Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 19, 13:49)

Dėl porų nežinau, bet aš veido valymus reguliarai darausi, tai nelabai man tos poros užsikemša apskritai  rolleyes.gif

turejau acne solution, porų nekimšo, bet dabar noriu lengvesnės.
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 10 09, 14:18)
Išbandžiau Chanel Perfection Lumiere. Labai gerai maskuoja, pasidengia kaip 2 oda, labai tiršta ir vientisa, bet kartu kaip kaukė...Man ji per daug užmaskuoja odą, nemanau, kad pirkčiau pilną pakuotę, nes vertinu natūralesnį rezultatą.
user posted image

nu geras, o mano atsiliepimai visiskai priesingi jusiskiams - sunaudojau pilna pakuote. Man maskavimas pasirode vidutinis. Bet apskritai tai nuvyle sis produktas - rankomis graziai uztepti neimanoma, graziai ir naturaliai iseidavo tik sepeteliu, o sepeteliu tepant tai netaupiai man pudra naudojasi - puse kiekio atrodo sepetelis sugeria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 10 19, 21:30)
O is naturaliu pudru niekas netiko? rolleyes.gif

Ne, netiko. Dr. Hauschka kimšo poras, Sante irgi. Bene labiausiai patiko Lakshmi, bet ji labai sunki ir tas šviesiausias pirmas numeriukas man žiemą buvo tamsokas. Dar bandžiau ant rankos Natura Siberica, bet nepatiko - kažkoks sviestas su spalva, tai net nepirkau. O daugiau natūraliū ar ekologiškų nesu bandžiusi
Atsakyti
Labas, moterys ir merginos smile.gif
Mano gana riebi veido oda ir reikia labai krupščiai rinktis makiažo pagrindus, pudras, nes kiek esu mėginusi, su visais po kiek laiko oda pradeda blizgėti ir gana šlykščiai atrodo.
Gal galėtumėt ką patarti? Norėčiau, kad gerai maskuotų, nekimštų porų, neblizgėtų ir atrodytų kiek įmanoma natūraliai. smile.gif
Atsakyti
Ar jau isbandete naujaja Dior Nude kremine pudra? Domintu atsiliepimai, siandien Kauno akropolio Kristinaoj jos dar neturejo, tik testeriai buvo g.gif
Atsakyti
O kokia kaina būtų Lietuvoje CHANEL PERFECTION LUMIERE? Manau, ji man turėtų tikti pagal visus review smile.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti naujosios YSL Le teint touche eclat. Naudoju ja jau kelios savaites, turiu pasakyti, kad tai geriausia is kada mano naudotu krempudru (esu bandzius Guerlain Parure Aqua, Chanel Vitalumiere Aqua, Kanebo Sensai, Clarins Skin Illusion,Lancome Teint Miracle). Mano oda misri, skruostai linke sauseti, T zona pablizga, bet nestipriai. Patinka YSL dengimasis, nesimato ant veido, maskuoja vidutiniskai (kam reik stipraus maskavimo-netiks), neisryskina pasausejimu. Man patinka, kad mano T zona tik i pati gala dienos siek tiek pablizga (su Chanel Vitalumiere Aqua blizgedavo jau po valandos, o ir siaip gale dienos ji nuo veido nuplaukdavo), ir ka isbandziau vakar, tai kad puikiai islieka net visa ilga diena, ekstremaliom salygom (visa diena nuo ankstaus ryto iki velaus vakaro teko iskest 3 skrydzius ir +32 karsti). Kolkas tikrai geriausia is bandytu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 21 spalio 2012 - 15:38
QUOTE(-Jzh- @ 2012 10 21, 16:34)
Ateinu pagirti naujosios YSL Le teint touche eclat.

Smagu, kad taip patiko.. as ja irgi turiu ir naudoju drinks_cheers.gif kuria spalvyte naudojat? beja, pabandykit ja naudot su YSL Touche eclat maskuokliu, labai fainas efektas gaunas smile.gif si pudra kurta pagal ta pacia technologija
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2012 10 21, 16:34)

Pasirasau po kiekvienu zodziu, gal tik isbandyt daugiau teko ax.gif ir pridedu, kad nekemsa poru bigsmile.gif esu sviesiaode i gelsvuma, naudoju BD20, nors noretusi gal jau ir sviesesnes, bet atspalvis pats man lb tinka/patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ai neskauda: 21 spalio 2012 - 16:33
QUOTE(amber123 @ 2012 10 21, 16:56)
Smagu, kad taip patiko.. as ja irgi turiu ir naudoju  drinks_cheers.gif kuria spalvyte naudojat? beja, pabandykit ja naudot su YSL Touche eclat maskuokliu, labai fainas efektas gaunas  smile.gif si pudra kurta pagal ta pacia technologija

I mane TU mirksiukas.gif 4u.gif
B40 spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 10 20, 17:24)
Labas, moterys ir merginos smile.gif
Mano gana riebi veido oda ir reikia labai krupščiai rinktis makiažo pagrindus, pudras, nes kiek esu mėginusi, su visais po kiek laiko oda pradeda blizgėti ir gana šlykščiai atrodo.
Gal galėtumėt ką patarti? Norėčiau, kad gerai maskuotų, nekimštų porų, neblizgėtų ir atrodytų kiek įmanoma natūraliai. smile.gif

Vienareiksmiskai Clarins Everlasting arba Estee Lauder Double Wear smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 10 21, 20:11)
Vienareiksmiskai Clarins Everlasting arba Estee Lauder Double Wear  smile.gif

Nu va, ir kodėl anksčiau neparašėt biggrin.gif
Jau nusipirkau CHANEL MAT LUMIERE. Douglase patepliojo mane ir MAT LUMIERE ir PERFECTION LUMIERE, tai išsirinkau MAT - nes visai neblogai pamaskavo, gana natūraliai atrodo ir jau praėjo kelios valandos, o oda neblizga thumbup.gif
Na, žinoma, aš dar papildomai nusipirkau ir kompaktinę pudrą CLINIQUE POWDER MAKEUP tam reikalui, kad neblizgėtų - labai jau ją man išgyrė konsultantė, tai ir pasidaviau. smile.gif
Atsakyti