Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus leliukai :)

user posted image

user posted image

tyloje - Senamiestis
Iriz - Senamiestis
savoja27 - Senamiestis
Kristiandra - Užupys

vikute2007 - Žvėrynas
renatyte.r - Žvėrynas

VyresniojiSesyte - Naujamiestis
ssiiggii - Naujamiestis
EglTam - Naujamiestis
renash - Naujamiestis
oka78 - Naujamiestis
grietinietis - Naujamiestis
Tolyn - Naujamiestis
deimuke - Naujamiestis

Ragana12 - Justiniškės
MildukasK - Justiniškės
sinita - Justiniškės
KristeP. - Justiniškės

Eddii - Naujoji Vilnia
Andrea85 - Naujoji Vilnia
gertruda6 - Naujoji Vilnia
tetavioleta - Naujoji Vilnia/Pavilnys
Irikira - prie Naujosios Vilnios
Lafe - prie Naujosios Vilnios

luluska - Žirmūnai
Fixa - Žirmūnai
Euforija911 - Žirmūnai
barric - Žirmūnai

Nilza Wangmo - Šiaurės Miestelis
Mergyte_82 - Šiaurės Miestelis
Simuute - Šiaurės Miestelis
Liliukė - Šiaurės Miestelis
Infliuzorija - Šiaurės Miestelis
rrutele - Šiaurės Miestelis

juulyte - Šnipiškės
r_tina - Šnipiškės
Mamamvika - Šnipiškės
megyte - Šnipiškės

Sawanna - Lazdynai
babyface - Lazdynai
rircik - Lazdynai
Eriele - Lazdynai

skugnis - Pilaitė
knopkaaa - Pilaitė
tigriuke666 - Pilaitė
mildutia88 - Pilaitė
ievuciukassss - Pilaitė
super_saulyte - Naujoji Pilaitė

dushianerami - Viršuliškės
ingiote - Viršuliškės
Entaya - Viršuliškės

rayondes - Antakalnis
Ariana&D - Antakalnis
Laiminga M. - Antakalnis

Kiipshiuke - Grigiškės
вероника - Grigiškės
Basic - Grigiškės

isora - Fabijoniškės
pingwine - Fabijoniškės
Larance - Fabijoniškės
Mergička - Fabijoniškės
Tejaa - Fabijoniškės
rrassiukkass - Fabijoniškės
egliuxra - Fabijoniškės

spalvyte - Pašilaičiai
GitanaDainius - Pašilaičiai
shinshiliuga - Pašilaičiai
irute1984 - Pašilaičiai
Spurgytė - Pašilaičiai

tiutiute - Šeškinė
Giedruteee25 - Šeškinė
Juracius - Šeškinė
Impe - Šeškinė
damila - Šeškinė
svetuliaaa - Šeškinė

Orma - Vilkpėdės šilas

Coliukelyte - Nemenčinė pl., Karačiūnai

Linavaido - Grikienių k., Sudervė

ramasele - Eišiškių pl.

s@mi - Baltupiai

svaikute - Kalnėnai

Garbanelele - Naujaninkai

user posted image

VAŠC mamų klubas
Prieraišioji tėvystė
vaikams.eu
vaikutis.lt
pampersiukai.lt
Multibabykino

user posted image

Sveiki! 4u.gif
Kartais taip norisi kompanijos einant pasivaiksčioti su vėžimėliu arba linksmai praleisti laiką prie puodelio arbatos kartu su vaikučiais ax.gif todėl kviečiu visas vilnietes susiburti šiuose namučiuose. Linkiu atrasti kaimynų arba šiaip smagiai pabendrauti forume mirksiukas.gif
Turim savo albumėlį, kas nori prisijungimo duomenų, prašom kreiptis pas Eriele į AŽ

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eriele: 28 kovo 2013 - 19:48
Eriele, aciu, kad nepalikai musu benamiu!!! 4u.gif 4u.gif Jau su Entaya sian snekejom, kazi kas sukure namus?? g.gif

bet tai mano princese pavaro.. vakar, kai isejom i lauka fotkintis, ji uzmigo ir visa smaguma praleido, o sian kai isejom miegoti ir ne minties fotkintis, tai ji grazuol epo 10 min atsikele!! O KristeP su kamera jau buvo isejus namo.. doh.gif Nu ciudu ciudai.. jei taip ir toliau, tai pienes nuzydes ir liks jos tik mano svajose biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Valio nauji namuciai atsirado smile.gif aciu kad pridejote prie sarasiuko wink.gif
Atsakyti
Ačiū Erielei už namukus smile.gif 4u.gif

nieko Milda pienės nužydės pražydės kitos gėlės smile.gif vis vien bus gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 05 15, 15:44)
Ačiū Erielei už namukus smile.gif  4u.gif

nieko Milda pienės nužydės pražydės kitos gėlės smile.gif vis vien bus gražu smile.gif

paguodei, vis ne taip liudna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 05 15, 15:49)
paguodei, vis ne taip liudna biggrin.gif

o jei ką apžiūrėjau prie mano namų vienoj pievoj tai tik prasiskleidė pienės thumbup.gif thumbup.gif o jei ir ten nužydės rapsų laukai žydi berods du kartus per vasarą biggrin.gif
Atsakyti
xixi lotuliukas.gif
o kazi kada Kriste i lauka dar eina? reik jai parasyt biggrin.gif atsikele mano princese nalie virs 3 h atparpus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 05 15, 17:04)
xixi  lotuliukas.gif
o kazi kada Kriste i lauka dar eina? reik jai parasyt biggrin.gif atsikele mano princese nalie virs 3 h atparpus biggrin.gif

gal apie kokia 5 smile.gif jos nr turi?
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 05 15, 14:45)
Eriele, aciu, kad nepalikai musu benamiu!!!  4u.gif  4u.gif Jau su Entaya sian snekejom, kazi kas sukure namus??  g.gif

bet tai mano princese pavaro.. vakar, kai isejom i lauka fotkintis, ji uzmigo ir visa smaguma praleido, o sian kai isejom miegoti ir ne minties fotkintis, tai ji grazuol epo 10 min atsikele!! O KristeP su kamera jau buvo isejus namo..  doh.gif Nu ciudu ciudai.. jei taip ir toliau, tai pienes nuzydes ir liks jos tik mano svajose biggrin.gif

Tai sakau čia tau reik fotkintis, o ne jai smile.gif ji specialiai miega, kad nereiktų fotkintis biggrin.gif
Papildyta:
xixi  lotuliukas.gif

mes įvairiai į lauką einam smile.gif nuo panos miegojimo ypatumų priklauso biggrin.gif Šiandien vieną kartą tik miegojo, užmigo tik 14 30 ir por
Papildyta:
xixi  lotuliukas.gif

mes įvairiai į lauką einam smile.gif nuo panos miegojimo ypatumų priklauso biggrin.gif Šiandien vieną kartą tik miegojo, užmigo tik 14 30 ir porą valandų praparpė, atsikėlė verkdama, tai kol nuraminau, pusvalandį ant rankų nešiojau, neaišku kas ten jai buvo verysad.gif Paskui tetis parėjo, tai pas jį dar pabuvo ant rankų ir kaip niekur nieko smile.gif tada dar pavalgom ir einam smile.gif šiai būna ir 17 ir 18 :)Tuoj eisim patipent turbūt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 05 15, 17:48)
Tai sakau čia tau reik fotkintis, o ne jai smile.gif ji specialiai miega, kad nereiktų fotkintis biggrin.gif
Papildyta:
mes įvairiai į lauką einam smile.gif nuo panos miegojimo ypatumų priklauso biggrin.gif Šiandien vieną kartą tik miegojo, užmigo tik 14 30 ir por
Papildyta:
mes įvairiai į lauką einam smile.gif nuo panos miegojimo ypatumų priklauso biggrin.gif Šiandien vieną kartą tik miegojo, užmigo tik 14 30 ir porą valandų praparpė, atsikėlė verkdama, tai kol nuraminau, pusvalandį ant rankų nešiojau, neaišku kas ten jai buvo  verysad.gif Paskui tetis parėjo, tai pas jį dar pabuvo ant rankų ir kaip niekur nieko smile.gif tada dar pavalgom ir einam smile.gif šiai būna ir 17 ir 18 :)Tuoj eisim patipent turbūt smile.gif

Na šiandien princesių diena abi merginos lepios šian smile.gif nors mano bernas šiandien ir kažkoks neaiškus graudinasi dėl visko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Entaya @ 2012 05 15, 17:58)
Na šiandien princesių diena abi merginos lepios šian smile.gif nors mano bernas šiandien ir kažkoks neaiškus graudinasi dėl visko biggrin.gif

vsio, apsirengėm, pasisiavom ir lekiam į lauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2012 05 15, 17:48)

nu tai jau ryskiai ji visais imanomais budais bando isvengti tu pieniu biggrin.gif bet nieko.. ne kur desis biggrin.gif

QUOTE(Entaya @ 2012 05 15, 17:58)

nu ir ko jis cia graudinosi? g.gif Ko mama nedave? Spurgu, kur tevui nese ana diena? biggrin.gif

Atsakyti