Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 06 02, 19:45)
Labai ieskau vasarai, kad laikytu matiskuma, bet LENGVOS, na tokios tikrai vasarines. Misriai odai, nes T zona labai blizga, nors pati oda nera riebi, greiciau siek tiek dehidratuota.Nors taip gaila, kad pries pora savaiciu papuoliau ant mazai ismanancios konsultantes verysad.gif paaisknau ko noriu, bet ji, kaip dabar matau, labiausiai stengesi man atrinkti spalva ir bande visas is eiles, spalva atitiko kanebo sensai, vaikas ant ranku zyzia, viska aplink lupa, griebiau ta pudra ir tik namie pradejau skaitineti ir ziurineti rolleyes.gif  viskas jai gerai, super tepasi, maloni, bet tikrai nesepia jokio jokio blizgesio, greiciau blizga dar labiau ir butu tinkama sausiasniai odai. na sunaudosiu ziema, bet jai kas turi kokiu patarimu, i kokia pudra etujus iskart ziuret - buciau dekinga 4u.gif  tuo labiau, kad turesi proga duty free apsiprekint, tai butu gerai ilgai neklaidziot smile.gif

guerlaino ir chanelio nenoriu - bandziau, matiskumo nera, o chanelis vasarai per sunkus 4u.gif

Tai kad kaip tik as jums siulyciau Chanel Vitalumiere Aqua, jau lengvesnes turbut nebuna smile.gif mano oda misri, naudoju 4-ta buteliuka sios pudros. Jinai labai lengva, skysta, bet ant veido tampa matine. Maskuoja minimaliai, atrodo naturaliai. Jei reikia didesnio maskavimo galima sluoksniuoti, nepadaro kaukes efekto. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 06 02, 19:37)
Tai kad kaip tik as jums siulyciau Chanel Vitalumiere Aqua, jau lengvesnes turbut nebuna smile.gif mano oda misri, naudoju 4-ta buteliuka sios pudros. Jinai labai lengva, skysta, bet ant veido tampa matine. Maskuoja minimaliai, atrodo naturaliai. Jei reikia didesnio maskavimo galima sluoksniuoti, nepadaro kaukes efekto.  4u.gif
user posted image

Aciu uz pasiulyma, mano buvo tokiame stikliniame paploksciame buteliuky 4u.gif
jai kas tik turit kokia nuomone del man tinkamos, issakykit, pasikliausiu, nes tiek ten to bandymo orouoste blush2.gif
Atsakyti
merginos o pažiūrėkit prie dirbtinio apšvietimo, tikrai nėra blizgučių? dienos šviesoj jų kaip ir nesimato. Pas mane rimtai jų daug labai smulkių tokių doh.gif darkart išbandžiau net su vatos tamponėliu, ir ant jo matosi blizgučiai..
va tokia manoji
user posted image
tai juk kaip suprantu tas pats, tik mažas įpakavimas g.gif net ir prie stendo buvo parašyta, "pabandymui mūsų populiariausia pudra"..

beje, gal kas galėtumėt palygint chanel vitalumier aqua ir mufe face&body foundation - ji kaip suprantu irgi vandens pagrindu g.gif

zuika_puika, kuo dengiate chanelį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 06 02, 21:50)

zuika_puika, kuo dengiate chanelį? 4u.gif

pirstais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 06 02, 19:37)
Tai kad kaip tik as jums siulyciau Chanel Vitalumiere Aqua, jau lengvesnes turbut nebuna smile.gif mano oda misri, naudoju 4-ta buteliuka sios pudros. Jinai labai lengva, skysta, bet ant veido tampa matine. Maskuoja minimaliai, atrodo naturaliai. Jei reikia didesnio maskavimo galima sluoksniuoti, nepadaro kaukes efekto.  4u.gif

buna buna biggrin.gif 4u.gif man asmeniskai Chanel Vitalumiere ta paprasta dar lengvesne.. smile.gif sitos ir maskavimas yra sioks toks, ir ji tokia.. nu zodziu man asmeniskai sunkesne nei pvz Vitalumiere paprastoji. Butu mano oda misri, tai turbut ta Aqua butu ideali pudra, nes patinka efektas.. tik tiek kad, kai sausa oda, tai nesu 100% patenkinta rezultatu.. BEJA greiciau sita pradeda blizget, pvz kur poros.. ko nebuna su Guerlain parure aqua. O seip, faina pudryte tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 06 02, 17:45)
Labai ieskau vasarai, kad laikytu matiskuma, bet LENGVOS, na tokios tikrai vasarines. Misriai odai, nes T zona labai blizga, nors pati oda nera riebi, greiciau siek tiek dehidratuota.

na as visgi vasarai siulyciau tiesiog biria mineraline pudra. Man nepakeiciamas daiktas per karscius, jokio "kaukes" jausmo.
Atsakyti
Sveikos, merginos. smile.gif Kad žinotumėt, kiek aš privargau rinkdamasi pudrą ir niekaip tinkamos nerandu doh.gif Norėčiau kreminės pudros, mano odytė mišri, labai jautri ir labai šviesi. Gal ką patartumėt? Tiesa, esu studentė, sunku būtų Chanel ar panašios firmos pudrytę įpirkt blush2.gif Mokėti daugiau nei 70lt nesinorėtų.... Ganėtinai Manhattan Natural Mat patiko, tik spalvytės per tamsios. Taip pat norėtųsi, kad vasarai tiktų.
Iš anksto ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piratė @ 2012 06 04, 22:38)
Sveikos, merginos. smile.gif Kad žinotumėt, kiek aš privargau rinkdamasi pudrą

Tai bent pavardinkit kokias prieš tai bandėt. Šiaip patariu bandyti Clinique, labai tinka jautriai odai, pasidairykit kuri jums pagal maskavimo poreikius geriau patiktų.
Šiaip rekomenduočiau Superbalanced Makeup (lengvesnė, labai gerai tinkanti mišriai odai) ir Even Better (sunkesnė, matiškesnė, bet nėra labai sunki, gerai išlieka),

O ir už nedidelę kainą galite rasti forume išparduotuvėj pasiskelbus.. Yra kas platina.
Atsakyti
Matau diskutuojate apie sita pudryte:
user posted image

nusipirkau ka tik, bet nusivyliau visiskai..norejau lengvos, norejau ne daug maskuojancios, neblizgios, tai visus tuos kriterijus ji atitinka, bet veidas sausas sausas po jos lieka verysad.gif nors mano oda prie misriuju, yra vietu riebiu, yra sausu, tai sausoms vietoms ji visai netinka. Tose sausesnese vietose iskart isryskeja ir nori pleiskanoti, nors tepabandziau tik viena karta, bet iskart pasijaute skirtumas.

Nezinau, sakiau naudoti imanoma nebent maisant su riebesne pudra, arba tik toms, kuriu odai nereikia drekinimo visai. Nes as nors ir riebi tam tikrose vietose, bet dregmes odai truksta, o si pudra dar labiau ta isryskino unsure.gif

tiesa, as guerlain fane, esu naudojusi ju visas paskutiniu leidimu pudras, man visgi matyt labiausiai jos patiko ir reikes gristi prie ju.
Papildyta:
Ana-Lissa matau kabote ir maciau, kad rasete, jog jusu oda labiau dehidratuota, tai va pas mane ta pati problema, todel as nerekomenduociau Channelio. Nebent kaip minejau labai labai pridrekinti oda pries tepant, arba maisyti su kazkokia kitokios konsistencijos pudra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bufeto vedėja: 05 birželio 2012 - 07:49
QUOTE(Piratė @ 2012 06 04, 23:38)
Sveikos, merginos. smile.gif Kad žinotumėt, kiek aš privargau rinkdamasi pudrą ir niekaip tinkamos nerandu  doh.gif Norėčiau kreminės pudros, mano odytė mišri, labai jautri ir labai šviesi. Gal ką patartumėt? Tiesa, esu studentė, sunku būtų Chanel ar panašios firmos pudrytę įpirkt  blush2.gif Mokėti daugiau nei 70lt nesinorėtų.... Ganėtinai Manhattan Natural Mat patiko, tik spalvytės per tamsios. Taip pat norėtųsi, kad vasarai tiktų.
Iš anksto ačiū už patarimus  4u.gif

Aš irgi rekomenduočiau Clinique Superbalanced 4u.gif

Arba Bourjois Healthy Mix iš pigesnių, bet ji matiškumo nelaiko, tai reikėtų dar birios kažkokios matizuojančios.

Pabandykit kosmetikos išparduotuvėje paieškoti, būna mergaitės pardavinėja mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau ka tik, bet nusivyliau visiskai..norejau lengvos, norejau ne daug maskuojancios, neblizgios, tai visus tuos kriterijus ji atitinka, bet veidas sausas sausas po jos lieka verysad.gif nors mano oda prie misriuju, yra vietu riebiu, yra sausu, tai sausoms vietoms ji visai netinka. Tose sausesnese vietose iskart isryskeja ir nori pleiskanoti, nors tepabandziau tik viena karta, bet iskart pasijaute skirtumas.

Tikriausiai jūsų oda pakankamai dehidratuota ir siūlyčiau pirma išspręsti tą problemą vietoj to, kad ieškoti pudros, kuri neišryškina pasausėjimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotishka @ 2012 06 05, 10:10)
Tikriausiai jūsų oda pakankamai dehidratuota ir siūlyčiau pirma išspręsti tą problemą vietoj to, kad ieškoti pudros, kuri neišryškina pasausėjimų  mirksiukas.gif

tai sprendziu paraleliai rolleyes.gif tik kad cia toks jausmas, jog nuolatine problema, nes tik nustok vartoti kazkoki tinkanti krema/seruma ir vel tas pats jausmas, todel ir pudra nemanau, kad tinkama apskritai tokiai odai, o butent apie tokia oda Ana-Lissa ir rase.
Atsakyti