutės naujos tau nesurado?  thumbup.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Kaip Jonius mūsų šiandien ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristeP.: 13 liepos 2012 - 13:46
QUOTE(KristeP. @ 2012 07 13, 14:46)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kaip  Jonius mūsų šiandien ?

Šiandien jau gerai smile.gif bet mūsų gydytojai aš gal patylėsiu.....
Priimamajam parašė kad ūmus laringitas nors gerklė net raudona nebuvo o šeimos gydytojas pripaišė saulės smūgi, o iš tikrųjų buvo paprasta tridienė
Daugiau medikam neturiu žodžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 07 13, 13:31)
Močiutės naujos tau nesurado?  thumbup.gif

neee.... jis istikimas cia Vln paliktai draugei biggrin.gif nors va sav laiko gi negalejo pabendraut su ja... bet Amsterdame jam laaaabai patiko biggrin.gif

QUOTE(Entaya @ 2012 07 13, 20:54)
Šiandien jau gerai smile.gif bet mūsų gydytojai aš gal patylėsiu.....
Priimamajam parašė kad ūmus laringitas nors gerklė net raudona nebuvo o šeimos gydytojas pripaišė saulės smūgi, o iš tikrųjų buvo paprasta tridienė
Daugiau medikam neturiu žodžių  doh.gif

jooo... be zodziu... visi kazkaip daktarai ta tridiene su kuo nors painioja ir visokiu vaistu priraso... doh.gif
Atsakyti