Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(-Jzh- @ 2012 10 21, 15:34)
Ateinu pagirti naujosios YSL Le teint touche eclat.

Prisidedu prie pagyru, nors dar tik karta bandziau, bet suzaveti spejo, jau planuoju pilna pakuote isigyti. Douglase bandziau b40 ir b30, tai keista, bet b30 tamsesnis ir rausvesnis g.gif

Ar verta ja siustis ar pirkti Lt?
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2012 10 20, 19:21)
Ar jau isbandete naujaja Dior Nude kremine pudra?

..ta prasme jie pagerina tik pačią sudėtį pudros kurios paavdinimas nesikeis? Aš taip supratau g.gif Man ir senoji Nude tobula, įdomu ar nepablogins norėdami gero rolleyes.gif

Gal kas gali palyginti YSL Le Touche Eclat su Diorskin Nude, gal panašios?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 21, 20:26)
Prisidedu prie pagyru, nors dar tik karta bandziau, bet suzaveti spejo, jau planuoju pilna pakuote isigyti. Douglase bandziau b40 ir b30, tai keista, bet b30 tamsesnis ir rausvesnis g.gif

Ar verta ja siustis ar pirkti Lt?

Sarmoj, kiek pamenu, 160lt, per www.feelunique.com gautųsi ~120lt
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2012 10 21, 20:04)
Sarmoj, kiek pamenu, 160lt, per www.feelunique.com gautųsi ~120lt

Dekui!

Gal kuri gali priminti, ar pas mus yra visu atspalviu naujosios YSL? Pradedu dvejot tarp BD20 ir B40 unsure.gif Kiek ziurejau swatchu - oksiduojasi ir siek tiek patamseja.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 21, 21:51)
Gal kuri gali priminti, ar pas mus yra visu atspalviu naujosios YSL? Pradedu dvejot tarp BD20 ir B40  unsure.gif Kiek ziurejau swatchu - oksiduojasi ir siek tiek patamseja.

Tau manau B40 butu tikrai per tamsi smile.gif ypac ziema.. nebent i solika eini ar pan.. o seip ji nepatamseja ant veido, bent jau ta, kur as naudoju.. BR20 smile.gif tau siulyciau arba B30 jei tamsesnes nori, arba BD 20, jei i geltonuma, arba B20 jei neutralios smile.gif BR20 i rausvuma siek tiek butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 21 spalio 2012 - 21:05
QUOTE(amber123 @ 2012 10 21, 22:05)
Tau manau B40 butu tikrai per tamsi  smile.gif ypac ziema.. nebent i solika eini ar pan.. o seip ji nepatamseja ant veido, bent jau ta, kur as naudoju.. BR20 smile.gif tau siulyciau arba B30 jei tamsesnes nori, arba BD 20, jei i geltonuma, arba B20 jei neutralios smile.gif BR20 i rausvuma siek tiek butu

B30 man labai per daug gelsvo atspalvio pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 10 21, 22:05)
Tau manau B40 butu tikrai per tamsi  smile.gif ypac ziema.. nebent i solika eini ar pan.. o seip ji nepatamseja ant veido, bent jau ta, kur as naudoju.. BR20 smile.gif tau siulyciau arba B30 jei tamsesnes nori, arba BD 20, jei i geltonuma, arba B20 jei neutralios smile.gif BR20 i rausvuma siek tiek butu

Na zinokit su tom spalvom tai kazkokia mistika, gal savaite masciau kokia spalva uzsakyti doh.gif I kriste ejau gal pora kartu ziureti spalvu doh.gif Nesiausi net dabar savo naudojama Guerlain Parure Extreme 2 numeri, kad spalva panasia pasirinkti 4u.gif Is tikruju tas B40 man pasirode tamsokas, bet kai sulyginau su savo parure spalvos pasirode kone identiskos, bet tas apsvietimas pardej tai ziauriai iskreipia spalvas doh.gif doh.gif doh.gif B30 pasirode laaabai geltonas g.gif Galu gale uzsakiau BD40 smile.gif
Taip si spalvyte atrodo ant veido:
user posted image
Si mergina taip pat naudoja is Nars tokia pat spalvyte kaip ir mano, tai pagal tai turetu tikt man ta BD40 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 10 20, 16:24)
Labas, moterys ir merginos smile.gif
Mano gana riebi veido oda ir reikia labai krupščiai rinktis makiažo pagrindus, pudras, nes kiek esu mėginusi, su visais po kiek laiko oda pradeda blizgėti ir gana šlykščiai atrodo.
Gal galėtumėt ką patarti? Norėčiau, kad gerai maskuotų, nekimštų porų, neblizgėtų ir atrodytų kiek įmanoma natūraliai. smile.gif

Aš su riebia oda neradau tokios, kuri visai neblizgėtų, vis tiek dienos eigoj kažkiek išlenda... Bet geriausi rezultatai man su Clinique Acne Solutions g.gif Stay Matte dabar naudoju, irgi nebloga, bet ji mažiau maskuoja..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 22, 10:59)
Aš su riebia oda neradau tokios, kuri visai neblizgėtų, vis tiek dienos eigoj kažkiek išlenda... Bet geriausi rezultatai man su Clinique Acne Solutions  g.gif  Stay Matte dabar naudoju, irgi nebloga, bet ji mažiau maskuoja..

man acne solution irgi geriausia, o saty matte atrodė irgi gera,bet paisitepus parduotuvėje pirmą dieną viskas gerai buvo, o antrą dieną vėl nuvažiavau pasitepiau, vakare ją nuvalius,radau nemažai spuogų...dabar abejoju. Jūs nebandėt Lancome Teit idole 24 h?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 10 22, 12:36)
man acne solution irgi geriausia, o saty matte atrodė irgi gera,bet paisitepus parduotuvėje pirmą dieną viskas gerai buvo, o antrą dieną vėl nuvažiavau pasitepiau, vakare ją nuvalius,radau nemažai spuogų...dabar abejoju. Jūs nebandėt Lancome Teit idole 24 h?

Man jokių spuogelių neatsiranda nuo jos smile.gif

Nebandžiau
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 10 21, 15:56)
Smagu, kad taip patiko.. as ja irgi turiu ir naudoju  drinks_cheers.gif kuria spalvyte naudojat? beja, pabandykit ja naudot su YSL Touche eclat maskuokliu, labai fainas efektas gaunas  smile.gif si pudra kurta pagal ta pacia technologija

amberiuk, o gali palyginti ją su Bourjois Healthy Mix? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 10 22, 21:26)
amberiuk, o gali palyginti ją su Bourjois Healthy Mix?  4u.gif

Ui nieko panasaus jos abi 4u.gif YSL daug lengvesne, MAN malonesne ant odos.. Bourjois sausino oda 4u.gif as sausiaode daugiau.. i riebuma kas daugiau manau YSL nelaikys matiskumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 22 spalio 2012 - 20:28