Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(ruteliukste @ 2012 10 03, 09:24)
Kokie atsiliepimai apie Smashbox High Definition Healthy FX Foundation SPF 15? Kažin, ji tinkama mišriai į sausumą odai?

Turiu sia pudra, dengiasi puikiai ir pora valandu issilaiko tikrai gerai, bet veliau kazkaip ji nuo veido dingsta. Geras dalykas , kas man aktualu - nekemsa poru ,maskavimas vidutinis. Daugiau nepirksiu, yra tikrai daug geresniu pudru.

P.S mano oda kaip jusu.
Atsakyti
ateinu pagirti givenchy foundation photo perfexion
user posted image
nesimato ant odos, nesausina jos, maskuoja vidutiniškai, kol kas labai ja džiaugiuosi. Įdomu kaip bus žiema ji tinkama
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 08, 10:19)
ateinu pagirti givenchy foundation photo perfexion
user posted image
nesimato ant odos, nesausina jos, maskuoja vidutiniškai, kol kas labai ja džiaugiuosi. Įdomu kaip bus žiema ji tinkama

Na pagyrimai ir mano siai pudrytei, tikrai toks skaistumas atsiranda uzsitepus, tik vienas minusas, po ilgesnes dienos mano oda atrodo issausejusi, atrodo jog visa pudra susigere, ar jums taip nera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(m.vilmante @ 2012 10 08, 13:55)
Na pagyrimai ir mano siai pudrytei, tikrai toks skaistumas atsiranda uzsitepus, tik vienas minusas, po ilgesnes dienos mano oda atrodo issausejusi, atrodo jog visa pudra susigere, ar jums taip nera? g.gif

na kol kas nepastebėjau, bet šiaurėjant orui visko gali būt, nes tada oda labiau sausėja, šildymai ir panašiai
Atsakyti
Baigėsi katino dienos Douglase.. Buvau šiandien užsukusi pasiimti poros mėginukų, kad įpiltų pasibandymui tai sakė nebeduoda, nes laaaaaaaaaaaaabai retai gauna testerių.. sad.gif(
Ateit pasimaliavot pačiai visada prašom, bet daugiau nebenupilinėja..
ir kvepalų mėginukų nebeduoda jeigu paprašai..
Visos malonės tik perkant..

Va, pasiskundžiau.. verysad.gif

O dabar į temą: Kurią geriau rinktis mišriai/riebiai odai? Dabar ant žiemos tik sausesnė tampa.. Naudoju Chanel Mat Lumiere..Vasarą tiko idealiai, bet dabar kai orai pasikeitė ir oda pasausėjo..Sunkiai tepas, ir nebegražiai dengias.. Tai reiktų kažko lengvesnio..

Renkuos tarp Perfection Lumiere Chanel, Ever Matte Clarins ir Eclat Matissime Givenchy.

Gal būtų dar kokių patarimų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 08, 18:21)
na kol kas nepastebėjau, bet šiaurėjant orui visko gali būt, nes tada oda labiau sausėja, šildymai ir panašiai

Koks jusu odos tipas? Gal su kitomis pudromis galit palyginti?
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2012 10 08, 20:39)
Ateit pasimaliavot pačiai visada prašom, bet daugiau nebenupilinėja..

O koks skirtumas ar ta pati pudros kieki prie konsultantes pasitepsi ar namie? Jokios logikos. Ar jos nori pasakyti ta,kad baisiai daug nupila is to testerio vienam zmogui? irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(m.vilmante @ 2012 10 08, 13:55)

Man ir patinka sios pudros dregnas ir gaivus skaistumas, faina konsistencija, sakyciau ji labiau skirta sausai odai. Bet vasara , ipusejus dienai, tiesiog pradingdavo nuo veido, tikrai nera ilgai isilaikanti smile.gif Sviesiaodems labai geras vanilla atspalvis. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 08 spalio 2012 - 20:49
QUOTE(Caridian @ 2012 10 08, 20:45)

O koks skirtumas ar ta pati pudros kieki prie konsultantes pasitepsi ar namie? Jokios logikos. Ar jos nori pasakyti ta,kad baisiai daug nupila is to testerio vienam zmogui? irnesakyk.gif

tai va..Įlašina porą lašų, bet vistiek namie daug patogiau pratestuot nei kristėj ar douglase su striukėm stovėt prakaituot ir bandyt kažką tepliotis, rinktis.. nesamonė..
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2012 10 08, 20:54)
tai va..Įlašina porą lašų, bet vistiek namie daug patogiau pratestuot nei kristėj ar douglase su striukėm stovėt prakaituot ir bandyt kažką tepliotis, rinktis.. nesamonė..

Tai joms labiau apsimoka, nes dazniausiai juk parduotuveje niekas nenusivalo makiazo su ju tais valikliais ir netepa viso veido, kaip kad namie. Tik pabando kazkur ant rankos, kaklo ar vos vos prie veido ir stovi 30 min., nes neimanoma issirinkti, reiketu dar nepamirst pamineti idiotisko apsvietimo, kai gali visiskai prasauti su spalva realybej. Taigi, geriau jau vietoj tegu po lasiuka pabando, nei namuose normaliai. O dar jei po to negrizta pirkti, o siunciasi is kazkur, tai nuostolis, testeriai iseikvoti, o pardavimai nedideja... smile.gif
Atsakyti
sveikos, skaitineju vis sita tema ir senas apie pudras ir man kyla klausimas kodel diorskin nude pudra priskyrete prie tinkamu riebiai/misriai odai? 4u.gif man ji atrodo tinkamesne sausai nes pati pudra uztepus jau yra blizgi, slapio efekto o ir riebaliukas islenda laabai jau greit su ja smile.gif
ir dar - gal kuri naudojat diorskin eclat satin? maniskes kvapas man kazkoks per intensyvus, ikyrus, kai tuo tarpu nude vos ne bekvape..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 09 spalio 2012 - 10:29
QUOTE(Caridian @ 2012 10 02, 11:31)
Gal galit palygint su chanel vitalumiere aqua?

nebandzius jos smile.gif
Atsakyti
Ateinu palikti atsiliepimo apie kelias išbandytas pudras.

Žurnale radau naujos Max factor Facefinity pudros mėginuką, kurį sunaudojau per 4 kartus. Pagal aprašymą ji išlieka visą dieną, suteikia matiškumo, bet oda atrodo gaiviai, natūraliai.
Pudra tikrai išsilaikė visą dieną! Esu pratusi naudoti Bourjois HM ir HM serum pudras, kurios labai lengvos ir palaipsniui susilygina su oda bei ilgai nelaiko blizgesio, todėl ši pudra pasirodė tokia "rimtesnė", nekasdieninė. Pamaskavo gerai, sklaidėsi gal kiek sunkiau, bet veidas atrodė tikrai matinis, dienos eigoje blizgesys truputi išlindo, bet pati pudra nenuplaukė ir sulyginus servetėle atrodė puikiai (kai HM pudrą pakoreguoju servetėle jos paprasčiausiai beveik nelieka, nes nusivalo). Minusas tas, kad truputi nenatūraliai atrodo, kai buvau pasidažiusi eidama į gimtadienį, dirbtiniame kambario apšvietime labai matėsi pudros struktūra ant veido (kitą kartą tepčiau jos mažiau). Šiaip tikrai nenusivyliau ir manau radusi gerą kainos variantą ją įsigysiu.
user posted image

Taip pat išbandžiau Bourjois 123 pudrą, kuri lyginant su HM yra daugiau maskuojanti ir suteikia didesnį matiškumą bei truputi geriau laikosi. Tik ją sunkaiu paskirstyti ir ant veido atrodo ne taip natūraliai ir gaiviai. Na bet pirmas įspūdis nenuvylė, visai verts dėmesio.

user posted image

Išbandžiau Chanel Perfection Lumiere. Labai gerai maskuoja, pasidengia kaip 2 oda, labai tiršta ir vientisa, bet kartu kaip kaukė...Man ji per daug užmaskuoja odą, nemanau, kad pirkčiau pilną pakuotę, nes vertinu natūralesnį rezultatą.
user posted image
Atsakyti