Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

aha, aš ir žiūrėjau ir seilę varvinau.. Sudomino, įdomu kada pas mus atsiras g.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi baiginėju savo Bourjois HM jau pradėjau ieškoti naujos. Bourjois bent man pakankamai gerai maskavo, tik pastebejau, kad poras pradėjo kimšti doh.gif . Šiaip mano oda mišri: ant kaktos kartais iššoka vienas kitas spuogelis, truputį riebi, o skruostai sausi. Patarkit kokią pudrą išsirinkti, norėčiau geresnės už Bourjois (kad nekimštų porų). AČIŪŪ 4u.gif
Atsakyti
Parekomenduokit ka nors panasaus i kanebo sensai - mano oda,sausa, maskuoti nera labai ka, tiesiog norisi svytejimo ir sulygint veido spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomidorusultys: 28 gegužės 2012 - 14:10
QUOTE(pomidorusultys @ 2012 05 28, 15:09)
Parekomenduokit ka nors panasaus i kanebo sensai - mano oda,sausa, maskuoti nera labai ka, tiesiog norisi svytejimo ir sulygint veido spalva

Chanel Vitalumiere
Atsakyti
nusipirkau l'oreal lumi magique, spalva C2 rose porcelain. spalva man puiki- siaip esu labai sviesios odos ir visad perku sviesiausius atspalvius, bet si karta nepirkau C1, nes vasara ateina smile.gif pati pudra pasirode smagi-tepasi,sklaidosi ant veiduko labai gerai thumbup.gif prisiskaiciusi atsiliepimu tikejausi,kad geriau maskuos-deja, man maskavimo kiek mazoka, bet viska galima pataisyti su maskuokliu,tai cia tikrai ne beda. patiko tai,kad veida padaro labai gaivu ir svytinti,visiskai neisryskina sausu vietu.kas nelabai patiko, tai tik tai,kad neilgai laikosi, ypac jei karsta, tai greit nuplaukia nuo veido...siaip pirkiniu esu patenkinta, manau butu tobula pudra toms, kurios turi beveik tobula veido oda smile.gif bet ir man patiko, tikrai naudosiu visa vasara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 05 30, 13:21)
nusipirkau l'oreal lumi magique, spalva C2 rose porcelain. spalva man puiki- siaip esu labai sviesios odos ir visad perku sviesiausius atspalvius, bet si karta nepirkau C1, nes vasara ateina smile.gif pati pudra pasirode smagi-tepasi,sklaidosi ant veiduko labai gerai thumbup.gif prisiskaiciusi atsiliepimu tikejausi,kad geriau maskuos-deja, man maskavimo kiek mazoka, bet viska galima pataisyti su maskuokliu,tai cia tikrai ne beda. patiko tai,kad veida padaro labai gaivu ir svytinti,visiskai neisryskina sausu vietu.kas nelabai patiko, tai tik tai,kad neilgai laikosi, ypac jei karsta, tai greit nuplaukia nuo veido...siaip pirkiniu esu patenkinta, manau butu tobula pudra toms, kurios turi beveik tobula veido oda smile.gif bet ir man patiko, tikrai naudosiu visa vasara 4u.gif

tom, kas turi beveik tobulą odą, manau ir pudrų beveik nereik biggrin.gif
o šiap bandžiau aš ją ant rankos, visai patiko smile.gif reiks įspipilt kokiam Droge pabandymui ant veiduko..

nors sakiau jaučiu jamsiu Duty Free vėl Estee Lauder DWL, man ji geriausia, turbūt, pudra bandyta wub.gif nor Bourjois HM irgi myliu, ale ana tvirtesnė tokia, labiau išsilaiko ir geriau maskuoja. smile.gif
Atsakyti
sutinku,Tutia, as irgi turiu dwl, labai patinka man ji,maskuoja tobulai ir atrodo naturaliai ant veido wub.gif
Atsakyti
na vat prisiskaičiau SM doh.gif užstrigo kad EL dwl pudrytė visom taip patiko, šiandien pamačiau miniukus 15ml po 9eu ir aišku griebiau tik vos vos ant rankos pasibandžius. Dabar gi žiūriu namie, kad ji su smulkiais blizgučiais blink.gif šiaip jau patiktų tekstūra, bet nemėgstu pudrų su blizgučiais schmoll.gif žodžiu..gerai kad netiek ir daug kainavo.
Atsakyti
nu zinokit galiu prisiekti,kad pas mane blizguciu TIKRAI nera blink.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 06 01, 21:54)
na vat prisiskaičiau SM  doh.gif užstrigo kad EL dwl pudrytė visom taip patiko, šiandien pamačiau miniukus 15ml po 9eu ir aišku griebiau tik vos vos ant rankos pasibandžius. Dabar gi žiūriu namie, kad ji su smulkiais blizgučiais blink.gif šiaip jau patiktų tekstūra, bet nemėgstu pudrų su blizgučiais schmoll.gif  žodžiu..gerai kad netiek ir daug kainavo.

oho cia tai naujiena bigsmile.gif as ta pudra keturis metus be pertraukos naudojus esu ir blizguciu nebuvo tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 06 02, 16:17)
oho cia tai naujiena  bigsmile.gif  as ta pudra keturis metus be pertraukos naudojus esu ir blizguciu nebuvo tikrai  smile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi ją turiu, ir tikrai jokių blizgučių nėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 02 birželio 2012 - 15:19
Labai ieskau vasarai, kad laikytu matiskuma, bet LENGVOS, na tokios tikrai vasarines. Misriai odai, nes T zona labai blizga, nors pati oda nera riebi, greiciau siek tiek dehidratuota.Nors taip gaila, kad pries pora savaiciu papuoliau ant mazai ismanancios konsultantes verysad.gif paaisknau ko noriu, bet ji, kaip dabar matau, labiausiai stengesi man atrinkti spalva ir bande visas is eiles, spalva atitiko kanebo sensai, vaikas ant ranku zyzia, viska aplink lupa, griebiau ta pudra ir tik namie pradejau skaitineti ir ziurineti rolleyes.gif viskas jai gerai, super tepasi, maloni, bet tikrai nesepia jokio jokio blizgesio, greiciau blizga dar labiau ir butu tinkama sausiasniai odai. na sunaudosiu ziema, bet jai kas turi kokiu patarimu, i kokia pudra etujus iskart ziuret - buciau dekinga 4u.gif tuo labiau, kad turesi proga duty free apsiprekint, tai butu gerai ilgai neklaidziot smile.gif

guerlaino ir chanelio nenoriu - bandziau, matiskumo nera, o chanelis vasarai per sunkus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ana - Lissa: 02 birželio 2012 - 17:46