QUOTE(Nekantri* @ 2012 10 12, 20:23)
Vidutinio arba pilno maskavimo, bet kad netureto kaukes efekto, is brangesniu gali buti
Lancome Photogenic - vidutinis maskavimas
Dior Sculpt - pilnas maskavimas, bet galima isgauti ir mazesni, vidutini maskavima, tepant ploniau
Dior Capture Totale - taip pat kaip ir su Sculpt
Turejau Dior Sculpt ir Capture Totale, nezinau, kazkas man su jom buvo ne taip
, ant mano odos jos matesi, matesi pasausejusios vietos.
Turejau ir Lancome Photogenic, irgi mano odai su ja kazkas ne taip, kazko truko, dregmes... nors raso, kad drekina... bet kas patiko, tai jos tekstura ir dengimas
Shiseido Radiant Lifting - mano naujausias pirkinys, va, sita man labai tiko ir patiko - raso pilnas maskavimas,bet galima isgauti nuo vidutinio iki pilno maskavimo, skaistinanti, issausejusios vietos nesimato, gerai issilaiko.
Kazkas panasaus i Dior Sculpt, bet sita ant mano odos nesimato ir neisryskina pasausejimu.
Jos aprasymas:
Pasitelktas optikos mokslas leido suvaldyti šviesą. Shiseido Radiant Lifting technologija eliminuoja šešėlius, apgaubdama Jūsų odą spindesio ir jaunatviškumo šydu. Kai tik užtepame Radiant Lifting pudrą oda atrodo putlesnė ir stangresnė, lyg būtų patempta. Tokį rezultatą pavyko pasiekti panaudojus spindinčio patempimo kompleksą (Radiant lift complex). Pasinaudojus šviesą atspindinčios plokštės savybe, iš karto dingsta šešėliai. Dar daugiau, skruostų skaistumas paryškina patempimo efektą. Gausiai drėkina, bet tekstura yra lengva ir komfortiška.Gražus užbaigimas yra nelipnus ir išsilaiko visą dieną.
Ir pasiziurek
BeYu Light Reflecting, taip pat mano naujausias pirkinys.
Mano odai ji irgi labai tiko ir patiko, tikrai nesitikejau, kad si pudryte bus tokia
Verta demesio pudryte, ji pigesne, bet galiu drasiai pasakyti, ne ka blogesne uz brangias. Efektas ant veido superinis, veidas palieka toks skaistus, lygus, padrekintas, labai maloniai dengiasi, ilgai islieka, ja galima sluoksniuoti: isgauti vidutini, pilna maskavima
Su sia pudryte jau gavau ne viena komplimenta apie mano grazu, lygu, sveikai spintinti, skaistu veida