Ateinu palikti atsiliepimo apie kelias išbandytas pudras.
Žurnale radau naujos Max factor Facefinity pudros mėginuką, kurį sunaudojau per 4 kartus. Pagal aprašymą ji išlieka visą dieną, suteikia matiškumo, bet oda atrodo gaiviai, natūraliai.
Pudra tikrai išsilaikė visą dieną! Esu pratusi naudoti Bourjois HM ir HM serum pudras, kurios labai lengvos ir palaipsniui susilygina su oda bei ilgai nelaiko blizgesio, todėl ši pudra pasirodė tokia "rimtesnė", nekasdieninė. Pamaskavo gerai, sklaidėsi gal kiek sunkiau, bet veidas atrodė tikrai matinis, dienos eigoje blizgesys truputi išlindo, bet pati pudra nenuplaukė ir sulyginus servetėle atrodė puikiai (kai HM pudrą pakoreguoju servetėle jos paprasčiausiai beveik nelieka, nes nusivalo). Minusas tas, kad truputi nenatūraliai atrodo, kai buvau pasidažiusi eidama į gimtadienį, dirbtiniame kambario apšvietime labai matėsi pudros struktūra ant veido (kitą kartą tepčiau jos mažiau). Šiaip tikrai nenusivyliau ir manau radusi gerą kainos variantą ją įsigysiu.
Taip pat išbandžiau Bourjois 123 pudrą, kuri lyginant su HM yra daugiau maskuojanti ir suteikia didesnį matiškumą bei truputi geriau laikosi. Tik ją sunkaiu paskirstyti ir ant veido atrodo ne taip natūraliai ir gaiviai. Na bet pirmas įspūdis nenuvylė, visai verts dėmesio.
Išbandžiau Chanel Perfection Lumiere. Labai gerai maskuoja, pasidengia kaip 2 oda, labai tiršta ir vientisa, bet kartu kaip kaukė...Man ji per daug užmaskuoja odą, nemanau, kad pirkčiau pilną pakuotę, nes vertinu natūralesnį rezultatą.