Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(gafi @ 2012 10 02, 13:37)
Aciu uz patarimus. atsizvelgsiu:) o kaip make up forever pudros? ar naudojate kas? kokie atsiliepimai. mano drauge man ja rekomendavo, bet noreciau isgirdsti daugiau nuomoniu

Pagal Jūsų išvardintus poreikius ir odos aprašymą iškart pagalvojau apie Make up for ever Face and body. Lengva, vandens pagrindu, sulygina odą, lengvai maskuoja, bet turi didelį pliusą, kad gali būti sloksniujama. Išdžiuvus galima tepti dar vieną sluoksnį ar du - priklauso kiek maskavimo reikia.
Labai universali normaliai odai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iwanka @ 2012 10 02, 16:41)
Jei neklystu, tai jos gana sunkios ir skirtos labiau vakariniui/šventiniui makiažui, nes maskavimas full smile.gif

Nebūtinai.. Sunki tik Mat Velvet.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 10 02, 18:40)
Nebūtinai.. Sunki tik Mat Velvet.

Atsiprašau tada 4u.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Smashbox High Definition Healthy FX Foundation SPF 15? Kažin, ji tinkama mišriai į sausumą odai?
Atsakyti
Anksciau naudojau Make Up For Ever – Liquid Lift Foundation kasdienai.Pradzioje patiko kaip ant odos atrodo,kad nelabai matyt jos,bet nuo kasdieninio naudojimo pradejo rauksles darytis.Man kosmetologe taip pat sake,kad sios pudros per sunkios kasdienai,jos labiau progom skirtos.Tad pardaviau as ja,nes issigandau tu rauksliu biggrin.gif (rauksles pradejo darytis butent apie akis.Pas savo drauge naudojancia tik sia kosmetika,taip pat pastebejau gilias rauksles apie akis.Oda grazi jos,jaunatviska,bet akys... unsure.gif )
Atsakyti
Vitulka, sooooorry. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2012 10 03, 10:24)
Kokie atsiliepimai apie Smashbox High Definition Healthy FX Foundation SPF 15? Kažin, ji tinkama mišriai į sausumą odai?

Ir man įdomu labai drinks_cheers.gif

Iš kur perkat, panos, šią pudrą, kiek pas mus LT kainuoja? Kažin apsimoka iš Sephoros siųstis? g.gif
Atsakyti

Atėjau aprašyti pudros, kurią naudojau vasarą ir kurios, jei gerai atsimenu, dar niekas neminėjo g.gif tai YVES-ROCHER Flawless Finish Fluid Foundation smile.gif

user posted image

Nu, žinokit, labai didelis pliusas ir tik pagiriamieji žodžiai iš manęs šiai pudrytei - lengva tekstūra, puikiai dengiasi, oda atrodo tokia gaivi, atsigavusi, pailsėjusi (kas man, po ilgų nemigo naktų ypač aktualu buvo). Veidas toks tikrai natūralus ir lengvai drėgnas, sakyčiau, atrodo smile.gif T-zona pablizga po kurio laiko, pudra labiau tinkama normaliai odai, tačiau mano, mišriai su sausom vietom odai, ši pudra vasarą buvo pats tas - blizgesį, naudojant bet kurią pudrą, naikinu kitomis priemonėmis. Žodžiu, pudra mane labai nustebino ir paliko tikrai labai gerą įspūdį thumbup.gif jei susitvarkysiu su odos pigmentacija, kartosiu ją dar ne kartą smile.gif
Atsakyti
o gal zinot kurios is maxfactor pudru yra vandeniniu pagrindu? isbandziau chanel vitalumiere aqua ir labai maloni pasirode, bet susilaikiau del kainos, pagalvojau kad gal neverta tokios brangios, bus gaila kiekviena diena teptis biggrin.gif ar is clinique ar yra tokiu panaciu kaip chanel?
Atsakyti
QUOTE(gafi @ 2012 10 05, 13:01)
o gal zinot kurios is maxfactor pudru yra vandeniniu pagrindu? isbandziau chanel vitalumiere aqua ir labai maloni pasirode, bet susilaikiau del kainos, pagalvojau kad gal neverta tokios brangios, bus gaila kiekviena diena teptis biggrin.gif ar is clinique ar yra tokiu panaciu kaip chanel?

Sakyčiau, gal kažkas panašaus būtų Moisture Surge Tinted Moisturizer g.gif

Beje, ar matėt - išėjo nauja Clinique pudra - Pore Refining Solutions Instant Perfecting Makeup bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 10 02, 19:12)
Pagal Jūsų išvardintus poreikius ir odos aprašymą iškart pagalvojau apie Make up for ever Face and body. Lengva, vandens pagrindu, sulygina odą, lengvai maskuoja, bet turi didelį pliusą, kad gali būti sloksniujama. Išdžiuvus galima tepti dar vieną sluoksnį ar du - priklauso kiek maskavimo reikia.
Labai universali normaliai odai. smile.gif

Nusipirkau Face and body ką tik. Na, nežinau, ne stebuklas tikrai. Maskuoja visiškai minimaliai (na, bet man užtenka). Naudojasi labai netaupiai, vieno paspaudimo visam veidukui niekaip neužtenka. Tekstūra tikrai visiškai vandenėlis - pradedi skirstyt ir ji iškart man susigeria. Tada ir tepi tepi... Dėl laikymo dar nelabai ką galiu pasakyt, HD laikė tikrai gerai, tikiuosi, kad ši bus ne prastesnė. Vienas didelis privalumas - talpa 50 ml, bet kaip ir minėjau, ir naudojasi labai netaupiai.
Atsakyti
Sveikos merginos, norejau paklaust, gal jus zinosit, turiu Clarins Truly Matte Foundation, super man ji patinka, bet jau i pabaiga, bet nerandu as jos pirkti, yra kazkokia nauja Ever Matte Foundation, ar cia ta pati tik nauja pakuote ir pakeistas pavadinimas, ar cia nauja produktas? g.gif

Truly Matte
user posted image

Ever Matte
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukšt: 06 spalio 2012 - 20:53