Gal kas galetu palyginti Clinique Superbalanced ir Even better? Man Superbalanced nelabai laikos, maskuoja siaip sau. Idomu ar verta Even better bandyt?
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 10 22, 21:47)
Gal kas galetu palyginti Clinique Superbalanced ir Even better? Man Superbalanced nelabai laikos, maskuoja siaip sau. Idomu ar verta Even better bandyt?
Even Better "rimtesnė" už Superbalanced, gerai maskuoja ir laikosi.
Pusiau matinė ji tokia.. , patiko man, gaila atspalvio neatsitaikiau.
Aciu uz komentara;) na reikia is kazkur megineli gauti, nes atsibodo vis porti kazka ir nepataikyti noris kazko labiau maskuojancio rudeniui. Bet vat kad kremines kazkaip nelimpa man. Neradau dar tos tobulos:D
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 22, 11:59)
Aš su riebia oda neradau tokios, kuri visai neblizgėtų, vis tiek dienos eigoj kažkiek išlenda... Bet geriausi rezultatai man su Clinique Acne Solutions Stay Matte dabar naudoju, irgi nebloga, bet ji mažiau maskuoja..
Na, aš jau išbandžiau savąją CHANEL MAT LUMIERE. Vakar visą dieną išbuvau su ja nuo ryto iki vėlaus vakaro ir net nepradėjo blizgėti dienos pabaigoje
Manau, atradau savąją pudrytę
Maskuoja labai gerai, paslepia poras išsiplėtusias, atrodo super natūraliai, o oda tokia lygi lygi (nors įtariu, kad tą lygumą labiau davė CLINIQUE compaktinė pudra).
Tei vat
Dar pamiršau pasakyti, kad ji nekeša porų. Prieš tai esu turėjusi Givenchy Subli'mine Sculpt light, tai taip kimšdavo poras, kad kitą dieną jau būdavo pridygę spuogų
O jos likę daugiau nei pusę pakuotės, išmesti gaila kažkaip, mąstau kur padėti arba kur dar galima būtų panaudot
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 10 23, 00:59)
Aciu uz komentara;) na reikia is kazkur megineli gauti, nes atsibodo vis porti kazka ir nepataikyti noris kazko labiau maskuojancio rudeniui. Bet vat kad kremines kazkaip nelimpa man. Neradau dar tos tobulos:D
Tulpelyte pabandyk mac studio fix, as irgi turiu problemu su skystom pudrom bet si man visai patiko ir maskuoja gerai ir matiskuma neblogai laiko, tik dengti su sepeteliu reik
nuo 6dienio, t.y. jau trys dienos, naudoju YSL teint eclat BD20. Iš pradžių atspalvis atrodę tip top mano, bet dabar matau, kad man ji per tamsi ir reiktų jaučiu BD10. Šiaip man reik atspalvių į gelsvumą, tai BD20 visai į geltonumą neneša.
Maskuoja vidutiniškai, turiu šviežių dėmelių, tai jų nelabai maskuoja. Į vakarą T zonoj išlenda blizgesys. Šiaip veidas atrodo labai gaiviai, nesimato ant veido. Oda mišri į sausumą
Maskuoja vidutiniškai, turiu šviežių dėmelių, tai jų nelabai maskuoja. Į vakarą T zonoj išlenda blizgesys. Šiaip veidas atrodo labai gaiviai, nesimato ant veido. Oda mišri į sausumą
Kazkoks kosmosas su YSL naujaja pudra. Vitulka, sumaisei kortas del atspalvio
Jau 3 diena tepuosi B40, bet dar dabar net pries rasydama paziurejau i veidrodeli (dienos sviesoje), na, nera ji tamsi. Apskritai dabar mano oda tikrai sviesi, bet kadangi kunui savaiminio idegio priemone kelis kartus per savaite naudoju, skirtumo nesimato tarp veido ir kaklo. Ir dar reiketu pridurti, kad isspaudus is meginio B40 tamsesne atrodo, nei kad uztepus ant veido
Jau 3 diena tepuosi B40, bet dar dabar net pries rasydama paziurejau i veidrodeli (dienos sviesoje), na, nera ji tamsi. Apskritai dabar mano oda tikrai sviesi, bet kadangi kunui savaiminio idegio priemone kelis kartus per savaite naudoju, skirtumo nesimato tarp veido ir kaklo. Ir dar reiketu pridurti, kad isspaudus is meginio B40 tamsesne atrodo, nei kad uztepus ant veido
palyginimui, prieš tai iš bėdos naudojau Chanel Pru lumiere 20 clair cameo, per tamsi, balinaus meteoritais.
Dar prieš tai subaigiau likučius Lancome photogenic beige albatre 01 ir Dior Capture totale 010 Ivory. Tai abi buvo kakraz beveik
Dar prieš tai subaigiau likučius Lancome photogenic beige albatre 01 ir Dior Capture totale 010 Ivory. Tai abi buvo kakraz beveik
QUOTE(Caridian @ 2012 10 23, 14:16)
Kazkoks kosmosas su YSL naujaja pudra. Vitulka, sumaisei kortas del atspalvio
O kokius numeriukus naudojat tarkim Dior ar Guerlain?
QUOTE(*moon* @ 2012 10 23, 13:48)
O kokius numeriukus naudojat tarkim Dior ar Guerlain?
Si tu netu turejusi. Chanel Vitalumiere Aqua B10 ir B20 (pamaisau jas abi), Chanel Pro lumiere turiu clair/cameo (sita siek tiek tamsoka, bet biria sviesesne papudravus - issilygina).
Nesu laaabai išmananti ties tokiais dalykėliais,tai pasiteirausiu čia Taigi, turiu tokią mišriai riebią odą (t.y. t zona riebi ir gan labai), o kai kuriuose skruostų vietuose ir apie lūpas - nemažai pasausėjimų. Gal galėtumėt pasiūlyt ką nors, kas odą laikytų kaip tik įmanoma matiškesne ir nemaskuotų labai, nes tikrai nelabai planuoju kasdien tepliotis. Gali būt ir iš brangesnių, nes iš pigesnių, vos ne visi atspalviai per tamsūs man arba kokia sausai odai skirti. Tai šviesūs atspalviai svarbus kriterijus :>