Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(gafi @ 2012 10 01, 15:42)
Sveikos forumietes!!

Pudrų daug, gyvas velnias biggrin.gif reikia domėtis ir bandyti kas atrodo tau tinka ar patinka..

Jums siūlyčiau Clinique pabandyti, firma iš geresnių, produktai sakosi ir alergiškiems tinkami, bekvapiai ir jie pakankamai daug lengvų pudryčių turi- tokių kaip ieškot. Ir kaina padori.

Tik jei esat baltaodė bus sunkiau, nes pvz aš tai pas juos pakankamo šviesumo atspalvio taip ir neradau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 10 01, 16:53)
Pudrų daug, gyvas velnias  biggrin.gif reikia domėtis ir bandyti kas atrodo tau tinka ar patinka..

Jums siūlyčiau Clinique pabandyti, firma iš geresnių, produktai sakosi ir  alergiškiems  tinkami, bekvapiai ir jie pakankamai daug lengvų pudryčių turi- tokių kaip ieškot. Ir kaina padori.

Tik jei esat baltaodė bus sunkiau, nes pvz aš tai pas juos pakankamo šviesumo atspalvio taip ir neradau.. ax.gif

Clinique tikrai gera smile.gif Man asmeniskai labai patinka, kad ji neturi jokio kvapo, nes tikriausiai ne as viena susiduriau su tuo, kad kai kurios pudros lyg ir tinka, bet ju kvapas erzinantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asara2: 01 spalio 2012 - 17:37
QUOTE(Estela_ @ 2012 10 01, 17:53)
Pudrų daug, gyvas velnias  biggrin.gif reikia domėtis ir bandyti kas atrodo tau tinka ar patinka..

Jums siūlyčiau Clinique pabandyti, firma iš geresnių, produktai sakosi ir  alergiškiems  tinkami, bekvapiai ir jie pakankamai daug lengvų pudryčių turi- tokių kaip ieškot. Ir kaina padori.

O is Clinique Even Better 3 nr kaip?As baltaode tai man ji tiko thumbup.gif Ir siai pudryte nebloga,jei kaip minejo,ieskote lengvesnes,tai sita kaip tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 10 01, 19:19)
O is Clinique Even Better 3 nr kaip?As baltaode tai man ji tiko thumbup.gif Ir siai pudryte nebloga,jei kaip minejo,ieskote lengvesnes,tai sita kaip tik mirksiukas.gif

Turėjau šią, 1nr ,per tamsus doh.gif Bet čia ne aš ieškojau, o narė gafi
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif

Galbūt yra bandžiusių šią Guerlain Parure De Lumiere pudrą? Labai domintų atsiliepimai, beje, ar ji tinkama mišriai odai? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gafi @ 2012 10 01, 14:42)
Sveikos forumietes!! sudejus visu jusu zinias visas konsultantes 100kartu pranoktumet biggrin.gif taigi prasau jusu pagalbos, skaiciau foruma ir is vieno ir is kito galo, man pudru pasaulis visiskas kosmosas atrodo, bandziau raystis ant lapuko kokios rekomenduotinos, bet nutariau prasyt gal bus lengviau.
Taigi, noriu pudros geros, virs 100lt, bet gali ir pigiau buti, nesvarbu.
Oda mano sakyciau nera nei sausa nei riebi, vidutiniskai, kad ziemos metu sausesne. oda mano normali, neturiu spuogu, kartais koks islenda. noriu kad pudra butu lengva, atrodytu naturaliai, nebutu kaukes. bet kad ir jaustusi kad uzsitepei pudra, o ne kremu. ta prasme kad kazkiek maskuotu, oda sulygintu na zodziu biggrin.gif manau supratot mane. jei atsirastu kas man ka patartu butu labai smagu:) palengvintumete nors kiek man rinkimosi sunku kelia biggrin.gif

Manau, galėtumėte KANEBO Sensai pamėginti, taip pat ir minėtos CLINIQUE labai geras pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iwanka: 01 spalio 2012 - 22:22
QUOTE(gafi @ 2012 10 01, 15:42)

Taigi, noriu pudros geros, virs 100lt, bet gali ir pigiau buti, nesvarbu.
Oda mano sakyciau nera nei sausa nei riebi, vidutiniskai, kad ziemos metu sausesne. oda mano normali, neturiu spuogu, kartais koks islenda. noriu kad pudra butu lengva, atrodytu naturaliai, nebutu kaukes. bet kad ir jaustusi kad uzsitepei pudra, o ne kremu. ta prasme kad kazkiek maskuotu, oda sulygintu na zodziu biggrin.gif manau supratot mane. jei atsirastu kas man ka patartu butu labai smagu:) palengvintumete nors kiek man rinkimosi sunku kelia biggrin.gif

pagal aprasyma, tai mano oda tokia pat. Dabar naudoju Lancome photogenic, labai patinka , ant odos nesimato, suteikia svytejimo is vidaus-gaivumo ispudi, maskavimas lengvas
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 10 01, 22:33)
pagal aprasyma, tai mano oda tokia pat. Dabar naudoju Lancome photogenic

Gal galit palygint su chanel vitalumiere aqua?
Atsakyti
Aciu uz patarimus. atsizvelgsiu:) o kaip make up forever pudros? ar naudojate kas? kokie atsiliepimai. mano drauge man ja rekomendavo, bet noreciau isgirdsti daugiau nuomoniu
Atsakyti
QUOTE(gafi @ 2012 10 02, 12:37)
Aciu uz patarimus. atsizvelgsiu:) o kaip make up forever pudros? ar naudojate kas? kokie atsiliepimai. mano drauge man ja rekomendavo, bet noreciau isgirdsti daugiau nuomoniu

Jei neklystu, tai jos gana sunkios ir skirtos labiau vakariniui/šventiniui makiažui, nes maskavimas full smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gafi @ 2012 10 02, 12:37)

Labai patinka. Naudoju nuolat, nes pas mane kapiliarai paviršiuj. Bet nėra ji jau tokia sunki... g.gif
Atsakyti

i 
Senbuvės stebinat. Puikiai žinot, kad skelbimai Skelbimų lentoje. Net jei ieškot kompanjonių pirkimui.
Kitą kartą skirsiu įspėjimą.
Atsakyti