Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(vienintelė @ 2012 10 11, 17:12)
photogenic labiau švytėjimo duoda, mano manynu labiau maskuoja, drėgnesnė, tekstūra man jų skiriasi, lankome riebesnė jaučiasi nei givenchy(ji man čiut lengvesnė atrodo) sunkiai man būna apibūdinti produktus smile.gif lancome 30ml o givenchy 25ml

aciu uz palyginima smile.gif man lancome tekstura labiausiai ir patinka, kaip 'per sviesta' dengiasi ant odos wub.gif O gal esate bandziusi Kanebo Sensai fluid finish ? Manau ji turetu buti panasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2012 10 11, 13:05)
Nusipirkau Shiseido Radiant Lifting pudryte, suzavejo, superine pudra! wub.gif
Ji nera labai lengva, maskavimas nuo vidutinio iki pilno, bet nesimato ant odos, neisryskina pasausejimu, skaistina - veidas tikrai atrodo sviezias, skaistus, pailsejes, gausiai drekina, gerai issilaiko, "nepabega" nuo odos, ir spalva radau labai gera, kuri maskuoja paraudimus.
Pudryte puikiai tinkanti rudeniui, ziemai. Ji tinka normaliai, sausai odai. Mano oda sausa, man liuks!

koks nr.? ir kokiur Nr. naudojat kitų pudrų? smile.gif

QUOTE(Feline @ 2012 10 12, 10:55)
aciu uz palyginima  smile.gif man lancome tekstura labiausiai ir patinka, kaip 'per sviesta' dengiasi ant odos  wub.gif  O gal esate bandziusi Kanebo Sensai fluid finish ? Manau ji turetu buti panasi  rolleyes.gif

mano oda mišri į sausumą, man Kanebo Sensai fluid finish visiškai nepatiko schmoll.gif

kadangi Lancome Photogenic 01 numeriuką baigiau sad.gif išsitraukiau nuo praeitų metų likusią Dior Capture Totale. Keli paspaudimai ir dbr tik spjaudos. Ir ta baigės doh.gif
bet ką noriu pasakyt, kad abi panašios. Tik Dior labiau maskuoja ir dėl to labiau patinka nei Lancome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 12, 13:30)
koks nr.? ir kokiur Nr. naudojat kitų pudrų?  smile.gif

BF40 - Natural Fair Buff
Esu sviesiaode, bet ne baltaode. Dior, Chanel naudodavau 20-tukus, bet jie su siek tiek rausvu atspalviu, nelabai man tie rausvi atspalviai, bet kitos ju spalvos man isvis netikdavo.
Vasarai, kai pasideginu turiu Chanel Lift Lumiere 30nr - Cendre
O sita Shiseido pudrytes spalva man wub.gif, visiskai be rausvo atspalvio! thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 12 spalio 2012 - 18:00
Prasau patarimo!!! smile.gif
Mano oda sausoka, noreciau isigyti pudra kuri maskuotu, bet neatrodytu kaip kauke, kad atrodytu ant veido lengvai, naturaliai ir veidukas svytetu, bei kad issilaikytu visa diena?
Dekui uz atsakymus ir patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekantri* @ 2012 10 12, 18:43)
Prasau patarimo!!! smile.gif
Mano oda sausoka, noreciau isigyti pudra kuri maskuotu, bet neatrodytu kaip kauke, kad atrodytu ant veido lengvai, naturaliai ir veidukas svytetu, bei kad issilaikytu visa diena?
Dekui uz atsakymus ir patarimus smile.gif

kokio maskavimo: lengvo, vidutinio, pilno? is pigesniu, brangesniu purdu?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 12, 13:30)
mano oda mišri į sausumą, man Kanebo Sensai fluid finish visiškai nepatiko schmoll.gif

man ji irgi nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2012 10 12, 19:46)
kokio maskavimo: lengvo, vidutinio, pilno? is pigesniu, brangesniu purdu?

Vidutinio arba pilno maskavimo, bet kad netureto kaukes efekto, is brangesniu gali buti smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AZURA @ 2012 10 12, 20:11)
man ji irgi nepatiko  schmoll.gif

Man taip pat nepatiko, sausino oda, negrazai ant veido atrode..
Atsakyti
QUOTE(Nekantri* @ 2012 10 12, 20:23)
Vidutinio arba pilno maskavimo, bet kad netureto kaukes efekto, is brangesniu gali buti smile.gif smile.gif

Lancome Photogenic - vidutinis maskavimas
Dior Sculpt - pilnas maskavimas, bet galima isgauti ir mazesni, vidutini maskavima, tepant ploniau
Dior Capture Totale - taip pat kaip ir su Sculpt

Turejau Dior Sculpt ir Capture Totale, nezinau, kazkas man su jom buvo ne taip smile.gif, ant mano odos jos matesi, matesi pasausejusios vietos.
Turejau ir Lancome Photogenic, irgi mano odai su ja kazkas ne taip, kazko truko, dregmes... nors raso, kad drekina... bet kas patiko, tai jos tekstura ir dengimas wub.gif

Shiseido Radiant Lifting - mano naujausias pirkinys, va, sita man labai tiko ir patiko - raso pilnas maskavimas,bet galima isgauti nuo vidutinio iki pilno maskavimo, skaistinanti, issausejusios vietos nesimato, gerai issilaiko.
Kazkas panasaus i Dior Sculpt, bet sita ant mano odos nesimato ir neisryskina pasausejimu.
Jos aprasymas:
Pasitelktas optikos mokslas leido suvaldyti šviesą. Shiseido Radiant Lifting technologija eliminuoja šešėlius, apgaubdama Jūsų odą spindesio ir jaunatviškumo šydu. Kai tik užtepame Radiant Lifting pudrą oda atrodo putlesnė ir stangresnė, lyg būtų patempta. Tokį rezultatą pavyko pasiekti panaudojus spindinčio patempimo kompleksą (Radiant lift complex). Pasinaudojus šviesą atspindinčios plokštės savybe, iš karto dingsta šešėliai. Dar daugiau, skruostų skaistumas paryškina patempimo efektą. Gausiai drėkina, bet tekstura yra lengva ir komfortiška.Gražus užbaigimas yra nelipnus ir išsilaiko visą dieną.

Ir pasiziurek BeYu Light Reflecting, taip pat mano naujausias pirkinys.
Mano odai ji irgi labai tiko ir patiko, tikrai nesitikejau, kad si pudryte bus tokia wub.gif
Verta demesio pudryte, ji pigesne, bet galiu drasiai pasakyti, ne ka blogesne uz brangias. Efektas ant veido superinis, veidas palieka toks skaistus, lygus, padrekintas, labai maloniai dengiasi, ilgai islieka, ja galima sluoksniuoti: isgauti vidutini, pilna maskavima
Su sia pudryte jau gavau ne viena komplimenta apie mano grazu, lygu, sveikai spintinti, skaistu veida ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 12 spalio 2012 - 21:32
Azura, aciu uz issamu paaiskinima smile.gif
O koki atspalvi naudojate BeYu pudros?kur pirkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nekantri*: 12 spalio 2012 - 21:36
QUOTE(Nekantri* @ 2012 10 12, 21:32)
Azura, aciu uz issamu paaiskinima smile.gif
O koki atspalvi naudojate BeYu pudros?

Prasom, nera uz ka mirksiukas.gif
Nr 9 - esu sviesiaode, bet ne baltaode, si spalvele man tiko, ji be rausvo atspalvio
Dabar jai iki galo menesio 20% nuolaida, dabar jos kainele 61.52lt, pirkau Kosmadoje, sake, parduoda ir Kristianoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 12 spalio 2012 - 21:46
QUOTE(AZURA @ 2012 10 12, 22:11)
Ir pasiziurek BeYu Light Reflecting, taip pat mano naujausias pirkinys.

O kaip maskavimas jos, labiau pilnas ar labiau lengvesnis, pati pudrytė iš skystesnių ar tirštesnių?
Sudomino jinai mane senokai, kažkada aš ją čiupinėjau tai man rodos kažkokių blizgių dalelių turi ji, ar aš klystu? g.gif
Beje, kai pirkot savo 9-ą numeriuką, gal pastebėjot ar buvo šviesesnių atspalvių šios pudros? 4u.gif

Gal galit dar trumpai su Dior Sculpt ją palyginti? Kokie esminiai skirtumai?

Galvojau apie Dior'ą nes žiemai norisi kažko sunkesnio ir labiau drėkinančio.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 10 13, 11:33)
O kaip maskavimas jos, labiau pilnas ar labiau lengvesnis, pati pudrytė iš skystesnių ar tirštesnių?
Sudomino jinai mane senokai,  kažkada aš ją čiupinėjau tai man rodos kažkokių blizgių dalelių turi ji, ar aš klystu?  g.gif 
Beje, kai pirkot savo 9-ą numeriuką, gal pastebėjot ar buvo šviesesnių atspalvių šios pudros?  4u.gif

Gal galit dar trumpai su Dior Sculpt ją palyginti? Kokie esminiai skirtumai?

Galvojau apie Dior'ą nes žiemai norisi kažko sunkesnio ir labiau drėkinančio..  g.gif

Ji nera sunki, tirsta, ji lengvesne, bet ne skystaliukas, tepant ji tokia dregna, velvetine, labai maloniai dengiasi, maskavimas visai neblogas, sluoksnuojant isgaunu vos ne iki pilno maskavimo. Ji su sviesa atspindinciais pigmentais, labai smulkiomis dalelemis, na, kaip visos skaistinancios kremines pudros, bet tos dalelytes nesimato ant odos, tik suteikia odai skaistumo.
Dior tikrai sunkesne, tirstesne, pilnas masavimas, bet man ji dienai buvo per sunki, naudojau tik vakariniam makiazui.
BeYu pudros yra lygtai 9 spalvos: nr 1,2,3,4... bet mano 9 numeriukas tikrai nera tamsus, tokia naturali spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 13 spalio 2012 - 13:20