kur perkat lietuvoje ar siunciates chanel vitalumiere aqua? ar iseina siustis pigiau?
QUOTE(AZURA @ 2012 10 13, 12:47)
Ji nera sunki, tirsta, ji lengvesne, bet ne skystaliukas, tepant ji tokia dregna, velvetine, labai maloniai dengiasi, maskavimas visai neblogas, sluoksnuojant isgaunu vos ne iki pilno maskavimo. Ji su sviesa atspindinciais pigmentais, labai smulkiomis dalelemis, na, kaip visos skaistinancios kremines pudros, bet tos dalelytes nesimato ant odos, tik suteikia odai skaistumo.
Dior tikrai sunkesne, tirstesne, pilnas masavimas, bet man ji dienai buvo per sunki, naudojau tik vakariniam makiazui.
BeYu pudros yra lygtai 9 spalvos: nr 1,2,3,4... bet mano 9 numeriukas tikrai nera tamsus, tokia naturali spalva
Dior tikrai sunkesne, tirstesne, pilnas masavimas, bet man ji dienai buvo per sunki, naudojau tik vakariniam makiazui.
BeYu pudros yra lygtai 9 spalvos: nr 1,2,3,4... bet mano 9 numeriukas tikrai nera tamsus, tokia naturali spalva
Ar 1 numeriukas labai sviesi?
Sveikos
Man labai reikia Jusu patarimo Noriu pirkt MAC krem. pudra. Kokia is ju gerai maskuoja ir nepadaro kaukes?
Man labai reikia Jusu patarimo Noriu pirkt MAC krem. pudra. Kokia is ju gerai maskuoja ir nepadaro kaukes?
QUOTE(Nekantri* @ 2012 10 13, 17:45)
Ar 1 numeriukas labai sviesi?
Estela idejo nuoroda su 1nr spalva, ten dar yra linkas i pacios pudros aprasyma su visu spalvu foto, galima matyti kiek sviesesniu, kiek tamsesniu spalvu, spalvu pavadinimus, bet rinktis spalva reiketu realiai, nes pavaizduotos spalvos visiskai neatitinka realiu.
Ten vokiskai, idedu angliska versija:
http://www.beyu.net/...-_id_127_1.html
Estelos nuorodoje mergina pakankamai lengvai padengusi pudryte, galima isgauti tikrai didesni maskavima.
Dar noriu pasakyti, kad pries naudojant Shiseido Radiant Lifting, BeYu pudras, buteliukus reikia gerai suplakti (pakratyti)
Vakar visą dieną buvau su LANCOME Teint Idole Ultra 24h ir... jau gailiuosi, kad prieš savaitę įsigijau CLINIQUE, o ne šią LANCOME pudrą itin maloni tekstūra, dengiasi labai gerai (kaip ir kvepia, beje ), laikosi puikiai, įskaitant ir T zoną, maskavimas superinis, o jau veidelis su ja atrodo skaistumas ir gyvumas bei jokių nuovargio žymių įsigijau Travel size variantą - testuosiu, ar ir kasdien ją naudojant įspūdis išliks toks pats, nes pakolkas ši pudra man
Merginos, gal kuri turit ir naudojat Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation? Niekip negaliu apsispresti kuria spalvyte pirkti BD40 ar B40 gal kuri kiuria nors is siu naudojat? Is Dior idealiai tinka 021, kuri butu artinesne? Aciu
BD į beige geltonumą, o B - tai beige.
aš užsisakiau YSL Teint eclat BD20, šiaip dbr Lancome Photogenic 01 beige albatre buvo pats tas, , o Chanel 20 beige clair per tamsi jau
aš užsisakiau YSL Teint eclat BD20, šiaip dbr Lancome Photogenic 01 beige albatre buvo pats tas, , o Chanel 20 beige clair per tamsi jau
Na, turiu laiko tai aprašysiu naujai išbandytą pudrytę Giorgio Armani Face Fabric. Visų pirma, ko visuomet ieškau krempudroje, yra maskavimas ir laikymasis. Tad gavusi dovanų šią pudrytę galima įsivaizduoti, kad neapsidžiaugiau beet.. maskuoklis + ji ant viršaus = kažkas tobulo.
Ji išlieka matine (satininis efektas, ne tas miltuotas matiškumas) visą dieną, į raukšleles nesubėga, o kaip poras užmaskuoja Ja tepantis atrodo lyg silikoninį makiažo pagrindą teptum, dėl to veidas laabai atjaunėja. Bet yra baimė ar nekimš odos, tad jei ką domins - ilgiau panaudojus parašysiu
Ji išlieka matine (satininis efektas, ne tas miltuotas matiškumas) visą dieną, į raukšleles nesubėga, o kaip poras užmaskuoja Ja tepantis atrodo lyg silikoninį makiažo pagrindą teptum, dėl to veidas laabai atjaunėja. Bet yra baimė ar nekimš odos, tad jei ką domins - ilgiau panaudojus parašysiu
QUOTE(lauryna @ 2012 10 09, 11:33)
Esu sunaudojus 2 buteliukus, taciau jos jau nebegamina. Siaip pudra labai puiki, taciau atspalviu pasirinkimas buvo apgailetinas, 1 nr. per sviesus, 2 nr. per tamsus.
Kiek pamenu ji ir buvo truputuka su kvapeliu.
Kiek pamenu ji ir buvo truputuka su kvapeliu.
na kad gamina ja lygtais, pas mane galiojimas geras pagal koda ir dior tinklalapi ji yra na bet del to kvapelio nuraminot mane
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 15, 11:59)
BD į beige geltonumą, o B - tai beige.
Hmmm o is dior kuri numeriuka naudojat? Nes kiek ziurejau internete, tai BD40 yra sviesesne uz B40, realiai parduotuvej bandziausi ant rankos B40 tai pasirode kiek per tamsi, o B30 sviesi ir laaabai geltona atspalvi duoda