Nusipirkau
Shiseido Radiant Lifting pudryte, suzavejo, superine pudra!
Ji nera labai lengva, maskavimas nuo vidutinio iki pilno, bet nesimato ant odos, neisryskina pasausejimu, skaistina - veidas tikrai atrodo sviezias, skaistus, pailsejes, gausiai drekina, gerai issilaiko, "nepabega" nuo odos, ir spalva radau labai gera, kuri maskuoja paraudimus.
Pudryte puikiai tinkanti rudeniui, ziemai. Ji tinka normaliai, sausai odai. Mano oda sausa, man liuks!
Pries perkant pasiemiau pabandyti (dave nusipilti), pabandziau, labai patiko ir suzavejo
, ir po keliu dienu nuspirkau.
Galvojau ja siustis, butu pigiau iseje, bet tos spalvos, kurios norejau, atsisiusti nera, tas spalvos numeriukas yra tik pas mus
Dar norejau sausai odai kokios pigesnes, gavojau gal kokia Artdeco, Pupa, Body Shop...
Artdeco, Pupa spalvos netiko, tai konsultante pasiule paziureti, pabandyti BeYu.
Niekada nebadziau sios firmos, bet ai, galvoju, pasiimsiu, pabandysiu...
Ipyle namo pabandyti
BeYu Light Reflecting. Buvau kazkaip skeptiskai nusiteikusi i sia pudryte, bet.... pabandziusi likau
Labai maloniai tepasi, toks velvetinis dengimas, skaistina (su sviesa atspindinciais pigmentais), labai neblogai maskuoja, bet nesimato ant odos, galima sluoksniuoti, ilgai islieka, minkstina, lygina oda... niu, tikrai nesitikejau is sios pudrytes tokio rezultato, tokio efekto, tikrai suzavejo:)
Ji tinkanti normaliai, sausai ir misriai odai. Mano sausai odai tiko, neisryskino pasausejimu, veidas atrode labai graziai, sviezias, lygus
Dabar jai 20% nuolaida, tai ir nusipirkau ja