o aš norėčiau pasisakyti apie BOURJOIS FLOWER PERFECTION pudrą žiūriu, dar neaptrarta jūsų temoje šiaip kasdien naudoju Collistar silk effect pudrą, bet nusprendžiau įsigyti pabandymui Bourjois ir likau labai sužavėta. Ji labai gražiai tepasi ant mano sausos odos ir labai gerai maskuoja visus paraudimus bei dėmėles. Veido nepadaro rožinio ar oranžinio, kas yra man tikrai aktualu, nes turiu labai šviesią odą Be to, labai skaniai kvepia...
Sveizi atsiliepimai apie Mac Studio Fix Fluid
Maskuoja gerai , turiu negrazu kapiliara kuri lengvai uzmaskuoja tepasi labai gerai, nesijaucia kaukes ant veido. Issilaikymas labai geras, siandien apie 6 ryte uzsitepiau tai jau virs 12h laikosi kuo puikiausiai , blizgesiukas neislindo Emiau NW20 , salone pasirode puiki spalvyte, o siandien uzsitepus pamaciau , kad siek tiek per sviesi Tai deja teks pardavineti ir pirkti kita spalva
Maskuoja gerai , turiu negrazu kapiliara kuri lengvai uzmaskuoja tepasi labai gerai, nesijaucia kaukes ant veido. Issilaikymas labai geras, siandien apie 6 ryte uzsitepiau tai jau virs 12h laikosi kuo puikiausiai , blizgesiukas neislindo Emiau NW20 , salone pasirode puiki spalvyte, o siandien uzsitepus pamaciau , kad siek tiek per sviesi Tai deja teks pardavineti ir pirkti kita spalva
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 21, 20:32)
Sveizi atsiliepimai apie Mac Studio Fix Fluid
idomu nekims poru
yra mac balta kremine,galetum dasipirkus pasisviesint
QUOTE(dvynuke85 @ 2012 05 22, 20:45)
tai kam dar swiesint jeigu ir taip per sviesi??
QUOTE(egliuchiux @ 2012 05 22, 22:02)
tai kam dar swiesint jeigu ir taip per sviesi??
Oi ne taip perskaiciau,matyt saule veikia
QUOTE(dvynuke85 @ 2012 05 22, 20:45)
yra mac balta kremine,galetum dasipirkus pasisviesint
O LT kazin kazko panasaus nera pirkt? Na, baltos pudros, kad butu galima praskiest
Mintee, veido kremuku galima atskiesti ir taip pašviesinti
QUOTE(Juxt @ 2012 05 25, 16:42)
bet tuomet jau ir maskavimas mažėja..
QUOTE(boundary @ 2012 05 20, 23:27)
o aš norėčiau pasisakyti apie BOURJOIS FLOWER PERFECTION pudrą
Siandien sia pudryte pabandziau is meginuko. Nors meginuko spalva man per tamsi, taciau pati pudra patiko, maloniai tepasi, neblogai maskuoja ko gero reiks isigyt
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 25, 19:11)
bet tuomet jau ir maskavimas mažėja..
Tikrai taip tada galima pasluoksniuoti pudryte
QUOTE(Juxt @ 2012 05 25, 16:42)
Betgi tik konsistencija pasikeis, spalva tai ta pati liks?
QUOTE(Juxt @ 2012 05 25, 22:47)
Tikrai taip tada galima pasluoksniuoti pudryte
Siaip esu bandziusi krempudra su pudra maisyt, tai gaunasi kaip tinted moisturizer.. O norisi krempudros Ir spalva man nepasviesejo, tik maziau akis, aisku, bado, nes persviecia oda tada
O to balto MAC tai as nebematau MAC puslapyje N1 prasideda
uuu kokia YSL pudra nauja iseina vadinas YSL Touche Eclat Foundation labai faina pasirode is video.. jau tam video tai mergaitei 100% ideali spalva parinkta.. tiesiog per sek susilygina su jos oda.. pasaka
http://www.youtube.c...h?v=qoiuctWlk5c
http://www.youtube.c...h?v=qoiuctWlk5c