Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus leliukai :)

QUOTE(MildukasK @ 2012 07 03, 11:43)
tai manau kas susipazino, tas jau sms susiraso ir susitinka lauke, cia nebeuzsuka.. smile.gif
nors as jau senokai savo kaimynku nemacius... tai orai levi, tai serga kas, tai planai kiti.. o dabar ir islekiu tuoj, tai grizus reiks meetintis smile.gif

Greičiau grįžkit smile.gif

Pagaliau vėl aš prie kompo thumbup.gif tik neaišku ar ilgam ax.gif mamą išlydėjom, porą dienų pabuvo, su Gabija pasiautėjo, pasidžiaugė smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 07 05, 18:51)
Greičiau grįžkit smile.gif
Pagaliau vėl aš prie kompo  thumbup.gif  tik neaišku ar ilgam  ax.gif  mamą išlydėjom, porą dienų pabuvo, su Gabija pasiautėjo, pasidžiaugė smile.gif ax.gif

Oficialūs sveikinimai antros atžalos laukimo proga smile.gif
pagaliau ir mes grįžom po nerealaus savaitgalio biggrin.gif močiutės visada gerai ir tėveliai pailsi ir vaikus yra kam nelegaliai palepint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 07 08, 23:17)
Oficialūs sveikinimai antros atžalos laukimo proga smile.gif
pagaliau ir mes grįžom po nerealaus savaitgalio biggrin.gif močiutės visada gerai ir tėveliai pailsi ir vaikus yra kam nelegaliai palepint smile.gif

Tau gerai, o aš galvojau galą gausiu per šitą savaitgalio karštį sad.gif ir taip pykina, o čia dar tas dušnumas neišpasakytas doh.gif
Atsakyti
Kriste, tu nescia, vau, sveikinimai dideliausi, kaip faina wub.gif
linkiu,kad nestumas butu lengvas ir greit negalavimai praeitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2012 07 09, 09:54)
Kriste, tu nescia, vau, sveikinimai dideliausi, kaip faina wub.gif
linkiu,kad nestumas butu lengvas ir greit negalavimai praeitu mirksiukas.gif

lotuliukas.gif staigmena biggrin.gif ačiū... kol kas sunkiai sekasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 07 09, 13:08)
lotuliukas.gif  staigmena  biggrin.gif ačiū... kol kas sunkiai sekasi  ax.gif

Sakiau, kad atspesiu smile.gif
Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif sveikatytes svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam, Kriste smile.gif. Lengvo ir sklandaus laukimo, ir kad negalavimai greit praeitų. Aš irgi maniau, kad tokios naujienos bus biggrin.gif. Džiugu man nuo tokių naujienų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juulyte @ 2012 07 09, 14:11)
Sakiau, kad atspesiu smile.gif
Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif  sveikatytes svarbiausia 4u.gif

aciuks.gif

QUOTE(Garbanelele @ 2012 07 09, 15:05)
Sveikinam, Kriste smile.gif. Lengvo ir sklandaus laukimo, ir kad negalavimai greit praeitų. Aš irgi  maniau, kad tokios naujienos bus biggrin.gif. Džiugu man nuo tokių naujienų wink.gif

Tikėsimės taip ir bus smile.gif
Atsakyti
Nu va kai oras pasitaisė mano vyrukas įsigudrino susirgti sad.gif vakar teko net į priimamąjį nuvykti .... greičiausiai bus perkaitęs o dar turim problemą nemėgsta mano vyriškis nieko gert apart mišinuką o kitko net neįkiši o dabar labai svarbu gert daug skysčių gal kokių pasiūlymu yra sad.gif nes nebežinau ką daryti ....
Atsakyti
Sveikutes! kaip matau musu dar nepasalinot is jusu burio.. nebuvo visai laiko tai mano gimtadienis, paskui santuokos sakramentas, krikstynos, o dbr sn metukai jau suejo mergytej smile.gif laikas lekia zaibishkai smile.gif kaip jus per karscius besilaikot? kur laika leidziat? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 07 11, 13:38)
Nu va kai oras pasitaisė mano vyrukas įsigudrino susirgti sad.gif vakar teko net į priimamąjį nuvykti .... greičiausiai bus perkaitęs o dar turim problemą nemėgsta mano vyriškis nieko gert apart mišinuką o kitko net neįkiši o dabar labai svarbu gert daug skysčių gal kokių pasiūlymu yra sad.gif nes nebežinau ką daryti ....

su šaukšteliu ar iš puodelio bandyk duot , gal gers , jei ne su pipete lašink....mes tokių problemų neturim, maniške vandenį ir arbatą maukia buteliukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 07 11, 14:44)
su šaukšteliu ar iš puodelio bandyk duot , gal gers , jei ne su pipete lašink....mes tokių problemų neturim, maniške vandenį ir arbatą maukia buteliukais  ax.gif

Jums pasisekė maniškis viską spjauna ir į tą puse net nežiūri verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(tigriuke666 @ 2012 07 11, 14:11)
Sveikutes! kaip matau musu dar nepasalinot is jusu burio.. nebuvo visai laiko tai mano gimtadienis, paskui santuokos sakramentas, krikstynos, o dbr sn metukai jau suejo mergytej smile.gif laikas lekia zaibishkai smile.gif kaip jus per karscius besilaikot? kur laika leidziat? smile.gif 4u.gif

Tiek daug švenčių tai nežinau nuo ko pradėt tad tiesiog sveikinimai 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti