Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(axioma @ 2012 06 12, 10:59)
Mhm, prieš porą savaičių buvau akropolio Douglase,

Oho jau 6Lt, anksčiau merginos sakė Vilniuj už 2.50 Lt nupildavo... biggrin.gif

Tiesa, Kaune visada man nupildavo nieko neprašydamos,.. Pačių pardavėjų sugalvota politika matyt rolleyes.gif
Atsakyti
Nuo kada nežinau, aš tiesiog apsipatenkinau, kad aplamai juos gavau smile.gif
na mano tie 12 lt nubyrėjo į kasos aparatą, nes gavau pirkimo čekį.
Atsakyti
Merginos, rekomenduokite kokią pudrą mišriai odai. Pagrindiniai kriterijai:

- matiškumo laikymas
- vidutinis ir didesnis maskavimas
- kad nebūtų labai sunki
- noriu, kad nekimštų porų bei natūraliai atrodytų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 13 birželio 2012 - 16:47
Baikit apie tuos meginukus, apie krempudras tema. Kam neaisku-kai turi firminiu Douglas meginuku tai pila i juos nemokamai. Kai neturi ispakuoja tuscia indeli kuris skirtas pardavimui ir nupila i ji, tada uz ji reikia moket. Arba neskites savo induka ir nemokesit. Nupila Douglas ir Sarmoj. Kristianose ne. Viskas.

QUOTE(Galadrielė @ 2012 06 13, 16:47)

- matiškumo laikymas
- kad nebūtų labai sunki

Jei ne per sunki tai Revlon Colorstay sausai/normaliai odai. Man ji labai patinka, o dar turint omeny kaina... Visgi siltesniu metu renkuosi BB krema arba mineraline pudra.
Atsakyti
Nu ka, nemoku as pudru pirkti biggrin.gif pries menesi ejau pirkit Dior Forever, gryzau su Mac studio fix . Siandien ejau Clinique Even better, o gryzau su Clinique stay matte .
user posted image
Spalvyte man parinko 7 cream chamois.Ji kiek i ruzavuma sakyciau, nors man perkanciai pudras i geltonuma spalva puikiai tiko thumbup.gif Siaip galvojau , kad konsistencija bus sunkesne, bet pudryte labai lengva , gan skysta. Pasiskirsto labai lengvai . Maskuoja visutiniskai ( nors tikejaus gero maskavimo) . Kvapas neutralus. Kaukes efekto tikrai nesuteikia, 100% matiskumo neduoda. Veidas atrodo labai gaivus ir pailsejes smile.gif Kaip laikysis galesiu parasyti veliau smile.gif naudosiu kiekvienai dienai ,tad paieskos geros maskuojamos matines pudros tesiasi biggrin.gif Jei kas tokia atras labai prasau parasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 06 13, 17:47)

- matiškumo laikymas
- kad nebūtų labai sunki

Aš irgi pritarsiu, kad būtent visais šiais bruožais pasižymi Revlon Colorstay būtent sausai/normaliai odai pudra. Ir spalvų pasirinkimas geras, pagal mane. Tikrai rekomenduoju. Plius kaina pagal kokybę tikrai gera wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 13 birželio 2012 - 18:55
QUOTE(Malena @ 2012 06 13, 18:21)
Jei ne per sunki tai Revlon Colorstay sausai/normaliai odai. Man ji labai patinka, o dar turint omeny kaina... Visgi siltesniu metu renkuosi BB krema arba mineraline pudra.

Ne per sunki ji kasdienai? O ta sausai normaliai, tai nėra labai matinė, ta prasme sausai odai tikrai tinkama yra?
Atsakyti
o koks tos colorstay pudros numeris atitiktų Bourjois healthy mix nr. 51?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 06 13, 20:04)
o koks tos colorstay pudros numeris atitiktų Bourjois healthy mix nr. 51?

Man irgi aktualus klausimas, bet kiek radau, tai Ivory- šviesiausia spalvytė (pati irgi Bourjois 51 naudoju).

Čia dvi šviesiausios Colorstay spalvos ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 06 13, 19:21)

QUOTE(Ameera @ 2012 06 13, 20:55)
Aš irgi pritarsiu, kad būtent visais šiais bruožais pasižymi Revlon Colorstay būtent sausai/normaliai odai pudra. Ir spalvų pasirinkimas geras, pagal mane. Tikrai rekomenduoju. Plius kaina pagal kokybę tikrai gera wink.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif

Į BB kremus kreivai žiūriu dėl jų sudėties, mineralinę naudojau 3 metus, bet jos man poras labai ryškina, o poras turiu dideles ir matomas doh.gif
Pudros man reikia jau kitam savaitgaliui - nespės atkeliauti Revlonas g.gif Gal ką pasiūlysit iš to ką galima gauti LT? 4u.gif

Gal aiškumo dėlei dar pavardinsiu ką esu bandžiusi:
Bandžiau EL DW - nuostabiai atitiko visus kriterijus, ant veido atrodo išvis fantatistiškai, bet kemša poras, Clinique Even Better per mažai maskuoja, Clinique Superbalanced nepatiko taip labai, kad būtų kartojama, Clinique Almost Powder visiškai nelaiko matiškumo, Bourjois HM per greitai nuplaukia nuo veido ir blizgu su ja, MUFE HD ne tas žodis kaip kemša poras, kaip ir Max Factor Lasting Performance, Shiseido Balancing ten kažkas nepatiko, nes labai sausa ir man traukia odą su ja, Dr. Hauschka kemša poras, su Sante veidas atrodo taukuotas ir irgi kemša poras verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 13 birželio 2012 - 19:53
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 13, 20:14)

bet ar ta ivory kartais ne į rausvumą? g.gif mano oda tai į geltonumą, o vat buff spalva tai gerokai tamsesnė nei ivory blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 06 13, 21:20)
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 13, 20:14)

bet ar ta ivory kartais ne į rausvumą? g.gif mano oda tai į geltonumą, o vat buff spalva tai gerokai tamsesnė nei ivory blink.gif

Peržiūrėjau kelis video, paskaičiau komentarų, tai daugelis sako, kad į rausvumą, o ant odos kaip neutrali spalva atrodo..
Na tarkim toj foto tai man neatrodo rausva g.gif

Gal atsiras forume Ivory spalvytę naudojančių? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 13 birželio 2012 - 20:35