Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(mimi88 @ 2012 10 09, 10:23)
ir dar - gal kuri naudojat diorskin eclat satin? maniskes kvapas man kazkoks per intensyvus, ikyrus, kai tuo tarpu nude vos ne bekvape..

Esu sunaudojus 2 buteliukus, taciau jos jau nebegamina. Siaip pudra labai puiki, taciau atspalviu pasirinkimas buvo apgailetinas, 1 nr. per sviesus, 2 nr. per tamsus. doh.gif
Kiek pamenu ji ir buvo truputuka su kvapeliu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 09 spalio 2012 - 12:34
Gal kas jau bandet Guerlain Parure de Lumiere Light Diffusing Cream Foundation
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 09 spalio 2012 - 14:05
QUOTE(Caridian @ 2012 10 08, 20:45)
Koks jusu odos tipas? Gal su kitomis pudromis galit palyginti?
Papildyta:

mano oda sausa, žiema dar pasausėja. Dvi žiemas iš eilės naudojau lancome photogenic, ji man labai patiko, bet žiema net šviesiausias atspalvis čiut tamsokas būdavo, šviesindavau kompaktine, todėl nutariau išmėginti givenchy, šviesaiodėm tinkamas pasirinkimas spalvų smile.gif)). Vasara naudoju lancome krema su spalva arba make up forever face and body. Nemažai bandytų, bet vis kas nors nepatikdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 09, 22:26)
mano oda sausa, žiema dar pasausėja. Dvi žiemas iš eilės naudojau lancome photogenic, ji man labai patiko, bet žiema net šviesiausias atspalvis čiut tamsokas būdavo, šviesindavau kompaktine, todėl nutariau išmėginti givenchy, šviesaiodėm tinkamas pasirinkimas spalvų smile.gif)). Vasara naudoju lancome krema su spalva arba make up forever face and body. Nemažai bandytų, bet vis kas nors nepatikdavo smile.gif

o lancome photogenic su sia givenchy panasios? Labai idomus butu palyginimas bigsmile.gif
Atsakyti
Jau rasiau Chanel temoje, bet dar ir cia paklausiu:
GAL KAS NORS TUREJOTE CHANEL vitalumiere AQUA 20 BEIGE ATSPALVI???
visada naudojau 10B, o snd netycia nusiprkau 20B doh.gif
Neprisiminiau, kuris ten sviesiausias yra, ir paprasiau kad duotu sveisiausia Beige, ir dave 20..... As dar neatidariau buteliuko, neziurejau atspalvio, tik patikrinau namuose ant seno buteliuko koks ten numeriukas. Tai net nzn, ar man pakeistu ji.. Ar jis daug tamsesnis? Siaip mano oda sviesi, 10 nr idealiai tinka.
Busiu dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 10 10, 20:15)
visada naudojau 10B, o snd netycia nusiprkau 20B  doh.gif
Neprisiminiau, kuris ten sviesiausias yra, ir paprasiau kad duotu sveisiausia Beige, ir dave 20..... As dar neatidariau buteliuko, neziurejau atspalvio, tik patikrinau namuose ant seno buteliuko koks ten numeriukas. Tai net nzn, ar man pakeistu ji.. Ar jis daug tamsesnis? Siaip mano oda sviesi, 10 nr idealiai tinka.
Busiu dekinga uz pagalba  4u.gif

Jeigu turite ceki , manau turetu pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 10 11, 09:07)
Jeigu turite ceki , manau turetu pakeisti.

Bandykite laimę keisti. Bent man buvo vieną kartą taip, kad aš pati išsirinkau nr. sakau šito noriu, o į maišelį įdėjo visai kitą nr. Parsinešusi namo ir išrtraukusi tik pamačiau, kad įdėtas ne tas Nr. Ėjau keisti, bet nekeitė. Tipo pati kalta-reikėjo žiūrėti prie kasos. Kviečiausi administraciją, bet niekas negelbėjo.
Sorry už of.
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 10 10, 20:15)
visada naudojau 10B, o snd netycia nusiprkau 20B  doh.gif
Busiu dekinga uz pagalba  4u.gif

Turiu ir b10 ir b20, tikrai tamsesne ji, jei taip lyginant. Bet su b10 jau labai isbalus jauciuosi, visad dar bronzantu lengvai pasipudruoju.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2012 10 11, 09:04)
Bandykite laimę keisti. Bent man buvo vieną kartą taip, kad aš pati išsirinkau nr. sakau šito noriu, o į maišelį įdėjo visai kitą nr. Parsinešusi namo ir išrtraukusi tik pamačiau, kad įdėtas ne tas Nr. Ėjau keisti, bet nekeitė. Tipo pati kalta-reikėjo žiūrėti prie kasos. Kviečiausi administraciją, bet niekas negelbėjo.
Sorry už of.

Viršūnė doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau Shiseido Radiant Lifting pudryte, suzavejo, superine pudra! wub.gif
Ji nera labai lengva, maskavimas nuo vidutinio iki pilno, bet nesimato ant odos, neisryskina pasausejimu, skaistina - veidas tikrai atrodo sviezias, skaistus, pailsejes, gausiai drekina, gerai issilaiko, "nepabega" nuo odos, ir spalva radau labai gera, kuri maskuoja paraudimus.
Pudryte puikiai tinkanti rudeniui, ziemai. Ji tinka normaliai, sausai odai. Mano oda sausa, man liuks!
Pries perkant pasiemiau pabandyti (dave nusipilti), pabandziau, labai patiko ir suzavejo thumbup.gif, ir po keliu dienu nuspirkau.
Galvojau ja siustis, butu pigiau iseje, bet tos spalvos, kurios norejau, atsisiusti nera, tas spalvos numeriukas yra tik pas mus g.gif

Dar norejau sausai odai kokios pigesnes, gavojau gal kokia Artdeco, Pupa, Body Shop...
Artdeco, Pupa spalvos netiko, tai konsultante pasiule paziureti, pabandyti BeYu.
Niekada nebadziau sios firmos, bet ai, galvoju, pasiimsiu, pabandysiu...
Ipyle namo pabandyti BeYu Light Reflecting. Buvau kazkaip skeptiskai nusiteikusi i sia pudryte, bet.... pabandziusi likau bigsmile.gif
Labai maloniai tepasi, toks velvetinis dengimas, skaistina (su sviesa atspindinciais pigmentais), labai neblogai maskuoja, bet nesimato ant odos, galima sluoksniuoti, ilgai islieka, minkstina, lygina oda... niu, tikrai nesitikejau is sios pudrytes tokio rezultato, tokio efekto, tikrai suzavejo:)
Ji tinkanti normaliai, sausai ir misriai odai. Mano sausai odai tiko, neisryskino pasausejimu, veidas atrode labai graziai, sviezias, lygus thumbup.gif Dabar jai 20% nuolaida, tai ir nusipirkau ja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 11 spalio 2012 - 12:43
QUOTE(Feline @ 2012 10 09, 22:20)
o lancome photogenic  su sia givenchy panasios? Labai idomus butu palyginimas  bigsmile.gif

photogenic labiau švytėjimo duoda, mano manynu labiau maskuoja, drėgnesnė, tekstūra man jų skiriasi, lankome riebesnė jaučiasi nei givenchy(ji man čiut lengvesnė atrodo) sunkiai man būna apibūdinti produktus smile.gif lancome 30ml o givenchy 25ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 11 spalio 2012 - 16:12
QUOTE(Caridian @ 2012 10 11, 11:16)
Turiu ir b10 ir b20, tikrai tamsesne ji, jei taip lyginant. Bet su b10 jau labai isbalus jauciuosi, visad dar bronzantu lengvai pasipudruoju.

Dekui visoms uz komentarus 4u.gif Pakeite man pudra, tuo labai dziaugiuosi, nezinau ka buciau dariusi su B20, nes ir 10 man nera per sveisus. ax.gif
Atsakyti