Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

o aš norėčiau pasisakyti apie BOURJOIS FLOWER PERFECTION pudrą smile.gif žiūriu, dar neaptrarta jūsų temoje ax.gif šiaip kasdien naudoju Collistar silk effect pudrą, bet nusprendžiau įsigyti pabandymui Bourjois ir likau labai sužavėta. Ji labai gražiai tepasi ant mano sausos odos ir labai gerai maskuoja visus paraudimus bei dėmėles. Veido nepadaro rožinio ar oranžinio, kas yra man tikrai aktualu, nes turiu labai šviesią odą smile.gif Be to, labai skaniai kvepia... wub.gif
Atsakyti
Sveizi atsiliepimai apie Mac Studio Fix Fluid 4u.gif
Maskuoja gerai , turiu negrazu kapiliara kuri lengvai uzmaskuoja 4u.gif tepasi labai gerai, nesijaucia kaukes ant veido. Issilaikymas labai geras, siandien apie 6 ryte uzsitepiau tai jau virs 12h laikosi kuo puikiausiai , blizgesiukas neislindo bigsmile.gif Emiau NW20 , salone pasirode puiki spalvyte, o siandien uzsitepus pamaciau , kad siek tiek per sviesi sad.gif Tai deja teks pardavineti ir pirkti kita spalva sad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 21, 20:32)
Sveizi atsiliepimai apie Mac Studio Fix Fluid 4u.gif
Maskuoja gerai , turiu negrazu kapiliara kuri lengvai uzmaskuoja 4u.gif  tepasi labai gerai, nesijaucia kaukes ant veido. Issilaikymas labai geras, siandien apie 6 ryte uzsitepiau tai jau virs 12h laikosi kuo puikiausiai , blizgesiukas neislindo  bigsmile.gif  Emiau NW20 , salone pasirode puiki spalvyte, o siandien uzsitepus pamaciau , kad siek tiek per sviesi sad.gif Tai deja teks pardavineti ir pirkti kita spalva sad.gif

user posted image

idomu nekims poru g.gif
yra mac balta kremine,galetum dasipirkus pasisviesint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2012 05 22, 20:45)
idomu nekims poru g.gif

tai kam dar swiesint jeigu ir taip per sviesi?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 05 22, 22:02)
tai kam dar swiesint jeigu ir taip per sviesi?? g.gif

Oi ne taip perskaiciau,matyt saule veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2012 05 22, 20:45)

O LT kazin kazko panasaus nera pirkt? g.gif Na, baltos pudros, kad butu galima praskiest unsure.gif
Atsakyti
Mintee, veido kremuku galima atskiesti ir taip pašviesinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 05 25, 16:42)

bet tuomet jau ir maskavimas mažėja.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boundary @ 2012 05 20, 23:27)
o aš norėčiau pasisakyti apie BOURJOIS FLOWER PERFECTION pudrą  smile.gif

Siandien sia pudryte pabandziau is meginuko. Nors meginuko spalva man per tamsi, taciau pati pudra patiko, maloniai tepasi, neblogai maskuoja smile.gif ko gero reiks isigyt ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 25, 19:11)
bet tuomet jau ir maskavimas mažėja..  smile.gif

Tikrai taip mirksiukas.gif tada galima pasluoksniuoti pudryte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 05 25, 16:42)

Betgi tik konsistencija pasikeis, spalva tai ta pati liks? g.gif

QUOTE(Juxt @ 2012 05 25, 22:47)
Tikrai taip  mirksiukas.gif  tada galima pasluoksniuoti pudryte  blush2.gif

Siaip esu bandziusi krempudra su pudra maisyt, tai gaunasi kaip tinted moisturizer.. O norisi krempudros doh.gif Ir spalva man nepasviesejo, tik maziau akis, aisku, bado, nes persviecia oda tada smile.gif

O to balto MAC tai as nebematau MAC puslapyje unsure.gif N1 prasideda unsure.gif
Atsakyti
uuu kokia YSL pudra nauja iseina bigsmile.gif bigsmile.gif vadinas YSL Touche Eclat Foundation bigsmile.gif labai faina pasirode is video.. wub.gif jau tam video tai mergaitei 100% ideali spalva parinkta.. tiesiog per sek susilygina su jos oda.. pasaka wub.gif
user posted image
http://www.youtube.c...h?v=qoiuctWlk5c
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 gegužės 2012 - 16:06