Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Galadrielė @ 2012 07 30, 08:22)
Aš tai siūlyčiau pasibandyti Lancome Teint Idole Ultra 24h 4u.gif Nes mano oda tokia pat, EL irgi kaip ir visai nieko buvo, bet man j sunkiai valėsi, sunkokai sklaidėsi ri kiek poras kimšo g.gif

Ar Lancome tein idole ultra 24h nekemsa poru? Internete pasiskaiciau daug nepatenkintu merginu komentaru, apskritai, jos reitingas ~50 %, tai tikrai nemazai kam nepatinka, kas antrai net.
Galvoju pakeisti savo Chanel vitalumiere aqua i ka kita, bet bijau, kad nekimstu poru.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 18, 11:22)
Ar Lancome tein idole ultra 24h nekemsa poru? Internete pasiskaiciau daug nepatenkintu merginu komentaru, apskritai, jos reitingas ~50 %, tai tikrai nemazai kam nepatinka, kas antrai net.
Galvoju pakeisti savo Chanel vitalumiere aqua i ka kita, bet bijau, kad nekimstu poru.

man didžioji dauguma pudrų kemša, bet šita ne
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 10 18, 11:46)
man didžioji dauguma pudrų kemša, bet šita ne

Kasdien naudoji ar ne?
Atsakyti
siandien isbandžiau clinique stay matte 4u.gif visai patiko,maskuoja nelabai,bet graziai veidas atrodo...gal turite atsiliepimu apie ja? ar nekemsa porų?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 10 18, 15:19)
siandien isbandžiau clinique stay matte 4u.gif  visai patiko,maskuoja nelabai,bet graziai veidas atrodo...gal turite atsiliepimu apie ja? ar nekemsa porų?

Aš dabar ją naudoju, bet nepilna savaitę dar tik wink.gif vakar draugė sakė, kad veidas gražiai atrodo, gal dėl pudros...

Tiesa, man maskavimo irgi kiek trūksta, bet dieniniam makiažui gerai, vakarais turiu kitų dar rolleyes.gif patinka, kad neplaukia veidas vakare, to labai ir norėjau ir jos...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 18, 16:36)
Aš dabar ją naudoju, bet nepilna savaitę dar tik wink.gif vakar draugė sakė, kad veidas gražiai atrodo, gal dėl pudros...

Tiesa, man maskavimo irgi kiek trūksta, bet dieniniam makiažui gerai, vakarais turiu kitų dar  rolleyes.gif  patinka, kad neplaukia veidas vakare, to labai ir norėjau ir jos...

kokia jusu oda? porų nekemša? blizgesys man greit išlindo, bet ant mano odos su bet kokia pudra greitai blizgesys išlenda
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 18, 13:52)
Kasdien naudoji ar ne?

Kaip kada, bet dažniausiai kasdien išskyrus savaitgalius.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 10 18, 17:34)

mane irgi domina Lancome Teint Idole Ultra 24h. jusu oda riebesne?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 10 18, 22:11)
mane irgi domina Lancome Teint Idole Ultra 24h. jusu oda riebesne?

Mano oda mišri. Žiemą labiau į sausumą, nes būna ir papleiskanoja ar pasausėja, o vasaromis daugiau į riebumą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 19 spalio 2012 - 07:10
QUOTE(style18 @ 2012 10 18, 17:33)
kokia jusu oda? porų nekemša? blizgesys man greit išlindo, bet ant mano odos su bet kokia pudra greitai blizgesys išlenda

Riebi, žiemą mišri gal labiau...
Na išlenda blizgesys, bet man irgi su visom išlenda, tai su šita, kaip ir su acne solutions, tas blizgesys tikrai ne toks baisus rolleyes.gif

Dėl porų nežinau, bet aš veido valymus reguliarai darausi, tai nelabai man tos poros užsikemša apskritai rolleyes.gif
Atsakyti
Ar yra bandziusiu Estee Lauder Re-Nutriv? Konsultante gyre ja, ant rankos patepus efektas pasirodo geras, bet idomu, kaip ant veido, ar poru nekimstu?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 10 18, 17:34)

O is naturaliu pudru niekas netiko? rolleyes.gif
Atsakyti