Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Galadrielė @ 2012 06 05, 07:55)
Aš irgi rekomenduočiau Clinique Superbalanced 4u.gif

Arba Bourjois Healthy Mix iš pigesnių, bet ji matiškumo nelaiko, tai reikėtų dar birios kažkokios matizuojančios.

Pabandykit kosmetikos išparduotuvėje paieškoti, būna mergaitės pardavinėja mirksiukas.gif

O kokia kaina superbalance?
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 06 05, 15:57)
O kokia kaina superbalance?

Neatsimenu tiksliai, bet kažkas apie 110 lyg ir g.gif Seniai bepirkau saviškę
Atsakyti
kur perkate chanel vitalumiere pudra? kokio jos kaina?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 06 05, 22:33)
kur perkate chanel vitalumiere pudra? kokio jos kaina?

yra ir LT, kristianoje, kaina 145lt.
Atsakyti
Sveikos, paskaitinejau tema, bet paklausiu tiesiai. Gal patartumete kokia pudra riebiai odai su linkusiom kimstis porom? Jau kokius metus naudoju Vichy fluid'a, bet maskavimo man mazoka, norisi kazko naujo. Deje jokie L'Orealiai ir panasiai man netinka, alergizuoja, poros kemsasi baisiai... Gal ka is brangesniu patarsite, kas bande, nesinori prasaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2012 06 05, 09:51)
nusipirkau ka tik, bet nusivyliau visiskai..norejau lengvos, norejau ne daug maskuojancios, neblizgios, tai visus tuos kriterijus ji atitinka, bet veidas sausas sausas po jos lieka  verysad.gif 

Turbūt "Chanel Vitalumiere Aqua" sausina dėl alkoholio sudėty (trečiu numeriu).
Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2012 06 01, 21:54)
na vat prisiskaičiau SM  doh.gif užstrigo kad EL dwl pudrytė visom taip patiko, šiandien pamačiau miniukus 15ml po 9eu ir aišku griebiau tik vos vos ant rankos pasibandžius. Dabar gi žiūriu namie, kad ji su smulkiais blizgučiais blink.gif šiaip jau patiktų tekstūra, bet nemėgstu pudrų su blizgučiais schmoll.gif  žodžiu..gerai kad netiek ir daug kainavo.

Gal koks vasarinis variantas mastau.gif. Esu turėjusi "Estee Lauder DWL" kelių spalvų ir "atsikandau" jos - matosi ant veido, sunkoka, kiek pamenu, paryškina poras. Ir šviesiausia spalva dabar būtų per tamsi...

QUOTE(dvynuke85 @ 2012 05 22, 21:45)
idomu nekims poru g.gif

Buvo "MAC Studio fix" banga vienu metu ir nemažai kam kimšo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 birželio 2012 - 07:19
Ketinu pirkti Lancome pudra, nes turejau maza meginuka, pabandziau ir labai patiko:) tik nepamenu koks ten sk buvo....gal ir pavyktu atsekti renkantis parduotuveje, bet vistiek bijau prasauti doh.gif gal zinote kuriose Vilniaus kosmetikos parduotuvese geranoriskesnes pardavejos ir duotu meginuka pabandyti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2012 05 25, 18:35)
Siandien sia pudryte pabandziau is meginuko. Nors meginuko spalva man per tamsi, taciau pati pudra patiko, maloniai tepasi, neblogai maskuoja  smile.gif  ko gero reiks isigyt  ax.gif  smile.gif

ir kvepia skaniai smile.gif mano oda šviesi ir aš 52 numeriuką turiu, puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 06 10, 08:17)
Gal koks vasarinis variantas mastau.gif. Esu turėjusi "Estee Lauder DWL"  kelių spalvų ir "atsikandau" jos - matosi ant veido, sunkoka, kiek pamenu, paryškina poras. Ir šviesiausia spalva dabar būtų per tamsi...

As turiu EL DW light, tai zinokit man neryskina poru.. schmoll.gif 4u.gif pries tai tureta Chanel Vitalumiere, tai va ji tai ryskino savo svytejimu.. bet pas jus gal ne light g.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 06 10, 22:06)
gal zinote kuriose Vilniaus kosmetikos parduotuvese geranoriskesnes pardavejos ir duotu meginuka pabandyti? ax.gif  4u.gif

Prekybos centre "EUROPA" Douglas-e kelis kartus esu gavusi meginuku, kai paprasydavau 4u.gif
Atsakyti
Mhm, prieš porą savaičių buvau akropolio Douglase, nedrąsiai paklausiau ar turi pradavimui mane dominusios pudros mėginukų tai atsakė, kad neturi bet gali iš stende esenčių man įpilti, tik reikia susimokėti už indelį- 6 Lt. tai ėmiau visus du pabandomukus. be to, visai apnaglėjau ir tiesiai paklausiau- ar čia jūsų asmeninis geranoriškumas ar parduotuvės politika tas mėginio nupylimas tai atsakė, kad tokia pačio tinklo politika smile.gif na ir tokios pakylėtos nuotaikos prie to pačio užsukau į kristę pasidomėti dėl Armani pudros tai pardavėja tik išvertė akis ir "ne ne, nėra jokių mėginėlių ir nieko nepilstom, jei norit eikit prie stendo pabandyti." bet su tepliojimais ant rankos dirbtinėje šviesoje aš jau brangiai pasimokinus taigi atsisakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 12 birželio 2012 - 10:04
QUOTE(axioma @ 2012 06 12, 10:59)
Mhm, prieš porą savaičių buvau akropolio Douglase, nedrąsiai paklausiau ar turi pradavimui mane dominusios pudros mėginukų tai atsakė, kad neturi bet gali iš stende esenčių man įpilti, tik reikia susimokėti už indelį- 6 Lt. tai ėmiau visus du pabandomukus. be to, visai apnaglėjau ir tiesiai paklausiau- ar čia jūsų asmeninis geranoriškumas ar parduotuvės politika tas mėginio nupylimas tai atsakė, kad tokia pačio tinklo politika smile.gif  na ir tokios pakylėtos nuotaikos prie to pačio užsukau į kristę pasidomėti dėl Armani pudros tai pardavėja tik išvertė akis ir "ne ne, nėra jokių mėginėlių ir nieko nepilstom, jei norit eikit prie stendo pabandyti."  bet su tepliojimais ant rankos dirbtinėje šviesoje aš jau brangiai pasimokinus taigi atsisakiau.

Nuo kada už mėginėlių indelius reik mokėti? doh.gif Panoramos Douglase davė man dykai kelis mėginėlius smile.gif nieko mokėti nereikėjo.
Tai kaip čia gaunasi? Vienur reikia mokėti, kitur nereikia? Jeigu reiktų, tai reiktų visur. Jeigu nereikia, reiškia nereikia niekur mokėt, o tie 6lt kažkam į kišenę nubyra smile.gif
Atsakyti